Sari la conținut

Strângere de fonduri pentru Vistantric

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

perverso! :laugh2

Acolo au voie doar limbi de barbati!. Parerea mea :hihat

Asa-mi pare si mie, dar pe ziua de azi declar că am primit doar asa...de poftă si maine presimt ca-mi iau iarăși liber nu stiu cât! Eu doar tre' să mă țin tare si să nu mă las convinsă...Oups, stai! La naiba, parcă era cineva maine...aproape că am uitat, sper că face confirmarea, regulamentar si în conformitate, cum se face. Vezi, ce se întâmplă daca oamenii nu au curajul să îmi audă vocea? Le e teamă că sunt refuzați chiar când le e excitarea mai mare? Ultimului i-am pus vreo cinci numere la blocați...
  • Like 10
  • Minus 18
  • Oras:Bucuresti
Postat

Asa-mi pare si mie, dar pe ziua de azi declar că am primit doar asa...de poftă si maine presimt ca-mi iau iarăși liber nu stiu cât! Eu doar tre' să mă țin tare si să nu mă las convinsă...Oups, stai! La naiba, parcă era cineva maine...aproape că am uitat, sper că face confirmarea, regulamentantar si în conformitate, cum se face. Vezi, ce se întâmplă daca oamenii nu au curajul să îmi audă vocea? Le e teamă că sunt refuzați chiar când le e excitarea mai mare? Ultimului i-am pus vreo cinci numere la blocați...

... ma simt ca Vasile ala legat de catarg din Iliada care dupa ce le-a auzit pe vrajitoarele alea cu miros de peste ... a luat-o razna.

Gata m-am hotarat... maine iau o juma' de tarie si imi fac curaj si te sun...  :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

... ma simt ca Vasile ala legat de catarg din Iliada care dupa ce le-a auzit pe vrajitoarele alea cu miros de peste ... a luat-o razna.

Gata m-am hotarat... maine iau o juma' de tarie si imi fac curaj si te sun... :laugh2

Deceiveeeeer, ia-l....că e vaiiii! 😀
  • Like 8
  • Minus 19
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

:refoz  nu-i frumos ce faci...

Asa merită...si el mi-a facut-o de cateva ori, măcar sa fie de ajutor pentru cineva care chiar contează!
  • Like 8
  • Minus 19
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

visatoar30, kand te fut si io?

Postat

Un pic, pentru că voiam mai mult timp să imi dea limbi omul cu care m-am întâlnit astăzi...dar mă masturbez mai tarziu si imi trece.

I se sculase de s-a oprit.....sau ia-ai soptit 50 ron extra pentru limbii.....? 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

I se sculase de s-a oprit.....sau ia-ai soptit 50 ron extra pentru limbii.....?

Un barbat plateste ceva anume care se gaseste in acele momente pe care le petrece intr-o întâlnire cu mine, altfel nu as avea incredere să fac întâlniri cu niste necunoscuți...si este stupid să cer bani pentru niste limbi, partea financiară este pentru altceva. Nu stiu de ce tot ai încercat să mă influentezi mereu prin comentariile tale in alta directie de gândire! Recent i-am spus cuiva:"ai auzit cum m-am adresat tie? Nu ti-am cerut bani, ci ti-am reamintit, te-am atenționat!"
  • Like 8
  • Minus 22
Postat

Un barbat plateste ceva anume care se gaseste in acele momente pe care le petrece intr-o întâlnire cu mine, altfel nu as avea incredere să fac întâlniri cu niste necunoscuți...si este stupid să cer bani pentru niste limbi, partea financiară este pentru altceva. Nu stiu de ce tot ai încercat să mă influentezi mereu prin comentariile tale in alta directie de gândire! Recent i-am spus cuiva:"ai auzit cum m-am adresat tie? Nu ti-am cerut bani, ci ti-am reamintit, te-am atenționat!"

Ok dar stii ca sunt Tipe care solicita tarif pentru ,,limbi,, ....stiu ca Tu nu ai nimic extra fata de intilnirea programata si discutata in prealabil....

intrebarea a fost asa sa mai inveselim topicul....Stii Tipa aia cu masaj NURU...are in servicii specificat....nu am ajuns pe la Ea este ciudata in programari si vorbeste cam neprofesional la telefon.....Am inteles un barbat plateste sa se intilnesca cu  Tine....iar ce faceti in timpul respectiv este de comun acord....in limitele intilnirii....imaginatiei...Daca vrea doar sa bea o cafea cu tine si sa stati la discutii e problema lui...Iar daca are anumite fantezi care te fac sa te simti bine ...esi mai practic....adica se imbina utilul cu placutul.....Utilul este ca erai singura acasa....Iar placutul ca a fost un gentelmen....

Vizitator
Postat

Visulet , eu doresc sa te resun.

Ce zici ?

Te las sa iti faci placerile si sa te descarci.

Dar vreau sa iti reaud vocea si sa constat daca te mentii intr-un relativ autocontrol psihic sau esti afectata asa cum ai aratat pe aici.

Sau ti-e frica de o realitate ( neimpusa de mine).

Sau de groapa cu arici ?

Vizitator
Postat

Deceiveeeeer, ia-l....că e vaiiii!

Să vin cu el? :)))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Să vin cu el? :)))

Nu. Mai ține-l un pic iar tu privește în locul lui, ținând cont că el a fost cel care a dat pagina fără să apese pe butonul de like!

post-143417-0-30811900-1515759667_thumb.jpg

PS. Mica plasmă e pusă simbolic acolo...

• Like 9
  • Minus 30
Vizitator
Postat

Nu. Mai ține-l un pic iar tu privește în locul lui, ținând cont că el a fost cel care a dat pagina fără să apese pe butonul de like!

attachicon.gifIMG-20180111-WA0006-1-1-1-1.jpg

Tu ești în poză? :)
Postat

Sunt fonduri sau nu ? La ce clinica de specialitatea se va face internarea ? Cand putem vedea si noi primele rezultate ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu ești în poză? :)

Nu sunt eu întru-totul...ci e spiritul meu întrupat într-o minunăție care crează conexiuni până-n străfundurile universului! 😅😈

• Like 7
  • Minus 30
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sunt fonduri sau nu ? La ce clinica de specialitatea se va face internarea ? Cand putem vedea si noi primele rezultate ?

Ce bine că-s d-ăstia ca tine cu idei tampite-n cap!

• Like 7
  • Minus 30
Vizitator
Postat

Nu sunt eu întru-totul...ci e spiritul meu întrupat într-o minunăție care crează conexiuni până-n străfundurile universului!

Oooooh my Dad!!!

Ce poetă ai fost! :))))

Ai zahăr pe gogoașă? :)))

Postat

attachicon.gifIMG-20180111-WA0006-1-1-1-1.jpg

ieri nu aveam puncte si sincer sa fiu nu te-am recunoscut....

P.S. nu fi rea ca stii ca ti-am dat de fiecare data ...

P.S. 2 mai e valabila optiunea "limbute nelimitate" ?  :laugh2

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ieri nu aveam puncte si sincer sa fiu nu te-am recunoscut....

P.S. nu fi rea ca stii ca ti-am dat de fiecare data ...

P.S. 2 mai e valabila optiunea "limbute nelimitate" ? :laugh2

Nu a fost niciodată valabilă această ofertă pentru că voi bărbații nu înțelegeți că plăcerea mea este de neoprit și că sunt cam la fel ca voi în această privință, iar voi aveți tendința de a profita... Eu doar am informat oamenii pentru a cunoaste si ei ce sentiment îi macină și ce limită le-ntrerupe suflul!
  • Like 6
  • Minus 30
Postat

Nu a fost niciodată valabilă această ofertă pentru că voi bărbații nu înțelegeți că plăcerea mea este de neoprit și că sunt cam la fel ca voi în această privință, iar voi aveți tendința de a profita... Eu doar am informat oamenii pentru a cunoaste si ei ce sentiment îi macină și ce limită le-ntrerupe suflul!

incercam si eu ... poate poate, fiindca ma mustra constiinta ca nu te-am recunoscut si incerc sa-mi rascumpar greseala....

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

incercam si eu ... poate poate, fiindca ma mustra constiinta ca nu te-am recunoscut si incerc sa-mi rascumpar greseala....

Si nici măcar nu aveam părul lăsat să curgă sălbatec pe umeri si chip!Mmm, ce imagine mi-a venit...

• Like 5
  • Minus 30
Postat

Si nici măcar nu aveam părul lăsat să curgă sălbatec pe umeri si chip!Mmm, ce imagine mi-a venit...

acum ca nu ne aude nimeni .... chiar ca aratai bine! 

Ce imagine plina de pervesitate dulce isi iti fuge prin minte? Deja-s curios....

P.S. rosul si coraiul te prinde ... bine de tot.

• Minus 1
  • Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
  • Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
Postat

La ce suma sa ajuns pana acum?😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...