tzaranu Reputație: 1095 Postat Februarie 7, 2014 Postat Februarie 7, 2014 ...mdeah, iar vorbiti despre mine...
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2014 ...mdeah, iar vorbiti despre mine...Repede ma prinzi..
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 7, 2014 Barbatul ideal nu exista in realitate...asa cum nu exista nici femeia ideala!
deep river Reputație: 410 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Februarie 7, 2014 Barbatul ideal trebuie sa fie original,iubitor de libertate/calatorii,foarte important sa nu dea inapoi in dispute,ci sa-si apere cu indrazneala(curaj)punctele de vedere...exigenta si principialitate masculina,o doza de diplomatie,inventivitate si pasiune in pat... Fix descrierea mea!
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 7, 2014 Fix descrierea mea! Tu de unde mai aparusi?
deep river Reputație: 410 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Februarie 7, 2014 Tu de unde mai aparusi? Din eter.
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 7, 2014 Din eter.Alt de ce?
deep river Reputație: 410 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Februarie 7, 2014 Alt de ce? Îţi plac interogaţiile?
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2014 Fix descrierea mea! ok,sa tii si pasul cu mine,ador sa surprind...
tzaranu Reputație: 1095 Postat Februarie 7, 2014 Postat Februarie 7, 2014 Barbatul ideal nu exista in realitate...asa cum nu exista nici femeia ideala! adica io sunt fantoma, sau ce?
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 7, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Februarie 7, 2014 Cum bine au zis altii inaintea mea... barbatul ideal nu exista... in afara de mine. Eu sunt mic, gras, chel cu burta si puta mica si pe deasupra ma termin repede deci sunt clientul ideal. P.S. Cine ma vrea?
deep river Reputație: 410 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Februarie 7, 2014 ok,sa tii si pasul cu mine,ador sa surprind... Sportiv fiind, am condiţie fizică bună.
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 7, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 7, 2014 Cum bine au zis altii inaintea mea... barbatul ideal nu exista... in afara de mine. Eu sunt mic, gras, chel cu burta si puta mica si pe deasupra ma termin repede deci sunt clientul ideal. P.S. Cine ma vrea? Eu Liubric te vreau .Izabella.te pup
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 7, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Februarie 7, 2014 Maturico, deschide "personalu" ca te sun... Apropo' te sun acum, daca-l deschizi da-mi un apel.
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2014 adica io sunt fantoma, sau ce?e,na...si eu cu cine avea-m orgasme? 1
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 7, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 7, 2014 Maturico, deschide "personalu" ca te sun... Apropo' te sun acum, daca-l deschizi da-mi un apel. bine Lubric mi-e dor de tine sa ma smotocesti.te pupicesc pe neon!!!!
leonidas Reputație: 719 Postat Februarie 7, 2014 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Februarie 7, 2014 e,na...si eu cu cine avea-m orgasme? cu mine?
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 7, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Februarie 7, 2014 Iza, maturico, iar am cazut pe sub masa! Nu ma dezmint!
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 7, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 7, 2014 Iza, maturico, iar am cazut pe sub masa! Nu ma dezmint! ai un tupeu fantastic m-ai supt mamelele in restaurant .nu pot sa cred ce am facut. .dar a fost grozav
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2014 cu mine? doar prin masturbare,esti greu de prins... 1
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 7, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Februarie 7, 2014 Maturico, te iubesc si-mi pare rau ca nu esti aici... ti-as dovedi ce "ideal" sunt.
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2014 Maturico, te iubesc si-mi pare rau ca nu esti aici... ti-as dovedi ce "ideal" sunt. Mersi si eu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 8, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Februarie 8, 2014 Yka, nu era vorba de tine! Vreau o piz... fata! Am pus mana si e drepti!
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2014 Unii barbati isi iubesc asa de mult femeile lor incat,pentru a le proteja,pentru a nu le uza,se folosesc de femeile altora,sau de femeia ispita iesita in cale in orice imprejurare... 1
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 10, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Februarie 10, 2014 Vai! Sper ca nu m-am facut de cacao ras mai tare decat e cazul dar... "beutura, bat-o vina!" si-a facut "datoria".
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum