bimbobimbo Reputație: 131 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:buc Oras:buc Postat Decembrie 4, 2013 La ce barbat vajnic e Nady nu are nevoie de peste ..deci eu inclin sa cred ca este o clona, sau poate vreun iubit care stie sa scrie mai bine
ionut5566 Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Decembrie 4, 2013 nu sunt nimic fratilor,sincer va spun ,doar imi place nady ,nimic mai mult ......nu am vizitat o niciodata ,credeti ma
ionut5566 Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2013 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Decembrie 19, 2013 nady,ce mai faci,nu ne mai dai vesti despre tine?nu mai pui poze
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 19, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 19, 2013 De 5 luni spamezi pe aici cu mesajele tale repetitive, o recenzie ceva?
sclavpttrans Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 28, 2013 @Cassy - uite o recenzie de la mine. Este o Transa super ok, delicata, SENZUALA (mai rar asa ceva) frumoasa la fata si cu un corp cu curbe delicioase. Mie personal nu imi plac tipele slabute, asa ca este fix pe gustul meu. Si nu doar din punctul asta de vedere, evident. Nu are inhibitii si are doar limite de bun simt. Stie sa vorbeasca cu tine, fara sa fie deloc deranjanta sau plictisitoare, stie sa atraga si din vorbe zise bine, nu doar fizic. Este curata, sigura 100%, si ii PLACE tot ceea ce face, e 'artista' la tot ce tine de sex. Pentru exemplificare o sa pun si pozele de la intalnire, ca sa vezi si singur. Eu personal recomand 1000 %.
nady Reputație: 24 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 28, 2013 @Cassy - uite o recenzie de la mine. Este o Transa super ok, delicata, SENZUALA (mai rar asa ceva) frumoasa la fata si cu un corp cu curbe delicioase. Mie personal nu imi plac tipele slabute, asa ca este fix pe gustul meu. Si nu doar din punctul asta de vedere, evident. Nu are inhibitii si are doar limite de bun simt. Stie sa vorbeasca cu tine, fara sa fie deloc deranjanta sau plictisitoare, stie sa atraga si din vorbe zise bine, nu doar fizic. Este curata, sigura 100%, si ii PLACE tot ceea ce face, e 'artista' la tot ce tine de sex. Pentru exemplificare o sa pun si pozele de la intalnire, ca sa vezi si singur. Eu personal recomand 1000 %. @Cassy - uite o recenzie de la mine. Este o Transa super ok, delicata, SENZUALA (mai rar asa ceva) frumoasa la fata si cu un corp cu curbe delicioase. Mie personal nu imi plac tipele slabute, asa ca este fix pe gustul meu. Si nu doar din punctul asta de vedere, evident. Nu are inhibitii si are doar limite de bun simt. Stie sa vorbeasca cu tine, fara sa fie deloc deranjanta sau plictisitoare, stie sa atraga si din vorbe zise bine, nu doar fizic. Este curata, sigura 100%, si ii PLACE tot ceea ce face, e 'artista' la tot ce tine de sex. Pentru exemplificare o sa pun si pozele de la intalnire, ca sa vezi si singur. Eu personal recomand 1000 %. ms
nady Reputație: 24 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 28, 2013 ms
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 28, 2013 @Cassy - uite o recenzie de la mine. Bun asa, dar recenzia e pentru utilizatorii care poate ar vizita-o pe Nady daca ar avea mai multe detalii, o recenzie detaliata binescrisa face mult bine unei domnisoare, mai mult bine decat niste simple cuvinte de genul: vai ce buna e, etc
nady Reputație: 24 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 28, 2013 Bun asa, dar recenzia e pentru utilizatorii care poate ar vizita-o pe Nady daca ar avea mai multe detalii, o recenzie detaliata binescrisa face mult bine unei domnisoare, mai mult bine decat niste simple cuvinte de genul: vai ce buna e, etcaia cu un singur rand etc nici nui cunosc nau ce face
nady Reputație: 24 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 28, 2013 aia cu un singur rand etc nici nui cunosc nau ce face 1
nady Reputație: 24 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 28, 2013 1
nady Reputație: 24 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 28, 2013 1
nady Reputație: 24 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 28, 2013 2
byxu69 Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:SIBIU Oras:SIBIU Postat Ianuarie 5, 2014 foarte frumoasa esti si tare sexi ...felicitari
nady Reputație: 24 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 8, 2014 foarte frumoasa esti si tare sexi ...felicitarims
byxu69 Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:SIBIU Oras:SIBIU Postat Ianuarie 8, 2014 prin sibiu sau prin pitesti nu ajungi?
asli Reputație: 16 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2014 SalveAs vrea sa trec si eu pe la tine....Imi poti spune in ce consta dominarea?Merci
nady Reputație: 24 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 16, 2014 SalveAs vrea sa trec si eu pe la tine....Imi poti spune in ce consta dominarea?Mercisuna si vb
byxu69 Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:SIBIU Oras:SIBIU Postat Ianuarie 29, 2014 buna ,nu ajungi in sibiu?
nady Reputație: 24 Postat Februarie 19, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 19, 2014 buna ,nu ajungi in sibiu?nu am nimic in plan momentan
asli Reputație: 16 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2014 intre ce ore esti la treaba?Merci
marian175 Reputație: 912 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 1, 2014 Suna si intreaba , parerea mea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum