Sari la conținut

Nady Transex 0722764737 Nady_Nady695

Vizitator nady

Postări Recomandate

• Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

La ce barbat vajnic e Nady nu are nevoie de peste ..deci eu inclin sa cred ca este o clona, sau poate vreun iubit care stie sa scrie mai bine  :slap2

• Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Postat

nu sunt nimic fratilor,sincer va spun ,doar imi place nady ,nimic mai mult ......nu am vizitat o niciodata ,credeti ma 

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

De 5 luni spamezi pe aici cu mesajele tale repetitive, o recenzie ceva?

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

@Cassy - uite o recenzie de la mine. 

Este o Transa super ok, delicata, SENZUALA (mai rar asa ceva) frumoasa la fata si cu un corp cu curbe delicioase. Mie personal nu imi plac tipele slabute, asa ca este fix pe gustul meu. Si nu doar din punctul asta de vedere, evident. Nu are inhibitii si are doar limite de bun simt. 

Stie sa vorbeasca cu tine, fara sa fie deloc deranjanta sau plictisitoare, stie sa atraga si din vorbe zise bine, nu doar fizic. 

Este curata, sigura 100%, si ii PLACE tot ceea ce face, e 'artista' la tot ce tine de sex. 

Pentru exemplificare o sa pun si pozele de la intalnire, ca sa vezi si singur. Eu personal recomand 1000 %. 

• Oras:constanta
Postat

Este o Transa super ok, delicata, SENZUALA (mai rar asa ceva) frumoasa la fata si cu un corp cu curbe delicioase. Mie personal nu imi plac tipele slabute, asa ca este fix pe gustul meu. Si nu doar din punctul asta de vedere, evident. Nu are inhibitii si are doar limite de bun simt. 

Stie sa vorbeasca cu tine, fara sa fie deloc deranjanta sau plictisitoare, stie sa atraga si din vorbe zise bine, nu doar fizic. 

Este curata, sigura 100%, si ii PLACE tot ceea ce face, e 'artista' la tot ce tine de sex. 

Pentru exemplificare o sa pun si pozele de la intalnire, ca sa vezi si singur. Eu personal recomand 1000 %. 

ms

Postat

Bun asa, dar recenzia e pentru utilizatorii care poate ar vizita-o pe Nady daca ar avea mai multe detalii, o recenzie detaliata binescrisa face mult bine unei domnisoare, mai mult bine decat niste simple cuvinte de genul: vai ce buna e, etc

Postat

post-76773-0-73114700-1388266984_thumb.jpgpost-76773-0-85095500-1388267037_thumb.jpgpost-76773-0-96634900-1388267045_thumb.jpgpost-76773-0-29227400-1388267063_thumb.jpg

Bun asa, dar recenzia e pentru utilizatorii care poate ar vizita-o pe Nady daca ar avea mai multe detalii, o recenzie detaliata binescrisa face mult bine unei domnisoare, mai mult bine decat niste simple cuvinte de genul: vai ce buna e, etc

aia  cu  un  singur   rand  etc  nici nui  cunosc  nau ce  face

Postat

post-76773-0-24472000-1388267126_thumb.jpgpost-76773-0-60347300-1388267136_thumb.jpgpost-76773-0-35876300-1388267156_thumb.jpgpost-76773-0-33449500-1388267182_thumb.jpg

aia  cu  un  singur   rand  etc  nici nui  cunosc  nau ce  face

• Inimioara 1
Postat

foarte frumoasa esti si tare sexi ...felicitari

ms

• Oras:Bucuresti
Postat

Salve

As vrea sa trec si eu pe la tine....

Imi poti spune in ce consta dominarea?

Merci

Postat

Salve

As vrea sa trec si eu pe la tine....

Imi poti spune in ce consta dominarea?

Merci

suna  si  vb

Postat

buna ,nu ajungi in sibiu?

nu am nimic in plan momentan

Postat

intre ce ore esti la treaba?

Merci

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...