kiki-kiki Reputație: 83 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Korin Tower Oras:Korin Tower Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Puteti sa postati aici userii care sufera din cauza punctelor de reputatie.Urmarim userii care posteaza de la cine au primit puncte negative in special.Peste 3 luni vom face o actiune caritabila (decont CAS) prin care acesti useri vor beneficia de un tratament anti-depresiv intr-o clinica de renume. Lista: - Miky77 - Marta M 5 1 Link spre comentariu
kiki-kiki Reputație: 83 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Korin Tower Oras:Korin Tower Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2017 + christiano_29 1200 minusuri de la:Ivann turbincaRed spotCorectuiPisoiul salbaticEl serafinVanatorul de pesti 2 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Faptul ca scriu cine m a minusat nu inseamna ca si sufar din aceasta cauza.Logica ta are lacune mari.Ia ti medicamentele!ðŸ˜ðŸ˜ 14 20 Link spre comentariu
kiki-kiki Reputație: 83 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Korin Tower Oras:Korin Tower Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Faptul ca scriu cine m a minusat nu inseamna ca si sufar din aceasta cauza.Logica ta are lacune mari.Ia ti medicamentele! Scrii de 3 saptamani pe acel topic. Nu e nici o coincidenta.Nu polua topicul, lasa si pe altii sa posteze userii cu probleme depresive.Multumesc pentru intelegere. 3 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Scrii de 3 saptamani pe acel topic. Nu e nici o coincidenta.Nu polua topicul, lasa si pe altii sa posteze userii cu probleme depresive.Multumesc pentru intelegere.Scriu unde si cat vreau.Clar? 13 21 Link spre comentariu
best_star Reputație: 360 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Faptul ca scriu cine m a minusat nu inseamna ca si sufar din aceasta cauza.Logica ta are lacune mari.Ia ti medicamentele! Lu asta daca-i dai minusuri la gramada, intra-n depresie nervoasa. :laugh2 Sunt sigur ca-i tot un cont clona de-a lui Arlechino si prostituatul, facut special pt. mistouri, caterinca de prost gust si troleala ieftina !!! 4 5 Link spre comentariu
best_star Reputație: 360 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Scriu unde si cat vreau.Clar?N-ai cu cine discuta, asta-i in lumea lui. :laugh2 Cel mai bine ar fi sa-l ignori, deorece el cauta sa te provoace intentionat !!! 4 5 Link spre comentariu
kiki-kiki Reputație: 83 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Korin Tower Oras:Korin Tower Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2017 + best_star Multa lume depresiva. Lu asta daca-i dai minusuri la gramada, intra-n depresie nervoasa. :laugh2 Sunt sigur ca-i tot un cont clona de-a lui Arlechino si prostituatul, facut special pt. mistouri, caterinca de prost gust si troleala ieftina !!! 2 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114258 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Decembrie 20, 2017 -Scrat-Rozkendra-Miskin 2 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 20, 2017 -Scrat-Rozkendra-MiskinDar o lista cu acele conturi facute doar lt minusat? Fara alte activitati pe forum? Fara recenzii?Nu ar fi binevenita?Sau mai bine zis, nu ar trebui banate acele conturi?Nu...pentru ca ti au platit SP-uri, nu? 11 21 Link spre comentariu
kiki-kiki Reputație: 83 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Korin Tower Oras:Korin Tower Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Dar o lista cu acele conturi facute doar lt minusat? Fara alte activitati pe forum? Fara recenzii?Nu ar fi binevenita?Sau mai bine zis, nu ar trebui banate acele conturi?Nu...pentru ca ti au platit SP-uri, nu?Poti sa faci topic separat. Esti cretin ? Ti-am zis sa nu mai poluezi topicul.Te-ai plans atat dupa contul asta pe alte topice ca o fata mare ce esti.Suferi grav garcon. 3 2 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Vorbeste frumos, ti am mai spus ca postez unde vreau, nu?Si asa e un topic de cacat.Ca tine. 4 8 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Decembrie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Dar o lista cu acele conturi facute doar lt minusat? Fara alte activitati pe forum? Fara recenzii?Nu ar fi binevenita?Sau mai bine zis, nu ar trebui banate acele conturi?Nu...pentru ca ti au platit SP-uri, nu? manca-i-ai pizda lu mama, limbincuristule 6 3 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Multi oligofreni pe aici. :laugh2 4 8 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Decembrie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Puteti sa postati aici userii care sufera din cauza punctelor de reputatie.Urmarim userii care posteaza de la cine au primit puncte negative in special.Peste 3 luni vom face o actiune caritabila (decont CAS) prin care acesti useri vor beneficia de un tratament anti-depresiv intr-o clinica de renume. Lista: - Miky77 - Marta Masta se interneaza daca il minusezi, deja a dat damblaua in el si milogeste puncte si pe la fazan http://nimfomane.com/forum/user/141524-marian-cristescu/ 6 3 Link spre comentariu
kiki-kiki Reputație: 83 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Korin Tower Oras:Korin Tower Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2017 asta se interneaza daca il minusezi, deja a dat damblaua in el si milogeste puncte si pe la fazan http://nimfomane.com/forum/user/141524-marian-cristescu/ Stiu ce zici aici. Oamenii aia sunt bolnavi dupa puncte.Cristiano asta, care vrea sa para impasibil la puncte isi schimba puncte de pe conturile lui de cacat si nu vrea sa recunoasca. 2 2 Link spre comentariu
hquinn Reputație: -429 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Decembrie 20, 2017 piersicuță zemoasă :X 2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 piersicuță zemoasă :XCe faci ? =)) 39 Link spre comentariu
hquinn Reputație: -429 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Ce faci ? =)) Intrasem oleca si am vazut ca ii place savarina din aia zemoasa =)) 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Intrasem oleca si am vazut ca ii place savarina din aia zemoasa =))Da-mi pm =)) și zi-mi , știi tu ce 39 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Decembrie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Multi oligofreni pe aici. :laugh2 lingerica te recunosti?http://i69.photobucket.com/albums/i41/BeninSC/Bs3_zpse738b38c.gif 5 3 Link spre comentariu
hquinn Reputație: -429 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Decembrie 20, 2017 lingerica te recunosti?http://i69.photobucket.com/albums/i41/BeninSC/Bs3_zpse738b38c.gifCe clisma baga. =)) 3 2 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Decembrie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Decembrie 20, 2017 ceo mai face delia fara limba ta in cur zilnic? 6 3 Link spre comentariu
hquinn Reputație: -429 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Imi plac piersicutele zemoase...mmmm ceo mai face delia fara limba ta in cur zilnic? 2 2 Link spre comentariu
theking77 Reputație: 35 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Piersicuta zemoasaaa 1 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum