Sari la conținut

Adina - Timpuri Noi - 0761966686

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Adina - 70 / 200 Lei.

A activat impreuna cu Roxy sexy visva vis de Universitatea Titulescu.

Am recunoscut locatia in ultima poza.

Avea topic dar nu il gasesc.

Numai 37 de ani.....

post-242022-0-48874600-1513418039_thumb.jpg

post-242022-0-00247000-1513418050_thumb.jpg

post-242022-0-81423200-1513418059_thumb.jpg

post-242022-0-92213500-1513418071_thumb.jpg

post-242022-0-26424700-1513418082_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Los Angeles
Postat

Adina - 70 / 200 Lei.

A activat impreuna cu Roxy sexy visva vis de Universitatea Titulescu.

Am recunoscut locatia in ultima poza.

Avea topic dar nu il gasesc.

Numai 37 de ani.....

Avea recenzii bune?
Vizitator
Postat

Avea recenzii bune?

Partial bune....

• Like 1
Postat

Vizitat sambata

70/100 fin 200 ora La 100 face oral cu fin orala sau faciala.Locatia spusa de colegul care a deschis topicul.Are 40+ varsta,pozele sunt reale dar o ajuta mult.Mai era cu o colega in locatie.Mi-a facut numai oral si cu finalizare faciala.Mi-a luat ea pula in mana si mi-a facut laba pana nu a mai iesit nici un strop de sperma.Si-a intins slobozelul pe bot si pe obraji.Mi-a povestit ca nu mai lasa clientul sa-i finalizeze pe mecla de la distanta,ca i-a sarit sperma in ochi si s-a iritat rau,de aceea o freaca ea in timp ce isi da cu capul pulii pe bot si pe obraji pana nu mai iese nici un strop.Mi-a zis ca lucreaza la orice ora,chiar si noaptea.Servicii corecte,dar nu e chiar pe gustul meu,deoarece nu prea am fost la dame 35+

Pentru cine prefera femeile trecute de 40 de ani,e ok.Si era sa uit,nu mi-au placut tatuajele,cam puscariase sau asa erau pe vremea cand avea ea 20 de ani

• Like 5
Postat

Plm, 100 cu 200 in avangarde vis a vis de latin ghencea. Faci 2 ore pana acolo

• Like 1
Vizitator bagabont97
Postat

Am fost la ea prin februarie, te poti intelege cu ea, vorbi, e atenta la nevoile tale. 

De supt o suge bine, pizda e perfecta, zemoasa, am testat-o putin cu limba si nu era niciun miros sau gust dubios.

Cand  am intrat, ma astepta in tocuri, sutien si chiloti. 

Pentru cine e amator de MILF-uri ,100 finalizarea, 200 ora, eu zic ca a meritat.

Vizitator lexmann
Postat

Ba fraților ea este Roxy "păpușica roscata"?

iubita lu Legolas :laugh2

• Oras:B city
  • Oras:B city
Postat

Am fost. Locația în drumul taberei între 1 Mai și Ghencea. Doamnă trecută prin foc și ,,sabie'' sau ,, săbii''. Are și chiar arată undeva la aproape 40 ani, timpul și-a pus amprenta pe fața ei, la corp e totuși ok pentru vârsta pe care o are. Am luat 1 oră doar oral cu finalizare orală. A supt , mi-am dat drumul, pauză de țigară, iarăși supt, finalizat în gură a doua oară, fumat din nou, plecat. Tipa e comunicativă și respectuoasă. Nu ma grăbit. De recomandat? Cui îi plac astea mai învechite, da. Nu am testat normal, nu am întrebat de fk. Tipa puțea rău a tutun, fumătoare înrăită. Avea în casă un pisoi simpatic, m-am jucat puțin cu el. Pisoiul sa suit în pat când îmi sugea pula. O experiență ciudată, să te joci cu mâța când ți se suge puța.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am vizitat această damă de companie.

Număr de contact:0763949762

Locația:Bd.Ghencea,în apropierea stadionului Steaua.M-a ghidat foarte bine,ușor de ajuns,locuri de parcare destule.

Femeia este super raportat la preț/calitate, o adevărată MILF care a știut să mi-o sugă pe toată și mie până la ultima picătură din instalație. Ajuns în apartament, vă zic că era foarte curat peste tot,ea având o colegă pe care nu am văzut-o, deoarece se afla în bucătărie. Confirm spusele colegului de mai sus ady69ady referitor la tatuajele ei,fiind unele din secolul trecut. În cazul ei vârsta își spune cuvântul, dar Oralul pe care mi l-a oferit  a fost neprotejat,zemos și mi-a ridicat mult moralul,nota 10++. Sex anal nu am întrebat, sex normal nu am încercat, dată viitoare cu siguranță, are o pizdă tare frumoasă și carnea bună pe ea.

Am decartat 100 RON/ 1 finalizare.

De revenit!? Eu unul ,cu siguranță DA. 

RECOMAND tuturor celor care își doresc să meargă la o MILF 40+.

• Like 6

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

salutare, am fost de curand la "doamna", sincer, mie unul nu mi-a placut.. am incercat doar OP, restul nu m-a atras, e trecuta bine prin viata, si 100ron finalizarea, este cam mult pentru ce ofera. spor sa aveti!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...