pif2017 Reputație: 4802 Postat Decembrie 31, 2018 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Partajează Postat Decembrie 31, 2018 Anemona iti doresc din suflet un an nou mult mai bun si sa cunosti doar oameni de exceptie . Ai meritat mereu mai mult si nu este doar parerea mea . Nu iti doresc decat sa ramai la fel de modesta, frumoasa si zambitoare asa cum te-am cunoscut prima data !! Sarbatori fericite , draga Anemona !! 3 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Decembrie 31, 2018 Va multumesc pentru gandurile frumoase .A fost primul an in care mi sa blocat telefonul de la cate urari am primit .Acum la sfarsit de an nu pot decat sa imi cer scuze, daca uneori nu am satisfacut dorintele unora dintre voi.Am cunoscut oamenii minunati aici si nu regret nici o secunda ca am ales Clujul Anul aceasta recunosc ca a venit Mos Craciun dar surpriza cea mai mare este ca l-a trimis printr-o Craciunita (inca nu pot sa spun numele deoarece nu am acordul ei ,dar tin sa-i multumesc public pentru cadouri si pentru atitudinea ei. A fost o reala placere. Sa ne revedem cu bine dragii mei ! 3 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Decembrie 31, 2018 Nu te-am luat atunci dar lasa,Ne ducem noi de plugusor,Si daca o gasim acasa,Ii vom ura cu drag si dor. Sa fie fata sanatoasa,Si bucurii in noul an,Si ea ne va pofti la masa,Colindu-l-ar plati c-un ban. Iar noi topiti de al ei zambet,Vom continua sa colindam,Al plugusorului cald urlet,In continuare ii uram: Doar inpliniri, si numai bine,Raul sa fuga de la ea,Lumina si zile senine,Sa straluceasca ca o stea. Cu multe ganduri bune,A.Multumesc 2 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Decembrie 31, 2018 Anemona iti doresc din suflet un an nou mult mai bun si sa cunosti doar oameni de exceptie . Ai meritat mereu mai mult si nu este doar parerea mea . Nu iti doresc decat sa ramai la fel de modesta, frumoasa si zambitoare asa cum te-am cunoscut prima data !! Sarbatori fericite , draga Anemona !! Multumesc ! 3 Link spre comentariu
ccc0524 Reputație: 81 Postat Decembrie 31, 2018 Partajează Postat Decembrie 31, 2018 Si tu esti la fel de meseriasa in ale dansului ca si domnitele din videoclipu de mai sus? Link spre comentariu
mafia1 Reputație: -241 Postat Decembrie 31, 2018 Partajează Postat Decembrie 31, 2018 La multi ani frumoaso! Link spre comentariu
star lord Reputație: 1990 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Earth Oras:Earth Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 incepem anul cu scumpiri :)) Mari moficari la preturi nu mi se pare ca a facut doar ca a inclus OP la varianta de 100 lei. Multi stim ca merita chiar mai mult la ce servicii ofera. 4 Link spre comentariu
Vizitator timydul Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2019 Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 https://m.youtube.com/watch?v=fu4vZ3jbFFE Link spre comentariu
florin46 Reputație: 1067 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Plimbaret prin NV Oras:Plimbaret prin NV Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 La multi ani cu sanatate frumoasa domnisoara ! Ps.Lasa-i pe carcotasi sa carcoteasca, ca sa se inece in amarul lor ;) 5 Link spre comentariu
alaric1 Reputație: -3 Postat Ianuarie 1, 2019 Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 Din ce data incepi treaba ? programarile le faci si pe wapp/mesaj ? Link spre comentariu
pif2017 Reputație: 4802 Postat Ianuarie 1, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 In 25 e sarbatoare ,Si uite ca sunt invitat,De-o Craciunita zambitoare,La un eveniment privat. Imi pun in tolba plina vinul,Si-mi cumpar un costum mai nou,Barba mi-o piaptan, imi fac plinul,Si-iti pregatesc si un cadou. Si da , dintre atatea fete,Cate-or dansa , multe-s frumoase,Dar Mosul o sa se desfete,Cu chipul divei luminoase. Lumina ta e modestia,Si energia ta de zana,Nu-incep cu filosofia.Caci sufletul mi se aduna. Deci Craciunita mea, colindul,Si-apoi si dansul il astept,Eu vin cu sacul si cu vinul,Si -ti port deosebit respect! Cu deosebita consideratieMos Adeun. Colindul pendru scumpa fata,Propun sa fie cel de jos,Sper ca auzul ii desfata,Adu buhai, bici , capra boss: Aho , aho ca anul nou,Sa vina cu belsug la tine,Si ca fundita pe cadou,Sa fi iubita si mai bine, Sa te admire toti din jur,Recenzi multe sa-ti aduca,Premii , cadouri , un sejur,La vara dupa-atata munca. Aho , aho cu sanatate,Aho , aho cu veselie,Sa ai mereu mese bogate.Bancnote pe zi , peste-o mie. Masini de lux , chefuri frumoase,Vile marete, grandioase,Bijuterii cat mai fitoase,Si intalniri mai siropoase. Si sanatate si mult bine,Si liniste sa ai mereu,Si fericire care tine,Sa treci usor de orice greu. Aho, aho la futaciosi,Aho, aho la futacioase.S-aveti toti si la anu spor,Si zile cat mai luminoase.Baieti voi fiti mai curajosi,Fetelor fiti mai dragastoase. Si-acum cand trece sarbatoarea,Din poezii sa ne oprim,Recenziile ii cresc valoarea.Citind recenzii o dorim. La anul si la multi ani,A. La petrecerea privata l-a care a fost invitat dl Adeun_dayic Prin târg ar circula o veste Că party-ul s-ar fi ținut,Iar invitatul special Ar fi ajuns în ultimul minut. Un party plin de veselieCu vin , șampanie , somon,Cu bună muzică de dansȘi multe fete de bonton. Și când pe ring sau arătatÎn haine transparente,Din ochi pe toate le sorbeaiN-ai mai avut deloc regrete. Iar Primadona când a apărutPe toți pe loc v-a încăntat,Căci pâ-n la ziua domnișoaraA tot dansat și a cântat! Așa distracție cu lume bunăÎmi place ca să fie mai mereu, La anul dac-ajută DomnulNegreșit am să ajung și eu!! Am o urare ce imi stă pe limbăCu drag aș vrea ca să i-o spun,E pentru prima DansatoareȘi-l rog pe domnul Adeun. Să-i spună de la mine o urareUmilă, dar din inimă o spun,Că îi doresc doar fericire Un an bogat, frumos și bun !! Pif 6 Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Ianuarie 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 La petrecerea privata l-a care a fost invitat dl Adeun_dayic Prin târg ar circula o veste Că party-ul s-ar fi ținut,Iar invitatul special Ar fi ajuns în ultimul minut. Un party plin de veselieCu vin , șampanie , somon,Cu bună muzică de dansȘi multe fete de bonton. Și când pe ring sau arătatÎn haine transparente,Din ochi pe toate le sorbeaiN-ai mai avut deloc regrete. Iar Primadona când a apărutPe toți pe loc v-a încăntat,Căci pâ-n la ziua domnișoaraA tot dansat și a cântat! Așa distracție cu lume bunăÎmi place ca să fie mai mereu, La anul dac-ajută DomnulNegreșit am să ajung și eu!! Am o urare ce imi stă pe limbăCu drag aș vrea ca să i-o spun,E pentru prima DansatoareȘi-l rog pe domnul Adeun. Să-i spună de la mine o urareUmilă, dar din inimă o spun,Că îi doresc doar fericire Un an bogat, frumos și bun !! PifPai gura targului e mare,Nu o lua mereu in seama!Am fost in zi de sarbatoare,S-o vad pe minunata dama? Ne-am intalnit oare la dansa,Si-am dus-o la eveniment?Sau am ratat acuma sansa?Mereu e un impediment. A fost perfect la party oare?A fost sampanie, somon? si minunate dansatoare?dansand toate pe-acelasi ton? Si Primadona incantata,Zambind mereu precum o stiti,Mereu in top si asta data,Privesc la ea cu toti uimiti. Oglinzi in stanga si in dreapta,Oriunde vezi e numai ea,Dansa de ziua pana noaptea,In loc nu poate ca sa stea. La anul daca ne invita,Vom merge poate amandoi.Cred ca ea e cea mai iubita.Si cei mai mandri vom fi noi. Cu admiratie,A. 9 Link spre comentariu
richmaestro Reputație: 64 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 Buna dragii mei ! preturile mele sufera putine modificari :100 Op,Np (totul protejat max 30 min )150 On ,Np (dar On asta voi hotara la fata locului )250 ora(On,np) s-au 200 ora (op,np) Va urez un nou an plin de impliniri ! ( La Multi Ani si tie Ale...meriti preturile asta or cum ... 2 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 La petrecerea privata l-a care a fost invitat dl Adeun_dayic Prin târg ar circula o veste Că party-ul s-ar fi ținut,Iar invitatul special Ar fi ajuns în ultimul minut. Un party plin de veselieCu vin , șampanie , somon,Cu bună muzică de dansȘi multe fete de bonton. Și când pe ring sau arătatÎn haine transparente,Din ochi pe toate le sorbeaiN-ai mai avut deloc regrete. Iar Primadona când a apărutPe toți pe loc v-a încăntat,Căci pâ-n la ziua domnișoaraA tot dansat și a cântat! Așa distracție cu lume bunăÎmi place ca să fie mai mereu, La anul dac-ajută DomnulNegreșit am să ajung și eu!! Am o urare ce imi stă pe limbăCu drag aș vrea ca să i-o spun,E pentru prima DansatoareȘi-l rog pe domnul Adeun. Să-i spună de la mine o urareUmilă, dar din inimă o spun,Că îi doresc doar fericire Un an bogat, frumos și bun !! Pif:))) 2 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 Pai gura targului e mare,Nu o lua mereu in seama!Am fost in zi de sarbatoare,S-o vad pe minunata dama? Ne-am intalnit oare la dansa,Si-am dus-o la eveniment?Sau am ratat acuma sansa?Mereu e un impediment. A fost perfect la party oare?A fost sampanie, somon?si minunate dansatoare?dansand toate pe-acelasi ton? Si Primadona incantata,Zambind mereu precum o stiti,Mereu in top si asta data,Privesc la ea cu toti uimiti. Oglinzi in stanga si in dreapta,Oriunde vezi e numai ea,Dansa de ziua pana noaptea,In loc nu poate ca sa stea. La anul daca ne invita,Vom merge poate amandoi.Cred ca ea e cea mai iubita.Si cei mai mandri vom fi noi. Cu admiratie,A. 2 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 La Multi Ani si tie Ale...Un nou an fericit ! 4 Link spre comentariu
Vizitator andrew1233 Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Un nr. de telefon? Link spre comentariu
ibor-lemon Reputație: 190 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Tu vorbesti serios??? 2 Link spre comentariu
Vizitator andrew1233 Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Tu vorbesti serios???Gata am gasit, iertata sa-mi fie intrebarea :) eram mai somnoros Link spre comentariu
ibor-lemon Reputație: 190 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Poate esti fumat, ca totusi e duminica si te relaxezi...nu pusca.Poate esti pe telefon si ai dispay-ul mai mic...nu pusca.Poate vrei sa te bagi in seama doar...nu pusca.Poate esti orb, miop, dar atunci nu aveai ce citi pe forum...nu pusca. Din pacate singura explicatie e ca esti complet tampit, imi pare teribil de rau sa iti dau eu aceasta veste. Scrie dracului colorat peste tot numarul si de inchid amandoi ochii, tot il "simt" atat e de evident. Scuze! Imi cer scuze...!!Ma duc sa fumez eu ceva bun:) 3 Link spre comentariu
ibor-lemon Reputație: 190 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Am fost eu prea aspru, scuze! De regula sunt super pasnic:) Succes sa dai de ea! 1 Link spre comentariu
ibor-lemon Reputație: 190 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Am fost eu prea aspru, scuze! De regula sunt super pasnic:) Succes sa dai de ea! 1 Link spre comentariu
pitzyyy Reputație: 6 Postat Ianuarie 7, 2019 Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Intr-un final am reusit sa ajung si eu in bratele Anemonei, mai pe scurt am ramas fara cuvinte, nota overwall 10 pe linie (parerea mea). Este o fata super din toate punctele de vedere, merita si sper sa o revad cat de curand. 1 Link spre comentariu
adnoh Reputație: 31 Postat Ianuarie 9, 2019 Telefon: a_l_e_x69 Oras:Cluj Telefon: a_l_e_x69 Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Draga mea Esti prin vacante undeva la caldura? ca nu reusesc sa dau de tine :( Link spre comentariu
sex power Reputație: 172 Postat Ianuarie 9, 2019 Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Draga mea Esti prin vacante undeva la caldura? ca nu reusesc sa dau de tine :(Cred ca este in Dubai!! No acum sa glumim putin!! Cu Trump mai poti lua cumva legatura dar cu Anemona iti trebuie mai multa rabdare!! Este o gluma sa nu se supere nimeni!! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate