Sari la conținut

Anemona 0757470185

Vizitator crazy lara

Postări Recomandate

Buna ziua oameni buni,am vititat-o din nou pe aceasta minunata femeie,din pacate nu am reusit sa fac o recenzie.Nu am decat cuvinte de lauda si amintiri frumoase si placute cu ea,isi merita locul aici,sper sa nu ne paraseasca prea curand.Nu am sa detaliez intalnirea,le tin pt mine si din respect pt ea,contrar regulilor acestui forum.Note 10 pe linie la toate capitolele.te pup Anemona draga si ne vedem curand :*

• Like 1
Link spre comentariu

Buna ziua oameni buni,am vititat-o din nou pe aceasta minunata femeie,din pacate nu am reusit sa fac o recenzie.Nu am decat cuvinte de lauda si amintiri frumoase si placute cu ea,isi merita locul aici,sper sa nu ne paraseasca prea curand.Nu am sa detaliez intalnirea,le tin pt mine si din respect pt ea,contrar regulilor acestui forum.Note 10 pe linie la toate capitolele.te pup Anemona draga si ne vedem curand :*

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot

Buna seara ,

Nici macar nu am stiut ca trebuie sa postezi poze pentru ajunge in top acum am aflat .

Prima data mi-am cerut retrogradarea de la top ,am considerat ca nu e locul meu neaparat aici .Am intrat pentru a doua oara fara  ca eu sa vreau (spunand inca de la inceput ca o sa fiu activa mai rar ).Cand am intrebat de ce am intrat pentru a doua oara in top mi sa raspuns"ca asa e regulamentul si ca aici trebuie sa fiu".

Va rog sa intelege-ti ca sunt o fata normala si modesta ,pentru cei ce ma cunosc deja(desi unii ori de cate ori ne revedem  nu uitati niciodata sa imi faceti complimente  ,serviciile mele au fost mereu aceleasi pentru oricine  mi-a calcat pragul (pentru orice experienta  frumoasa fiti convinsi ca ati contribuit si voi).Nu pot satisface dorintele tuturor imi pare foarte rau .

Dar stiu sigur un lucru eu nu sunt buna la marketing sau poate nici nu vreau sa fiu .

Daca regulamentul impune sa postez poze s-au daca asta deranjeaza atunci va rog sa raportati .Faptul ca nu voi mai fi la top asta nu va schimba nimic in comportamentul,atitudinea s-au serviciile mele in momentul cand mi-ati trecut pragul .

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Un caracter superb, o fata frumoasa si modesta ! Ea imbina utilul cu placutul si pune mare accent pe satisfacerea partenerului!! iti ajung doar 5 minute in compania ei sa-ti dai seama de aceste calitati!! Isi merita cu prisosinta locul la Top,desi ea a lasat sa se inteleaga ca nu este primordial ptr ea!!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară

Nu ai nevoie de poze sa intrii in top. Asta este alegerea fetei daca vrea sau nu .

Deja nu se mai fac recenzii aproape de loc, din pacate. Se pun numai intrebari aiurea.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Plimbaret prin NV
  • Oras:Plimbaret prin NV

Din punctul meu de vedere Anemona si-a castigat si isi merita locul in top prin atitudinea si serviciile oferite barbatului de langa ea.

Ps. Sa nu uitam ca prin vara a fost atacata de diversi useri pe mai multe topicuri, dar asta face parte din neplacerile activitatii ei.

• Like 5
Link spre comentariu
  • Telefon: 0728547983
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Telefon: 0728547983
  • Oras:Cluj-Napoca

O știu pe Ane bine, e una din acele fete pe care o vizitez. Că e bună, nu are rost să mai spun. Spun doar că nu numai noi ardelenii am apreciat-o ...o demonstrează userii cu vechime și din alte părți care au confirmat asta.

Din păcate toate fetele bune au fost mereu atacate cu conturi si clone false!

PS: I-am spus mereu, pentru felul cum arată și ce servicii are este prea modestă! părerea mea

• Like 4
Link spre comentariu

Multumesc :)

• Like 1
Link spre comentariu

o lauda cu toti si pare,

ca se pricepe la ce face,

lipseste poza, de ce oare?

pai e surpiza si ne place.

de ce sa-ti sature privirea,

doar o imagine sau doua,

poti , s-o atingi si din lipirea,

de ea sa vezi ce simti in "oua".

imi place fata cum vorbeste,

si pare ca e si desteapta,

cred, pe oricine cucereste,

si multi s-o vada tot asteapta.

fiind Craciun , cadou de seama,

ea poate fi si pentru tine,

Ea , Anemona e o dama,

cu ea te simti atat de bine.

• Like 4
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...