cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2017 Criterii euroClarðŸ˜ðŸ˜
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 17, 2017 Nici mie nu mi s-a debanat contul ''Cinestie'' Hai ca acum le ai pe toate : Cinestie , Adevar , Bubu , Termin... mai putin Liviu58 Vezi sa nu te incurci in ele :)
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Decembrie 17, 2017 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2017 Du-te fa nebuno ca te asteapta un client la usa sa i sugi penisul :) Nu mai fa atatea spume la gura.Chiar crezi ca suntem pe acelasi nivel ? Tu esti o doar prostituata in care si baga pula jumate de bucuresti . Asa ca ciocul mai mic . Si nu te mai fali atat ca nu ma mai primesti , etc ca mi se rupe .Mai bine gandeste te la tine ca se apropie varsta cand incepi sa te ofilesti si o sa fii nevoita sa primesti si tractoristi nespalati ca sa mananci o bucata de pita.Jesus Christ !Prostiuata asta chiar nu are rusine...PS:Daca nu existau "prostituatele" tu erai "virgin" si in ziua de azi. Spor la "manuela" stanga sau dreapta. "Daca eram la "nivelul tau" ma impuscam dracu de mult!! 13
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 17, 2017 Deci daca vedem activitate pe acel cont stim cine s-a apucat iar de "curvasareala" :) Din fericire nu ma cheama AVPOP :slap2 PS: Si totusi te-a contrazis vsv de ambii useri , aceia cu terminatia Queen/Quinn , ceea ce si eu stiam de altfel . Cam greu sa ma pacalesti :)
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Din fericire nu ma cheama AVPOP :slap2 PS: Si totusi te-a contrazis vsv de ambii useri , aceia cu terminatia Queen/Quinn , ceea ce si eu stiam de altfel . Cam greu sa ma pacalesti :)Numai regine pe aici...mori de ras...plus un dobitoc care se agita sa ajunga la un milion de puncte de reputatie :slap2
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 17, 2017 Numai regine pe aici...mori de ras...plus un dobitoc care se agita sa ajunga la un milion de puncte de reputatie :slap2 Care ? Nu am avut timp sa-i urmaresc :hmmm
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Din fericire nu ma cheama AVPOP :slap2 PS: Si totusi te-a contrazis vsv de ambii useri , aceia cu terminatia Queen/Quinn , ceea ce si eu stiam de altfel . Cam greu sa ma pacalesti :) Miky doar tu stii ce ai vrut sa zici. Sa iti cumperi haine ca vine gerul !!! Numai regine pe aici...mori de ras...plus un dobitoc care se agita sa ajunga la un milion de puncte de reputatie :slap2 Miky o sa ajung la maximum de puncte daca tot te fute grija lor :laugh2 Tu nu ai decat sa ramai la -4000. 1
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Tu nu ai decat sa ramai la -4000.Ma doare undeva de reputatie.Tu futi cu ele ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Ma doare undeva de reputatie.Tu futi cu ele ? Nu e treaba ta ce fac cu ele. Se vede ca te cheama Dabija, care-l fute grija...de altii.Esti comic, tocmai tu vorbind de futut, "futacul" Miky :laugh2 1
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Esti comic, tocmai tu vorbind de futut, "futacul" Miky :laugh2Si tu incurci userii.Pacat. Aveam alte pretentii de la tine.Credeam ca nu te cheama Picon.
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 17, 2017 Miky doar tu stii ce ai vrut sa zici. Sa iti cumperi haine ca vine gerul !!! Ar fi culmea sa ma pun la mintea ta ...ai dat chix de cateva ori (nici aici nu vei intelege ce am vrut sa zic , pe pariu ) :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Miky hai sa te intreb ceva.Mai ai mult de gand sa bagi batul in gard ?Stai si tu cuminte o perioada, de sarbatori macar si ai grija de familie ta. 1
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Care ? Nu am avut timp sa-i urmaresc :hmmmDe ce...lasa-l...oricum nu castigi nimic.Pierzi doar vremea.Fara rost. 1 10
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Decembrie 17, 2017 Miky o sa ajung la maximum de puncte daca tot te fute grija lor :laugh2Tu nu ai decat sa ramai la -4000. Ma doare undeva de reputatie.Tu futi cu ele ?Iar a incurcat taranul basit conturile. :slap2 :laugh2 A raspuns la o intrebare pusa lui Miky de pe contul @arramis.Incredibil de prost taranul asta prajit.Absolut intamplator cand posteaza Miky,apare imediat si Arramis sa se bage in seama. 21
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 A raspuns la o intrebare pusa lui Miky de pe contul @arramis.Absolut intamplator cand posteaza Miky,apare imediat si Arramis sa se bage in seama.Corect.Absolut intamplator 1 11
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 17, 2017 Nu-l bag mai mult decat tine , Prostitution , doar raspund anumitor replici total neadevarate..Macar sa ai tu grija de familia ta (pe sfert) , cum am eu . Dar nu vad rostul acestui interes din partea ta , din moment ce o introduci in discutie. Tu de ce nu te focalizezi si in alte directii/discutii ? Stiu , nu poti , ca ... :)
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Daca s-au debanat conturile atunci e o zi trista pentru VILMUSKA de pe infocurve :laugh2
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 unde e rozkendra?Suge pula arabului.
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 17, 2017 Corect.Absolut intamplator Lasa-l ca e curentat ...altul care nu poate sa traiasca si sa se odihneasca de grija altor useri :)
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Suge pula arabului.Daca-i place...
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Daca-i place...Prostitution stie mai multe.Lui ii curg mucii pe acolo :slap2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 unde e rozkendra?S-a mutat dincolo. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Nu-l bag mai mult decat tine , Prostitution , doar raspund anumitor replici total neadevarate..Macar sa ai tu grija de familia ta (pe sfert) , cum am eu . Dar nu vad rostul acestui interes din partea ta , din moment ce o introduci in discutie. Tu de ce nu te focalizezi si in alte directii/discutii ? Stiu , nu poti , ca ... :) Esti praf rau de tot.Ai vrea tu sa ai familia care o am eu.Cati copii ai facut ma la viata ta ?
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Prostitution stie mai multe.Lui ii curg mucii pe acolo :slap2Da ce sa caute prostitution pe site-ul lui VILMUSKA (ma scuzati Vyyypus-KA) pusca lui de papagal :)))))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum