pif2017 Reputație: 4802 Postat Ianuarie 19, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Postat Ianuarie 19, 2019 Noi nu te provocam deloc,Dar daca vrei si esti in stareCu noi sa lupti, ca nu e joc,In rime trebuie sa fii mai tareCu Adeun la pace am ajunsDar iata Preacuratul areCuraj nebun si ne provoaca,Ca are o imaginatie mai mare !!Te-astept aici ca sa ne spuiUn vers, sau un catren, o rimăSi daca lupta este dreaptaO sa vedem cine castiga stimă !!Pif 2
baroncea Reputație: 164 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Ianuarie 19, 2019 Noi nu te provocam deloc,Dar daca vrei si esti in stareCu noi sa lupti, ca nu e joc,In rime trebuie sa fii mai tare Cu Adeun la pace am ajunsDar iata Preacuratul areCuraj nebun si ne provoaca,Ca are o imaginatie mai mare !! Te-astept aici ca sa ne spuiUn vers, sau un catren, o rimaSi daca lupta este dreaptaO sa vedem cine castiga stima !! Pif
baroncea Reputație: 164 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Ianuarie 19, 2019 mI-E DOR!!!
baroncea Reputație: 164 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Ianuarie 19, 2019
preacuratul Reputație: 103 Postat Ianuarie 19, 2019 Telefon: 0728547983 Oras:Cluj-Napoca Telefon: 0728547983 Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 19, 2019 Am plecat în delegație, când mă întorc îmi bag imaginația la bătaie! Succes la fete! 2
mariano1617 Reputație: 17 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Poze cu domnisoara unde se gasesc? Am rasfoit putin topicul si nu am gasit niciuna
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Poze cu domnisoara unde se gasesc? Am rasfoit putin topicul si nu am gasit niciunaRasfoieste-l mai mult, nu doar puțin.Când e vorba de fete, puțin înseamnă ... deloc.
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Ianuarie 22, 2019 Ar fi cazul să-i fac şi eu Anemonei o recenzie după un an în care m-am bucurat din plin de frumusețea si grațiile ei!Ce pot să mai adaug la tot ce s-a spus până acum?Doar că această creație feminină superbă, ce mi-a adus si îmi aduce plăcere cu fiecare întâlnire, este o o fata frumoasă, finuţa cu o sexualitate aparte ...Dar, revenind la recenzieLocatie: 10 - Binecunoscutul Kaufland & Lidl din Gheorgheni, cu suficiente locuri de parcare . Concluzia: O domnişoară de top, finuţă şi frumoasă la care eu am să revin cu siguranță de câte ori am să pot. Succes la fete!Multumesc ,o placere ori de cate ori ne revedem :) 2
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2019 Postat Ianuarie 25, 2019 Anemona o fata minunataȘi tu ești cel mai credibil recenzor. P.S.: PLM.
maximusm75 Reputație: 181 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 25, 2019 :) corect e cel mai bun si mai credibil recenzor dintr-o propozitie de maxim 5 cuvinte! P.S.PLM asta inseamna sa fii mafiot pe nimfomane! Nu sa stai ca pulimea sa bagi recenzii interminabile sau poezii si ode ! astea is pentru pulime! Mafiotii adevarati scriu o propozitie si gata! Mafie ce plm!Și tu ești cel mai credibil recenzor.P.S.: PLM. 4 1
pif2017 Reputație: 4802 Postat Ianuarie 25, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Postat Ianuarie 25, 2019 Anemona o fata minunataNoi stim ca Ane e o fataDraguta, scumpa, minunatăDar mafia stie mai bine.O sa ne zica multe, altadată!! 6
sex power Reputație: 172 Postat Ianuarie 27, 2019 Postat Ianuarie 27, 2019 Stie mai bine mafiotul?? A cerut-o in casatorie?? Stiti mai multe Domnule Pif??
pif2017 Reputație: 4802 Postat Ianuarie 27, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Postat Ianuarie 27, 2019 Stie mai bine mafiotul?? A cerut-o in casatorie?? Stiti mai multe Domnule Pif?? Dacă ar fi cerut-o careva,Poate de mult ar fi plecat.Nici n-a luat-o mafia,Căci tare s-ar fi lăudat !! Pif 3
adlunarex Reputație: -413 Postat Ianuarie 27, 2019 Oras:Padure Oras:Padure Postat Ianuarie 27, 2019 Multumesc ,o placere ori de cate ori ne revedem :)Placerea ta va creste daca ai lua 400 pe finalizare si 800 pe ora ca meriti. In Olanda faci 50 euro/15minute. Salariile cresc, euro creste, ar fi cazul sa creasca si tarifele tale. 1
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Ianuarie 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Ianuarie 28, 2019 Stie mai bine mafiotul?? A cerut-o in casatorie?? Stiti mai multe Domnule Pif??Noi stim ca Ane e o fataDraguta, scumpa, minunatăDar mafia stie mai bine.O sa ne zica multe, altadată!!Am auzit un zvon in sat ,Ca ANE- ar fi de maritat,Si au venit flacaii toti,Oameni frumosi, de inimi hoti,La poarta ei s-au prezentat,Hai ca va spun ce a urmat,Si cu ce arme au luptat: Baieti frumosi si dansatori,I-au dat Anemonei fiori,Poeti cu versuri au venit,Si ANE parca i-a indragit,Multi chitaristi au incercat,Iar ANE i-a imbratisat,Recenzorii cei mai vestiti,Cum s-au iubit au povestit.ANE fiind nehotarata,Si-a spus ca cel care saruta,Cu foc sa simta ea iubire,E semnul care-i da de stire.Si il alege doar pe cel,Modest si cald , un ingerel. Cu mult elan,Adeun_dayic 13
miticax Reputație: 76 Postat Ianuarie 28, 2019 Postat Ianuarie 28, 2019 ba da mai terminati cu versuri la curve, da-o in masa de treaba.trimite-i PM daca ai chef de dume, dar sa intru pe forum sa vad poezii, sa mi bag pl ba...sau luati-va o pereche de coae. 1
lexxx1 Reputație: 150 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:In lume Oras:In lume Postat Ianuarie 28, 2019 Ignora e simplu .Nu citiVorba lui colegu alții se chinuie sa facă ode. Tu nu vezi ce idioțenii se scriu peste tot . 3
lexxx1 Reputație: 150 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:In lume Oras:In lume Postat Ianuarie 28, 2019 Noi stim ca Ane e o fataDraguta, scumpa, minunatăDar mafia stie mai bine.O sa ne zica multe, altadată!!Mafia ăla e tâmpit !
lexxx1 Reputație: 150 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:In lume Oras:In lume Postat Ianuarie 28, 2019 Stie mai bine mafiotul?? La scăpat masa în cap pe ăla
lexxx1 Reputație: 150 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:In lume Oras:In lume Postat Ianuarie 28, 2019 Stie mai bine mafiotul??La scăpat masa în cap pe ăla
synchron Reputație: 13 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 28, 2019 ba da mai terminati cu versuri la curve, da-o in masa de treaba.trimite-i PM daca ai chef de dume, dar sa intru pe forum sa vad poezii, sa mi bag pl ba...sau luati-va o pereche de coae.Nu ai inca un numar de postari mai mare decat nunarul de RECENZII scrise de Adeun_dayic, toate scrise foarte regulamentar , nu inteleg de ce te iei de el. Forumul nu mai e de mult timp doar pentru recenzori. E libertate acum. 2
lexxx1 Reputație: 150 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:In lume Oras:In lume Postat Ianuarie 28, 2019 Am auzit un zvon in sat ,Ca ANE- ar fi de maritat,Si au venit flacaii toti,Oameni frumosi, de inimi hoti,La poarta ei s-au prezentat,Hai ca va spun ce a urmat,Si cu ce arme au luptat: Baieti frumosi si dansatori,I-au dat Anemonei fiori,Poeti cu versuri au venit,Si ANE parca i-a indragit,Multi chitaristi au incercat,Iar ANE i-a imbratisat,Recenzorii cei mai vestiti,Cum s-au iubit au povestit.ANE fiind nehotarata,Si-a spus ca cel care saruta,Cu foc sa simta ea iubire,E semnul care-i da de stire.Si il alege doar pe cel,Modest si cald , un ingerel. Cu mult elan,Adeun_dayicRespect 3
sex power Reputație: 172 Postat Ianuarie 28, 2019 Postat Ianuarie 28, 2019 Am auzit un zvon in sat ,Ca ANE- ar fi de maritat,Si au venit flacaii toti,Oameni frumosi, de inimi hoti,La poarta ei s-au prezentat,Hai ca va spun ce a urmat,Si cu ce arme au luptat: Baieti frumosi si dansatori,I-au dat Anemonei fiori,Poeti cu versuri au venit,Si ANE parca i-a indragit,Multi chitaristi au incercat,Iar ANE i-a imbratisat,Recenzorii cei mai vestiti,Cum s-au iubit au povestit.ANE fiind nehotarata,Si-a spus ca cel care saruta,Cu foc sa simta ea iubire,E semnul care-i da de stire.Si il alege doar pe cel,Modest si cald , un ingerel. Cu mult elan,Adeun_dayicImi place ceea ce postezi,si vad ca esti apreciat prin puncte de reputatie!! 3
wildgamer Reputație: 35 Postat Februarie 3, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 3, 2019 Salutare,Dupa multe incercari am reusit sa o vizitez si eu pe Anemona, cred ca mai are si alta activitate si nu e tot timpul in locatie dar in sfarsit am reusit sa ne sincronizam.Anemona e intradevar o fata frumoasa cu o atitudine extraordinara; daca si-ar face cateva poze ar face valuri. Am inceput cu o socializare la un pahar de apa, foarte joviala fata, ai cu cine vorbi.Se duce prima la baie unde o urmez dupa cateva minute, primesc un prosop curat, baia dotata cu de toate. Ce a urmat nu voi detalia pentru ca s-a scris mult desprea ea, dar am rugat-o sa imi treaca numarul in agenda pentru a o revizita daca mai ramane in zona.La final fug iar la dus, merge si ea cat timp ma imbracam si aud un zgomot de la baie si un "Auuu", deschid usa la baie si o gasesc intinsa pe jos cu picioarele in sus, fata a alunecat cand a iesit de la dus. Junioru bulversat nu stia daca ii momentu pt inca un numar sau nu. O ajut sa se ridice si o duc in camera. Am mai stat cateva minute sa ma asigur ca nu e nimic grav si dus am fost.Notele cred ca sunt de prisos, overall o exprienta minuntata cu Anemona sper sa fie bine dupa cazatura, abia astept sa o revad. 8
Postări Recomandate