Sari la conținut

Femeile urate

Vizitator notsecure

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

... de ce imi tai elanul si intrii cu bocancii'n sufletul meu? Aceste cuvinte ne doare ...  :laugh2 . Lasa-mi speranta macar.

fara mila ! =))

Am zis =))

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Se spune ca o femeie "urata" se fute mult mai "bine " ca o femeie frumoasa.

Stii de ce ?

Aia urata se fute ca si cum ar fi "ultima oara" ( plm, se gandeste : daca nu mai gasesc altul ? )

Aia frumoasa se fute ca si cum ar fi a "1.334 oara - adica aiurea), pentru ca se gandeste....pulamea, maine iar ma prinde altul si ma fute :)

Prin cercuri d-astea umbli tu, ăh? Dacă gândesc și eu așa ceva despre bărbați...ce mă fac? Și-așa am observat că îi obsedez pe toți urâții, i-am câștigat pe viață, îi am fără număr, într-adevăr...dar ei sunt acolo pentru mine! Nu a trebuit să fac mare lucru...am dat liber la viață și li s-au întâmplat lucruri foarte frumoase, nesperate pentru ei. Însă frumușeii...ei, mă urăsc! Nu știu ce reprezint eu pentru ei, dar mie mi-e tare drag de ei...ei sunt imaginea mea, ceea ce puteam să fiu eu dacă mă consideram doar ca fiind frumoasă și-atât! E păcat să refuzi ceea ce ți se cuvine din naștere și să nu te bucuri împreună cu alții care vor să descopere ce e mai frumos de la viață... Nu compari două femei adevarate între ele, că esti prost dacă o faci...! Dar îți poți păstra ideea de urâțenie sufletească pentru să minți pe oricine vrei tu, inclusiv și tu poți rămâne cel mințit...pentru că ești liber să deschizi ochii și apoi să privești un răsărit frumos de soare! Măcar atât...
  • Like 9
  • Minus 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

fara mila ! =))

Am zis =))

Ahhh ... bice si catuse, ceara parfumata picurata unde trebuie... latex si piele, tinte si clesti. ... senzual si erotic. Vezi ca daca il scap din lant pe ala micu' e numai si numai vina ta! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 1
Postat

Prin cercuri d-astea umbli tu, ăh? Dacă gândesc și eu așa ceva despre bărbați...ce mă fac? Și-așa am observat că îi obsedez pe toți urâții, i-am câștigat pe viață, îi am fără număr, într-adevăr...dar ei sunt acolo pentru mine! Nu a trebuit să fac mare lucru...am dat liber la viață și li s-au întâmplat lucruri foarte frumoase, nesperate pentru ei. Însă frumușeii...ei, mă urăsc! Nu știu ce reprezint eu pentru ei, dar mie mi-e tare drag de ei...ei sunt imaginea mea, ceea ce puteam să fiu eu dacă mă consideram doar ca fiind frumoasă și-atât! E păcat să refuzi ceea ce ți se cuvine din naștere și să nu te bucuri împreună cu alții care vor să descopere ce e mai frumos de la viață... Nu compari două femei adevarate între ele, că esti prost dacă o faci...! Dar îți poți păstra ideea de urâțenie sufletească pentru să minți pe oricine vrei tu, inclusiv și tu poți rămâne cel mințit...pentru că ești liber să deschizi ochii și apoi să privești un răsărit frumos de soare! Măcar atât...

Hopa ...

• Minus 1
Postat

Ahhh ... bice si catuse, ceara parfumata picurata unde trebuie... latex si piele, tinte si clesti. ... senzual si erotic. Vezi ca daca il scap din lant pe ala micu' e numai si numai vina ta! :laugh2  :laugh2  :laugh2

e problema ta daca ai nevoie de un tap ispasitor =)) ... nu ma lua pe mine pentru asta =))) nu am niciun merit =))

• Like 1
Postat

e problema ta daca ai nevoie de un tap ispasitor =)) ... nu ma lua pe mine pentru asta =))) nu am niciun merit =))

dar ce sa ma fac daca imi trezesti instincte ... animalice, primare, ancestrale

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Da. N-am inteles nimic.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Senzual si erotic? As vrea să o văd si eu p-asta... Chiar in seara aceasta am o intalnire cu cineva care se chinuie sa-mi ofere pe bucatele asa ceva! Il mai las un pic si să vadă el apoi cum e cand misc eu un deget si mă implic in micul său joculet...

Postat

dar ce sa ma fac daca imi trezesti instincte ... animalice, primare, ancestrale

treci direct pe....

laba.....

in tacere =))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cinei urâtă? :))

Secret...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da. N-am inteles nimic.

Asa si trebuie.

Postat

Da. N-am inteles nimic.

normal ...oral

ca nu poti intelege profunzimea gandurilor =)) ... tu, cel practic si meschin =))

Postat

Sunt trista ... scoateti la iveala tot ce e mai pervers si urat din mine =)) ... eu, o fiinta gingasa, suava, si ... inocenta :(((

• Like 1
Postat

Senzual si erotic? As vrea să o văd si eu p-asta... Chiar in seara aceasta am o intalnire cu cineva care se chinuie sa-mi ofere pe bucatele asa ceva! Il mai las un pic si să vadă el apoi cum e cand misc eu un deget si mă implic in micul său joculet...

Avea dreptate ala micu' Grimm cu povestea lui ... voi femeile nu stiti sa alegeti marul cel mai bun la gust, Va luati doar dupa aparente sa fie rosu mare si frumos, dar aroma si gustul se poate sa fie mai bun si aroma mai placuta intr-un mar mai mic si nu asa aratos. Parerea mea  :hihat

• Like 3
  • Minus 1
Postat

treci direct pe....

laba.....

in tacere =))

Vai ... nu ma asteptam sa ma indemni pe acest drum al pierzaniei. In preajma sarbatorilor de iarna. Mai bine ma chemai la tine sa ma primesti in "cescuta" ta fierbinte ... si sa ne juca in voie nevinovatul joc al "animalutului cu 4 picioare".  :hug1

• Minus 1
Postat

Avea dreptate ala micu' Grimm cu povestea lui ... voi femeile nu stiti sa alegeti marul cel mai bun la gust, Va luati doar dupa aparente sa fie rosu mare si frumos, dar aroma si gustul se poate sa fie mai bun si aroma mai placuta intr-un mar mai mic si nu asa aratos. Parerea mea  :hihat

eu am ales si merele gaunoase, conform zicalei "marul gaonos e mai gustos" dar nu i-am prins aroma cautata =)))

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dacă era după mintea mea nici unul nu era bun, dar poftele astea...Imi încântă simțurile si vreau răsfăț total! Hm, ador calmul lui când facem sex și sunt curioasă ce bărbat alege pentru mine, că mai vreau încă unul care sa-i semene si să o facem in trei. M-am plictisit de contraste...

Postat

Sunt trista ... scoateti la iveala tot ce e mai pervers si urat din mine =)) ... eu, o fiinta gingasa, suava, si ... inocenta :(((

pai nu ar fi mai bine suava-perversa si inocenta-erotica. Parerea mea  :hihat

• Minus 1
Postat

Vai ... nu ma asteptam sa ma indemni pe acest drum al pierzaniei. In preajma sarbatorilor de iarna. Mai bine ma chemai la tine sa ma primesti in "cescuta" ta fierbinte ... si sa ne juca in voie nevinovatul joc al "animalutului cu 4 picioare".  :hug1

te invitam cu placere dar am observat ca esti prea prins in iuresul Bucurestean ca sa iti permiti o asemenea iesire din cotidian =))

Postat

pai nu ar fi mai bine suava-perversa si inocenta-erotica. Parerea mea  :hihat

Domnule, gresesti proFund =)) ... imi ador inocenta suava si gingasa =))

Postat

eu am ales si merele gaunoase, conform zicalei "marul gaonos e mai gustos" dar nu i-am prins aroma cautata =)))

sunt mere si mere mai mari-mai mici, mai crude-mai coapte, mai netede-mai zbarcite, totul e sa ai rabdare sa cauti ... 

• Minus 1
Postat

Dacă era după mintea mea nici unul nu era bun, dar poftele astea...Imi încântă simțurile si vreau răsfăț total! Hm, ador calmul lui când facem sex și sunt curioasă ce bărbat alege pentru mine, că mai vreau încă unul care sa-i semene si să o facem in trei. M-am plictisit de contraste...

... adica cum ar fi fantezia noastra a barbatilor sa o facem cu 2 gemene sau cu mama-fiica deodata. Hmm incepi sa mi placi din ce in ce mai mult, ai o perversitate latenta reprimata in subconstientul tau  :clapp

• Minus 1

Postat

sunt mere si mere mai mari-mai mici, mai crude-mai coapte, mai netede-mai zbarcite, totul e sa ai rabdare sa cauti ... 

zici tu ????

pai cine crezi ca a avut cea mai mare rabdare? IO... cu fiecare in parte =))

gadilat, cantarit, masurat, numarat ...eheeeeeee...gata cu merele! Nu mai vreau mere ... caut pere =))

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...