remusika Reputație: 109 Postat Decembrie 11, 2018 Partajează Postat Decembrie 11, 2018 Buna ziua oameni buni,am vititat-o din nou pe aceasta minunata femeie,din pacate nu am reusit sa fac o recenzie.Nu am decat cuvinte de lauda si amintiri frumoase si placute cu ea,isi merita locul aici,sper sa nu ne paraseasca prea curand.Nu am sa detaliez intalnirea,le tin pt mine si din respect pt ea,contrar regulilor acestui forum.Note 10 pe linie la toate capitolele.te pup Anemona draga si ne vedem curand :* 1 Link spre comentariu
remusika Reputație: 109 Postat Decembrie 11, 2018 Partajează Postat Decembrie 11, 2018 Buna ziua oameni buni,am vititat-o din nou pe aceasta minunata femeie,din pacate nu am reusit sa fac o recenzie.Nu am decat cuvinte de lauda si amintiri frumoase si placute cu ea,isi merita locul aici,sper sa nu ne paraseasca prea curand.Nu am sa detaliez intalnirea,le tin pt mine si din respect pt ea,contrar regulilor acestui forum.Note 10 pe linie la toate capitolele.te pup Anemona draga si ne vedem curand :* 1 Link spre comentariu
lexxx1 Reputație: 150 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:In lume Oras:In lume Partajează Postat Decembrie 12, 2018 Buna anemona de craciun o sa fi disponibila?Ce a zis ? Petrece cu tine ziua de Crăciun ? .. Link spre comentariu
sex power Reputație: 172 Postat Decembrie 12, 2018 Partajează Postat Decembrie 12, 2018 Ce a zis ? Petrece cu tine ziua de Crăciun ? ..a mai intrebat vreo doua acelasi lucru!! Din 365 de zile pe an,tocmai in ziua de Craciun ii arde pacatosului de zbenguiala!! Cred ca vrea sa organizeze vreun gang bang!! 2 Link spre comentariu
terminator22 Reputație: -30 Postat Decembrie 12, 2018 Partajează Postat Decembrie 12, 2018 Lexxx1 mai idiotule de craciun o sa fut pe mata in cluj su pod ce zici oare o sa fie bine o sa ma suga bine? 1 Link spre comentariu
enjoyy1 Reputație: 519 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 12, 2018 Buna anemona de craciun o sa fi disponibila?Colegu, umbli cu capra in Ajun? :)))) 4 Link spre comentariu
terminator22 Reputație: -30 Postat Decembrie 12, 2018 Partajează Postat Decembrie 12, 2018 Colegu, umbli cu capra in Ajun? :)))) As umbla cu o caprita colegu Link spre comentariu
enjoyy1 Reputație: 519 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 12, 2018 As umbla cu o caprita coleguNo,atunci drumuri bunie, colegu! Link spre comentariu
miticax Reputație: 76 Postat Decembrie 12, 2018 Partajează Postat Decembrie 12, 2018 eu nu inteleg cum a ajuns Anemona la top fara sa aiba o poza pe topic facuta in ultimii ani. 1 Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1118 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Decembrie 12, 2018 eu nu inteleg cum a ajuns Anemona la top fara sa aiba o poza pe topic facuta in ultimii ani.majoritatea la fata locului...si foarte multi au fost multumiti :))) Link spre comentariu
enjoyy1 Reputație: 519 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 12, 2018 eu nu inteleg cum a ajuns Anemona la top fara sa aiba o poza pe topic facuta in ultimii ani.Pozele cu corsetul negru sunt destul de recente, cateva luni 1 Link spre comentariu
florin46 Reputație: 1060 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:Plimbaret prin NV Oras:Plimbaret prin NV Partajează Postat Decembrie 12, 2018 Cum sa nu aiba poza, mai este cel putin una, de samanta, asta ca sa nu uitam de atuurile ei fizice ;) 2 Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1118 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Decembrie 12, 2018 eu nu inteleg cum a ajuns Anemona la top fara sa aiba o poza pe topic facuta in ultimii ani.e faina fra'! ;) 1 6 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Decembrie 12, 2018 :69 :kiss3 2 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Decembrie 12, 2018 Buna seara , Nici macar nu am stiut ca trebuie sa postezi poze pentru ajunge in top acum am aflat .Prima data mi-am cerut retrogradarea de la top ,am considerat ca nu e locul meu neaparat aici .Am intrat pentru a doua oara fara ca eu sa vreau (spunand inca de la inceput ca o sa fiu activa mai rar ).Cand am intrebat de ce am intrat pentru a doua oara in top mi sa raspuns"ca asa e regulamentul si ca aici trebuie sa fiu".Va rog sa intelege-ti ca sunt o fata normala si modesta ,pentru cei ce ma cunosc deja(desi unii ori de cate ori ne revedem nu uitati niciodata sa imi faceti complimente ,serviciile mele au fost mereu aceleasi pentru oricine mi-a calcat pragul (pentru orice experienta frumoasa fiti convinsi ca ati contribuit si voi).Nu pot satisface dorintele tuturor imi pare foarte rau .Dar stiu sigur un lucru eu nu sunt buna la marketing sau poate nici nu vreau sa fiu .Daca regulamentul impune sa postez poze s-au daca asta deranjeaza atunci va rog sa raportati .Faptul ca nu voi mai fi la top asta nu va schimba nimic in comportamentul,atitudinea s-au serviciile mele in momentul cand mi-ati trecut pragul . 4 1 Link spre comentariu
dinoman Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 12, 2018 Buna Anemona, faci deplasari la hotel? Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Decembrie 12, 2018 Un caracter superb, o fata frumoasa si modesta ! Ea imbina utilul cu placutul si pune mare accent pe satisfacerea partenerului!! iti ajung doar 5 minute in compania ei sa-ti dai seama de aceste calitati!! Isi merita cu prisosinta locul la Top,desi ea a lasat sa se inteleaga ca nu este primordial ptr ea!! 1 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Decembrie 12, 2018 Buna Anemona, faci deplasari la hotel?Din pacate nu :( 1 Link spre comentariu
pif2017 Reputație: 4802 Postat Decembrie 13, 2018 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Nu ai nevoie de poze sa intrii in top. Asta este alegerea fetei daca vrea sau nu . Deja nu se mai fac recenzii aproape de loc, din pacate. Se pun numai intrebari aiurea. 2 Link spre comentariu
blackmirror Reputație: 136 Postat Decembrie 13, 2018 Oras::) Oras::) Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Si eu am fost contrariat ca nu are poze si este in top, dar mi-am luat inima in dinti si am vizitat-o. Nu mi-a parut rau deloc, o fata frumoasa care stie sa te faca sa te simti bine de la primul minut. 4 Link spre comentariu
florin46 Reputație: 1060 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Plimbaret prin NV Oras:Plimbaret prin NV Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Din punctul meu de vedere Anemona si-a castigat si isi merita locul in top prin atitudinea si serviciile oferite barbatului de langa ea. Ps. Sa nu uitam ca prin vara a fost atacata de diversi useri pe mai multe topicuri, dar asta face parte din neplacerile activitatii ei. 5 Link spre comentariu
preacuratul Reputație: 102 Postat Decembrie 13, 2018 Telefon: 0728547983 Oras:Cluj-Napoca Telefon: 0728547983 Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Decembrie 13, 2018 O știu pe Ane bine, e una din acele fete pe care o vizitez. Că e bună, nu are rost să mai spun. Spun doar că nu numai noi ardelenii am apreciat-o ...o demonstrează userii cu vechime și din alte părți care au confirmat asta.Din păcate toate fetele bune au fost mereu atacate cu conturi si clone false! PS: I-am spus mereu, pentru felul cum arată și ce servicii are este prea modestă! părerea mea 4 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Buna ziua oameni buni,am vititat-o din nou pe aceasta minunata femeie,din pacate nu am reusit sa fac o recenzie.Nu am decat cuvinte de lauda si amintiri frumoase si placute cu ea,isi merita locul aici,sper sa nu ne paraseasca prea curand.Nu am sa detaliez intalnirea,le tin pt mine si din respect pt ea,contrar regulilor acestui forum.Note 10 pe linie la toate capitolele.te pup Anemona draga si ne vedem curand :*Multumesc :) 1 Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Decembrie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Decembrie 14, 2018 o lauda cu toti si pare,ca se pricepe la ce face,lipseste poza, de ce oare?pai e surpiza si ne place. de ce sa-ti sature privirea,doar o imagine sau doua,poti , s-o atingi si din lipirea,de ea sa vezi ce simti in "oua". imi place fata cum vorbeste,si pare ca e si desteapta,cred, pe oricine cucereste,si multi s-o vada tot asteapta. fiind Craciun , cadou de seama,ea poate fi si pentru tine,Ea , Anemona e o dama,cu ea te simti atat de bine. 4 Link spre comentariu
oricand Reputație: 94 Postat Decembrie 14, 2018 Oras:k Oras:k Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Felicitari pentru reintrare in top :D Link spre comentariu
Postări Recomandate