Sari la conținut

Strângere de fonduri pentru Vistantric

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ai intrat in sevraj ?

Se numeste plictiseală, prostuto...si a durat doar cinci minute, incredibil! Cuvântul "prostie" e magic... Acum, iti zic din nou "hai pa" pentru că nu vreau să mă plictisești tu. Hai pa!

• Like 7
  • Minus 24
  • Oras:Bucuresti
Postat

Se numeste plictiseală, prostuto...si a durat doar cinci minute, incredibil! Cuvântul "prostie" e magic... Acum, iti zic din nou "hai pa" pentru că nu vreau să mă plictisești tu. Hai pa!

Nu ai clienți pe centura ?

• Like 27
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Lasă-l .

Da. Pentru că i-ati explicat voi asa de bine totul... Dar dacă sunteți prosti...de ce încercați să mai faceți pe desteptii? Rămâneți prosti până la capăt cu toată lumea si intre voi, nu are rost să folosiți nimic din ceea ce e bun pe lumea asta...de fapt, este inutil. Dar voi nu stiti aceasta pentru că sunteți prosti.

• Like 7
  • Minus 24
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu ai clienți pe centura ?

Iti dă ție proxenetul o centură peste botul ăla prost care nici pula nu stie să sugă? Hai, mai freacă-ti un pic in pantalon golanco si încearcă sa îți termini laba după ce ies eu de aici... Da?

• Like 7
  • Minus 26
Postat

Da. Pentru că i-ati explicat voi asa de bine totul... Dar dacă sunteți prosti...de ce încercați să mai faceți pe desteptii? Rămâneți prosti până la capăt cu toată lumea si intre voi, nu are rost să folosiți nimic din ceea ce e bun pe lumea asta...de fapt, este inutil. Dar voi nu stiti aceasta pentru că sunteți prosti.

Fa ciuperco, tu ne faci pe noi 10-15 inși prosti și ai vrea sa te credem.

Tie îți spun 50-100 de inși ca ești prosta de dai in gropii și nu-i crezi, cum vine asta ?

Explica.

• Like 29
  • Minus 1
Postat

Iti dă ție proxenetul o centură peste botul ăla prost care nici pula nu stie să sugă? Hai, mai freacă-ti un pic in pantalon golanco si încearcă sa îți termini laba după ce ies eu de aici... Da?

Fa eu nu ma labaresc ca tine la 5 dimineața, nu duc lipsa , tu duci.

Eu dacă deschid piceoarele vin 100 de inși, tu dala le deschizi te scuipa și te înjură 100000 de inși.

La ce margine te-a lăsat ? Vin eu sa îți aduc ceva de mâncare ca îți chiorăie mațele.

• Like 28
  • Minus 1
Postat

Ia vezi fa care dintre noi are proxenet ?

Atașez o poza cu tine sa vedem dacă îți dai seama.

post-158603-0-30940500-1514853375_thumb.jpg

• Like 28
  • Minus 1
  • Oras:Middle of Nowhere
Postat

Tantzoo lasa dreq drogurile ca nu-ti fac bine nu vezi ca nu mai ai nici dinti? :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tantzoo lasa dreq drogurile ca nu-ti fac bine nu vezi ca nu mai ai nici dinti? :laugh2

Pe tine ce te oftica la mine, de te strambi asa-n cuvinte?

• Like 7
  • Minus 25
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Fa eu nu ma labaresc ca tine la 5 dimineața, nu duc lipsa , tu duci.

Eu dacă deschid piceoarele vin 100 de inși, tu dala le deschizi te scuipa și te înjură 100000 de inși.

La ce margine te-a lăsat ? Vin eu sa îți aduc ceva de mâncare ca îți chiorăie mațele.

Adică...eu îmi ofer placere pentru că duc lipsă? Eu nu sunt ca voi... Ce vă ia asa mult timp să înțelegeți?!
  • Like 8
  • Minus 26
Postat

Pe tine ce te oftica la mine, de te strambi asa-n cuvinte?

Ma enerveaza ca insisti sa fii penibila,vezi foarte bine ca esti depasita atat valoric cat si numeric in razboiul asta dar ii dai inainte nu-ti pasa.Iti place sa-ti iei pule in gura :)))).Treaba ta.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ia vezi fa care dintre noi are proxenet ?

Atașez o poza cu tine sa vedem dacă îți dai seama.

Eu zic să nu mai te folosești de aceste fotografii pentru că nu este corect ceea ce faci... Dacă vezi că eu am încetat să postez fotografii, de ce crezi că e bine să o faci tu?
  • Like 8
  • Minus 26
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ma enerveaza ca insisti sa fii penibila,vezi foarte bine ca esti depasita atat valoric cat si numeric in razboiul asta dar ii dai inainte nu-ti pasa.Iti place sa-ti iei pule in gura :)))).Treaba ta.

Ce război, ce "pule"...ti-e rău?! Numai prostie e de voi, la altceva nu sunteți buni!...

Hai, aruncați iar cuvinte de toți pereții...rostiti numele meu, si ca prin magie, laba o sa meargă ca si unsa. Vă las iarăsi singuri să vă puneti un cuvânt si sa faceti "ah", sa ciripiti singuri in prostia voastră... Pa.

• Like 8
  • Minus 26
Postat

Ce război, ce "pule"...ti-e rău?! Numai prostie e de voi, la altceva nu sunteți buni!...

Hai, aruncați iar cuvinte de toți pereții...rostiti numele meu, si ca prin magie, laba o sa meargă ca si unsa. Vă las iarăsi singuri să vă puneti un cuvânt si sa faceti "ah", sa ciripiti singuri in prostia voastră... Pa.

Esti obsedata de laba,aproape nu e postare sa nu mentionezi =))

• Like 1
Postat

Adică...eu îmi ofer placere pentru că duc lipsă? Eu nu sunt ca voi... Ce vă ia asa mult timp să înțelegeți?!

Nici nu ne dorim sa fi ca noi, dacă erai ca noi numai aveam de cine sa râdem.

• Like 27
  • Minus 1
Postat

Eu zic să nu mai te folosești de aceste fotografii pentru că nu este corect ceea ce faci... Dacă vezi că eu am încetat să postez fotografii, de ce crezi că e bine să o faci tu?

Cum a spus și Adina, este un forum îți poți spune părerea și poți posta ce vrei. Chiar ea a zis-o deci..

• Like 29
Postat

Este obișnuita =))

• Like 27
Postat

Esti obsedata de laba,aproape nu e postare sa nu mentionezi =))

Pai dacă nu are pula, măcar laba sa facă =))

Ma Mir cum ii mai merg mâinile de la atâta scris =))

• Like 27
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

iar plangi ,PROSTITUAULE?

baba iti transmite:

https://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-suge-pula.png LA GAȘCĂ :laugh2

Cine s-a plans mamaie ? E doar o constatare .

Frumos ai inceput anul nou.

Nasol rau de tot cand ai bufeuri !!!

Prostia e monumentala in cazul tau mamaie.

• Like 1
  • Minus 3

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ai intrat in sevraj ?

Iar au apucat-o pe Vis crizele ?  

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...