Sari la conținut

Nady Transex 0722764737 Nady_Nady695

Vizitator nady

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

hei draga nu tiai programat o data sa ajungi la arad?

SUNT  LA  MOLDOVENI

• Oras:ro
  • Oras:ro
Postat

isi programeaza fi linistit multi pureci nu va face pe la noi in moldova daca ne treb transexuala avem una la iasi operata cu pizda care chiar ii transexuala nu travesttit nu ne trebuie 

• Oras:moldova
  • Oras:moldova
Postat

iar te bagi cu musca in lapte user @wetpocket ???, bravo bine ca poate si bine ca ii merge si scuza-ma de la peruca si ciorapi in sutien am inceput si eu acum 7 ani pana sa ajung o transsexuala in adevaratul sens al cuvantului  deci laso usor cu jignirile la adresa lui Nady !! Nu iti convine sa fi sanatos oricum fereste-te ca la mine slabe sanse ai nu uita ca lucrez cu circuit inchis si nu dau ocazia la orice fraier sa imi calce pragul. Chiar daca nu mai fac parte din categoria TS /TV  vreau cu ocazia aceasta sa ii doresc lui Nady Bun venit din nou la Iasi , ea oricum este  familiarizata cu noi cei de aici . Spor sa ai Nady !!! si lasa prostii si labagii infecti sa vorbeasca stii doar ca padure fara uscatura nu exista eu NICIODATA NU VOI UITA CA AM PLECAT DE JOS , toate cele bune  :girly  :girly  :girly

• Like 3
Postat

bacau 19 20 21 22  iasi 23 24 25  26   braila 27 28 29 30

Postat

hei draga la arad cand mai vi?

nu  stiu  cand  poate  inainte  de  sarbatori  sa  vad   cum  stau  cu  timpu nu  promit  nimic

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

nu  stiu  cand  poate  inainte  de  sarbatori  sa  vad   cum  stau  cu  timpu nu  promit  nimic

Masi bucura sa vi te astept.

Postat

sunt  in  oradea urmeaza , cluj napoca ,  arad   ,  timisoara , craiova   si  sa  mai  vad.......

post-76773-0-79664600-1548617936_thumb.jpg

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...