Sari la conținut

0734259063 DOAMNA matura 44ani

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

DOAMNA matura, 44 ani, tandra si discreta ofer companie intima (oral, normal) si alte fantezii, domnilor generosi si manierati. Cer si ofer discretie si igiena Pret: 50L  a fost cineva la doamna?

Postat

DOAMNA matura, 44 ani, tandra si discreta ofer companie intima (oral, normal) si alte fantezii, domnilor generosi si manierati. Cer si ofer discretie si igiena Pret: 50L  a fost cineva la doamna?
M-am tot chinuit sa pun poza dar nu am reusit asa ca am sa pun link http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/doamna-matura-44-ani-tandra-si-discreta-ofer-companie-intima-oral-normal-si_5935388.html rog pe cineva sa ma ajute cu pozele. 
Va multumesc!!
Postat

Va salut din nou colegilor.

Despre doamna de mai sus va spun urmatoarele :

Am fost la ea prin noiembrie anul trecut. Locatia este langa Kauflandul de pe Mihai Bravu. Bloc curat , etajul 6 daca nu ma insel.Loc de parcare gasiti in parcarea subterana de la kaufland, blocul fiind vizavi de parcare.

Fiind un adept al doamnelor mature am facut o programare pe la ora 14. Am ajuns la doamna , intr-o garsoniera curata de la un etaj de mijloc al blocului. Dupa ce am stat mai mult de vorba cu ea am fost la un dus si am revenit in camera. intre timp ea se schimbase fiind gata de treaba. Ne-am mangaiat , ne-am sarutat.... tin sa va zic ca doamna este foarte curata si foarte sociabila.Oralul l-a facut neprotejat (in functie de igiena) dupa care am trecut la normal. Se misca bine si geme foarte frumos (nu stiu daca e placere sau fals)..ea zice ca ii place si de aceea geme. Este destul de stramta si mi-a placut :). Lasat 50 ron pe televizor si plecat. Mai revin :) Nu pune accent pe timp ( cred ca am stat 45 de min).

Note:

Locatia - 9

Oral - 9

Anal - nu face

Normal - 8.5

Spor la fu..reala ;)

• Like 4
Postat

A mai activat pe undeva pe la Rosetti, intr-un bloc vizavi de o agentie de turism, nu blocul de pe colt, unul mai nou, pe la un etaj inalt, acum 3-4 ani sub numele de scena Diana si apoi prin Dristor. Am fost cand era la Rosetti si, din amintiri, a fost o experienta relativ ok, la pretul cerut (si atunci avea pret mic). Oral np, cu CIM, FK. Singurul minus era fata ei, destul de naspa.

• Like 2
  • Minus 6
  • Telefon: africanu01@yahoo.com
  • Telefon: africanu01@yahoo.com
Postat

post-769-0-21019900-1359462783_thumb.jpgpost-769-0-61900200-1359462785_thumb.jpgpost-769-0-71535000-1359462787_thumb.jpg

• Like 1

Postat

Iti confirm 100% ca NU este ea. Sunt doua persoane diferite. Cea din prezentul topic nici macar nu face anal ori nu facea cand era la Rosetti.

• Like 1
  • Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...