Sari la conținut

BARBATUL IDEAL

Postări Recomandate

• Oras:near Elm Street
Postat

BARBATUL IDEAL ESTE O COMBINATIE INTRE VIBRATOR SI BANCOMAT!  :laugh2

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

BARBATUL IDEAL ESTE O COMBINATIE INTRE VIBRATOR SI BANCOMAT!  :laugh2

GRESIT!...definitie:COPIL timid,foarte curios de-a lungul vietii(trebuie surprins si inteles) :blushing2

• Like 2
Postat

GRESIT!...definitie:COPIL timid,foarte curios de-a lungul vietii(trebuie surprins si inteles) :blushing2

Ai dreptate :kiss3  ce am scris eu e luat de pe un site de bancuri!  :rax2

Postat

Barbatul ideal trebuie sa aiba:

1. maini frumoase si ingrijite

2. dantura ok 

3.c-u-r !!!

Postat

Leonidas,da-le dreaq de bancuri,fii orijinal :)))

Ai un minus....au,au,au! :)))

Ia de aicisa si tu un minus, ti-am zis de atatea ori, se zice: auuu, auuu, auuuuuuuuuuuuuuuuu!  :laugh2

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Barbatul ideal si femeia ideala n-ai cum sa-i gasesti si sa-i definesti exact; desi, intr-o oarecare masura, idealul tine doar de dorintele celor care-i cauta. Ce inseamna ideal?

IDEÁL, -Ă, ideali, -e, adj., IDEÁL, idealuri, s. n. 1. Adj. Care atinge perfecțiunea; perfect, desăvârșit. 2. Adj. Care ține de domeniul ideilor, privitor la gândire; care există numai în mintea, în închipuirea omului; spiritual, imaterial. 3. S. n. Scopul suprem spre care se îndreaptă în mod conștient și metodic năzuințele și activitatea creatoare umană în toate domeniile ei, gradul cel mai înalt și mai greu de ajuns al perfecțiunii într-o direcție. [Pr.: -de-al] – Din fr. idéal, lat. idealis.

Sursa: DEX '98

In concluzie, oricat  de mult am dezbate aceasta tema, idealul e irealist si greu de definit!

Postat

Barbatul ideal si femeia ideala n-ai cum sa-i gasesti si sa-i definesti exact; desi, intr-o oarecare masura, idealul tine doar de dorintele celor care-i cauta. Ce inseamna ideal?

IDEÁL, -Ă, ideali, -e, adj., IDEÁL, idealuri, s. n. 1. Adj. Care atinge perfecțiunea; perfect, desăvârșit. 2. Adj. Care ține de domeniul ideilor, privitor la gândire; care există numai în mintea, în închipuirea omului; spiritual, imaterial. 3. S. n. Scopul suprem spre care se îndreaptă în mod conștient și metodic năzuințele și activitatea creatoare umană în toate domeniile ei, gradul cel mai înalt și mai greu de ajuns al perfecțiunii într-o direcție. [Pr.: -de-al] – Din fr. idéal, lat. idealis.

Sursa: DEX '98

In concluzie, oricat  de mult am dezbate aceasta tema, idealul e irealist si greu de definit!

Idealul este relativ...cam asa vad eu... :)

• Like 1
Postat

Fiecare om are ''idealul'' sau, acesta nu are nici o ''legatura'' cu definitia!  :hihat

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Poate fi acela cu care incepi si termini masturbare-a in gand....si vice versa pentru barbati... :138x

Postat

Poate fi acela cu care incepi si termini masturbare-a in gand....si vice versa pentru barbati... :138x

Nu neaparat. Poate fi doar un barbat fara chip dintr-o fantezie nebuna cu ...motociclisti :D

Ceea ce nu-l face neaparat barbatul ideal ;)

:girly  :kiss2

Postat

Nu neaparat. Poate fi doar un barbat fara chip dintr-o fantezie nebuna cu ...motociclisti :D

Ceea ce nu-l face neaparat barbatul ideal ;)

:girly  :kiss2

Pentru momentul respectiv eu asa il simt...sunt de acord si cu prima varianta...esti mereu pe faza. :138x

Postat

nu exista "nu exista". Nu exista, il inventam, stam bine la capitolul "imaginatie/creatie".

:laugh2

Postat

Joseph honey este simplu. Iti voi explica, cu o dedicatie;)

Deci barbatul ideal TREBUIE sa:

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Sigur EU sunt barbatul ideal. Dovada? Marea majoritate a femeilor, dupa ce ma vad, spun ca nu le mai trebuie barbati in restul vietii lor... :shocked

• Oras:none
  • Oras:none
Postat

Diaconescumule , asta seara ce avem de baut , bai baiatule ? .... :) :) :) ))

Absint nu mai e :(

Ca de mancat avem pe forumul Randunicii!

Sara asta mai si mancam, nu doar bem :)

Postat

Barbatul ideal trebuie sa fie original,iubitor de libertate/calatorii,foarte important sa nu dea inapoi in dispute,ci sa-si apere cu indrazneala(curaj)punctele de vedere...exigenta si principialitate masculina,o doza de diplomatie,inventivitate si pasiune in pat... :gifs_ojos

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...