Sari la conținut

Nady Transex 0722764737 Nady_Nady695

Vizitator nady

Postări Recomandate

Postat

nimeni de aici nu se compara cu NADY,eu am vizitat o de 2 ori si s a comportat ireprosabil..va sfatuiesc sa o vizitati cu incredere ,merita...

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Prin bucuresti nu mai ajunge...nici macar asa cate o saptamana...Sa facut costanteanca

• Oras:Constanta
Postat

Buna. Mi-ar face placere sa-ti fac o vizita. Din pacate nu o sa stau foarte mult in constanta si nu pot da de tine.

Postat

Cand te sun, suna o data dupa care ''Linia apelata este ocupata''. Mi-ai raspuns doar o data si mi-ai spus ca ai treaba. Am incercat sa te mai sun mai tarziu dar aceeasi poveste. Nu ai fost disponibila weekendul asta sau (si daca da de ce? wtf mi-ai raspuns o data si mi-ai spus ca ai treaba) m-ai blocat?

• Oras:constanta
Postat

Cand te sun, suna o data dupa care ''Linia apelata este ocupata''. Mi-ai raspuns doar o data si mi-ai spus ca ai treaba. Am incercat sa te mai sun mai tarziu dar aceeasi poveste. Nu ai fost disponibila weekendul asta sau (si daca da de ce? wtf mi-ai raspuns o data si mi-ai spus ca ai treaba) m-ai blocat?

normal  ca  team  blocat  numai  client  te  numesti  vb     frumos  la  tel  cand   suni  nu cu  patura  in  cap

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

normal  ca  team  blocat  numai  client  te  numesti  vb     frumos  la  tel  cand   suni  nu cu  patura  in  cap

asa nady...fii barbata si blocheaza-i daca te supara.

Postat

Daca si eu ti-am vorbit urat.... Vroiam doar sa te vizitez... mi-a placut mult de tine din poze si mi-ar fi placut sa te cunosc. Daca am gresit cu ceva scuza-ma. Nu am sunat ca sa ma aflu in treaba sau ca n-aveam ce face.

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

erai pana acum la ea daca eram acolo nu mai pierdeam vremea doar cu sunatu le cred si eu pe fetele astea cand nu va da atentia acordata

Reputație: 24
Postat

buna dimineata!de maine ma gasiti la Bacau pt cateva zile.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...