Sari la conținut

Nady Transex 0722764737 Nady_Nady695

Vizitator nady

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

nady,am fost plecat afara de accea nu am mai dat niciun semn,dar ti am dat mesaj pe tel,sper ca l ai citit........o sa te sun sa ne vedem cand ajung in buc ...te pup

OF OF OF :laugh2 :baby2

• Oras:Arges
Postat

Pisicuts.... te rog sa iei masuri cu domnul ionut5566.... deja devine stresant... am citit intamplator topicul asta... si am vazut toate aceste comentarii deplasate.... scuza-ti off topicul!!

• Oras:bucuresti
Postat

Salutare am fost si eu la Nady de 4 ori sta la Universitate intr un bloc vechi,dubios ,dar inauntru f curat ea m a asteptat in tinute sexi de fiecare data este comunicativa ai ce sa discuti cu ea igiena ei perfecta este receptiva la orice fantezie 

GFE: 10

CIM: 10 

Oral: 9

Anal: 10

FK :10
Am fost multumit.
  • Like 1
Postat

Ionut mai taci dracului din gura... deja ai devenit deranjant privirii... in toate topicele te bagi, dar nu ai facut vreo recenzie... ROG ADMIN SA IL BANEZE ! si imi cer scuze de off topic!

Postat

Pisicuts.... te rog sa iei masuri cu domnul ionut5566.... deja devine stresant... am citit intamplator topicul asta... si am vazut toate aceste comentarii deplasate.... scuza-ti off topicul!!

buna  habar nam  cine  e ma    suna  si pe  tel  imi trimite  si  mesaje  pe  tel asa sa  simte  el  bine

Postat

din data  de 11.11. 2013   ajung  in  brasov

Postat

Chiar vroiam sa scriu eu despre el, dar din pacate timpul nu ma prea ajuta!

Da este un el cu sutien , costumatii si ceva jucarii!

Locatie - Universitate intr un bloc ff vechi si urat! Fereasca Cel de Sus de vreun cutremur cand esti cu ea in gura(indiferent de partea care esti)

Garsoniera saracacioasa dar curata, mai nou are si o cabina de dus

Pretul - 80-100 ron

Prestatia - se cam plictiseste cand i o dai sa o suga, are imaginatie, are si ceva jucarii dar este doar un el cu peruca si machiat :). Ii place da i o sugi (pt amatori) si tot insista sa o iei fara prezervativ :)..

Poti schimba ceva vorbe, pare corect si cu banii chiar daca atunci cand intri/iesi din blocul ala te intrebi mereu cu degetele incrucisate daca mai scapi viu sau nu!

Am fost de vreo 3,4 ori cred noaptea, de obicei ametit cand nu gaseam nimic feminin tentant sau disponibil si dat fiind faptul ca e corect si se comporta frumos merita incercat!

Ma enerveaza totusi textele de bagat in seama gen, dar ce bine arati, ai fost la sala sigur, ai mai pus muschi pe tine etc etc :)) ..ceea ce in cazul meu nici vb de asa ceva !!!

are voce de barbat nu?

• Telefon: walexy_777
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: walexy_777
  • Oras:Bucuresti
Postat

@ionut5566: Frate, esti enervant, nu oferi nicio informatie interesanta, de ce te mai agiti pe aici? Deci da, esti clona sau peste. Asa ca ar trebui sa zbori sau sa te scufunzi!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...