kyky-kyky Reputație: 980 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Korin Tower Oras:Korin Tower Postat Ianuarie 1, 2018 Pai dacă era pe strada aștepta sa se oprească cineva la ea poate mai făcea un ban, pana a oprit a stat pe forum sa dea steluțe și sa își dea puncte =))Cunosc doar cateva rapandule care isi fac viata pe forum. Viata personala nu au. 2 6
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 1, 2018 Noul user SP "Vis umed" creat in noaptea de revelion a fost ocupat sa dea reputatie + lui Vis Tantric :)))))))) si stelutePai era vorba ca ii luati pastile nebunei si tratament de specialitate.Smart move :)))))))) Deasemeni noul user sp a mai dat 5 stelute la:- Cristiano, piersicuta zemoasa(ambele conturi)- just love, baba cu diicotul- adina.milf . Si o steluta lui:- AV POP- harley queen- prostitution- tanya- inesis- deliapisii- picon Iar s-a dat de gol cine este :))))).Prostia e mare.iar plangi ,PROSTITUAULE?baba iti transmite:https://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-suge-pula.png LA GAȘCĂ :laugh2 8 20
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Ianuarie 1, 2018 TABEBO vrem poze cu lastunul tau de pe vreme lui Ceasca !!! 3
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 1, 2018 TABEBO vrem poze cu lastunul tau de pe vreme lui Ceasca !!!LINGERICA, am un oltcit,l.ai uitat in oradea hai dupa el :laugh2 8 20
arramis Reputație: -1718 Postat Ianuarie 1, 2018 Postat Ianuarie 1, 2018 Noul user SP "Vis umed" creat in noaptea de revelion a fost ocupat sa dea reputatie + lui Vis Tantric :)))))))) si stelutePai era vorba ca ii luati pastile nebunei si tratament de specialitate.Smart move :)))))))) Deasemeni noul user sp a mai dat 5 stelute la:- Cristiano, piersicuta zemoasa(ambele conturi)- just love, baba cu diicotul- adina.milf . Si o steluta lui:- AV POP- harley queen- prostitution- tanya- inesis- deliapisii- picon Dar de astia ce stii mc_gregor (5 stars),liviu 69 (5 stars),mc gregor (5 stars),gowen geter (5 stars),thehamlet (5 stars),constantin paun (5 stars),mr sackrider (5 stars),orbart (5 stars),raim0nd (5 stars),mihai curenoi (5 stars),arthur- (5 stars),frumuzache (5 stars),1donaldduck (5 stars),irmigard (5 stars),excalibur- (5 stars),puerto rico (5 stars),0liver (5 stars),adalric (5 stars),mrbutt (5 stars), Useri aparuti peste noapte - majoritatea lor - care ti-au dat tie si clonei tale - Arlechino - cate 5 stelute...iar dusmanilor vostrii virtalu cate una.Ce prosti puteti fi.Si jalnici.Te-ai trezit la 7 pentru a da cu minus, dupa care ai trecut pe alte 2 conturi SP pentru a da cu minus.Mi se ruupe :rax2 1 1
kyky-kyky Reputație: 980 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Korin Tower Oras:Korin Tower Postat Ianuarie 1, 2018 Cristiano ai inceput sa plangi iar pe topic ? Te cauta fetiscanele cu piersici zemoase de la azil. 2 4
arramis Reputație: -1718 Postat Ianuarie 1, 2018 Postat Ianuarie 1, 2018 Te cauta fetiscanele cu piersici zemoase de la azil.Cica ai intalnire cu fata cu coasa din cimitir.O fi adevarat? 1 2
kyky-kyky Reputație: 980 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Korin Tower Oras:Korin Tower Postat Ianuarie 1, 2018 Cristiano esti slab de tot la capitolul troll&hate. Nu mai pierd timpul cu tine. Cand vine sefu' tau, Miky limaxul latra prin curte. Mai lasa recenziile FAKE, lingerica. 1 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2018 Postat Ianuarie 1, 2018 Dar de astia ce stii mc_gregor (5 stars),liviu 69 (5 stars),mc gregor (5 stars),gowen geter (5 stars),thehamlet (5 stars),constantin paun (5 stars),mr sackrider (5 stars),orbart (5 stars),raim0nd (5 stars),mihai curenoi (5 stars),arthur- (5 stars),frumuzache (5 stars),1donaldduck (5 stars),irmigard (5 stars),excalibur- (5 stars),puerto rico (5 stars),0liver (5 stars),adalric (5 stars),mrbutt (5 stars), Useri aparuti peste noapte - majoritatea lor - care ti-au dat tie si clonei tale - Arlechino - cate 5 stelute...iar dusmanilor vostrii virtalu cate una.Ce prosti puteti fi.Si jalnici.Te-ai trezit la 7 pentru a da cu minus, dupa care ai trecut pe alte 2 conturi SP pentru a da cu minus.Mi se ruupe :rax2Arramisuca , nu ai nimerit.Este cu totul altcineva , din afara taberelor de pe aici.Care se cam distreaza folosind vulnerabilitatile siteului.Pisicuts , hai cu depanarea si fa curatenie pe aici , he,he, he ! 2
arramis Reputație: -1718 Postat Ianuarie 1, 2018 Postat Ianuarie 1, 2018 Gelutule, am nimerit sau nu...dar al naibii contuile astea dau cu 5 cui trebuie, adica celor din Consiliul Pulimii, inclusiv tie...iar celor pusi pe lista neagra de consiliu le dau cate o stea...nu ca ar conta... 1 1
zeul internetului Reputație: -541 Postat Ianuarie 1, 2018 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Postat Ianuarie 1, 2018 Delia şi Ines îmi par a fi cele mai complexate şi frustrate curve de p-aici. Pe făraş! 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 1, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 1, 2018 Ce faci tantrico ? Ce te supara ? Vad ca te tii de mine ca raia de om.Ti-am scris de vreo cinci ori de când ti-ai făcut clona aceasta, dar poate ai încercat si cu alte clone să te bagi in seamă cu mine si sa mă jignesti. Nu exclud faptul că e posibil să ai parola si de la conturile lui delia si innes...Dar dacă din cinci comment-uri îți faci speranțe...e grav! Priveste-l pe nenea @regatron ce se agită si compune tot felul de impulsuri pentru a mă impresiona cu ceva...si de-atâta timp nu reuseste! Prostul acela vă arată, de fapt...că nu-i singurul prost si de aceea are atâta forță de a-si sustine mizeria pe care o are. 9 23
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2018 Postat Ianuarie 1, 2018 Tantrica nu se dezminte.Nu am bagat-o in seama dar se baga ea.Si are nevoie sa isi repete ce desteapta este ea...Dar needucata.....cu insulte repetate. Cand face felatie tot distrusa este.O falsa si o fandosita.... 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 1, 2018 Tantrica nu se dezminte.Nu am bagat-o in seama dar se baga ea.Si are nevoie sa isi repete ce desteapta este ea...Dar needucata.....cu insulte repetate. Cand face felatie tot distrusa este.O falsa si o fandosita.... Așa este în perioada sărbatorilor: depresia. Dacă te uiți atent atacă pe toți, mai puțin clica ei. 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 1, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 1, 2018 Tantrica nu se dezminte.Nu am bagat-o in seama dar se baga ea.Si are nevoie sa isi repete ce desteapta este ea...Dar needucata.....cu insulte repetate. Cand face felatie tot distrusa este.O falsa si o fandosita....Regatroane, vrei si tu o muscatura d-asta? Că la cât îți stă gândul la mine...sigur îți găsesti vreun fetish si tu, cum au făcut ăstia pe-aci!
arramis Reputație: -1718 Postat Ianuarie 1, 2018 Postat Ianuarie 1, 2018 Așa este în perioada sărbatorilor: depresia. Dacă te uiți atent atacă pe toți, mai puțin clica ei.Ea ataca, tu dai cu minus.Cine este mai curva.Eu cred ca tu esti.Prostituata masculina.
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Ianuarie 1, 2018 Regatroane, vrei si tu o muscatura d-asta? Că la cât îți stă gândul la mine...sigur îți găsesti vreun fetish si tu, cum au făcut ăstia pe-aci!20180101_202706-1-1.jpgUnde ai pus degetul pula dinti?In stanga sus iar dinte gaura lipsa pauza =))) 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 1, 2018 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 1, 2018 Unde ai pus degetul pula dinti?In stanga sus iar dinte gaura lipsa pauza =)))=))))) A incercat și ea. 3
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2018 Delia şi Ines îmi par a fi cele mai complexate şi frustrate curve de p-aici. Pe făraş!Și mie mi-se pare ca sunt mulți prosti pe aici, dar ii dau dracu și se rezolva treaba. 27 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 1, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 1, 2018 Unde ai pus degetul pula dinti?In stanga sus iar dinte gaura lipsa pauza =)))Vrei si poze cu păsărica mea sa-ti faci o laba, de câte ori te-ai masturbat când te uiți la video-urile mele? Gaurici, te oftici...du-te si dă muie lui @delia!
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2018 Ti-am scris de vreo cinci ori de când ti-ai făcut clona aceasta, dar poate ai încercat si cu alte clone să te bagi in seamă cu mine si sa mă jignesti. Nu exclud faptul că e posibil să ai parola si de la conturile lui delia si innes...Dar dacă din cinci comment-uri îți faci speranțe...e grav! Priveste-l pe nenea @regatron ce se agită si compune tot felul de impulsuri pentru a mă impresiona cu ceva...si de-atâta timp nu reuseste! Prostul acela vă arată, de fapt...că nu-i singurul prost si de aceea are atâta forță de a-si sustine mizeria pe care o are.Fa dar chiar mă iei in gura tot timpul ? Chiar așa mare teroare ti-am dat? =))) peste tot ma vezi pe mine și pe ines =))) Ai intrat proasta in 2018 du-te in Plm =))) 27 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 1, 2018 Și mie mi-se pare ca sunt mulți prosti pe aici, dar ii dau dracu și se rezolva treaba. Ăla are site-ul onaniștilor profi din Romania. Are fibră la braț. 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 1, 2018 Fa dar chiar mă iei in gura tot timpul ? Chiar așa mare teroare ti-am dat? =))) peste tot ma vezi pe mine și pe ines =)))Ai intrat proasta in 2018 du-te in Plm =))) E disperată că nu mai vine nici poștașul să îi aducă pensia. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum