Sari la conținut

VREA SĂ MĂ SPERIE SAU SĂ RAD ?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:))))))))))))))))))))))))))) oare a intrat pe topicul gresit? Ca ale mele sunt inchise toate :)))))))))))))))

• Like 107
  • Oras:Arkham
Postat

PIS UMED e foarte urăt să o implici pe Andreea Rebeka în discuție. Numai centuristele fac jigodisme din astea ordinare.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Eu pana acum am ras, hai sa vedem mai departe =))

Întodeauna mi-au plăcut provocările.

Cât de imbecilă să fii să te dai singură de gol.

Raspunsul: Fără număr

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Deja e la menopauză ? =))

Cât de imbecilă să fii să te dai singură de gol.

Raspunsul: Fără număr

Deci eu rad in hohote =))

Ma simt ca preotul pipilica 2 =))

• Like 27
Postat

Mai bine iși făcea contul SP "Piș tantric". Nu ne-am fi prins =)))

Nu, eu nici acum nu cred ca este ea =))

• Like 27
Postat

Da' unde a dispărut Tantza?Cum ciudata dispariția ei coroborată cu mesajele dubioase pe care le primește Delia pe privat :)))

Trebuie sa apreciem consecvența =))) Așa este la foarte multe profile. Dupa ce s-a dat de gol ca e Vis din primul PM am verificat mai multe profile. Identic. De comă  !!!

post-249951-0-11841300-1514837971_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Fetele drăguțele , nu aveți tupeu sa va alăturați public ? Sau nu puteți sa stați pe mai multe conturi odată ?

• Like 27
Vizitator gvbolovan
Postat

Trebuie sa apreciem consecvența =))) Așa este la foarte multe profile. Dupa ce s-a dat de gol ca e Vis din primul PM am verificat mai multe profile. Identic. De comă  !!!

attachicon.gifScreenshot_1.jpg

Pentru ca eu niciodata nu am nimic de ascuns, si pentru ca profilul meu nu l-ai verificat: visul umed ma iubeste! Din pacate, pentru celalalt vis nu valorez nici macar de o steluta :P Deci nu cred ca cele doua vise coincid  :laugh2

post-228262-0-73409900-1514838666_thumb.jpg

Vizitator
Postat

Nu sunt eu vis umed ..incetati cu prostiile. Ti-am spus o singura data prin pm Delia ca unii vor sa te induca in eroare si sa te faca sa crezi ca sunt ba Ivan Turbinca ba mai stiu eu cine..vad ca acum crezi ca sunt Vis umed. Nu sunt fetita. Nu  crezi?!..pune-l pe pisic sa se uite pe ip-uri! Daca am ceva de spus o spun,nu am de ce sa imi fac nu stiu ce alte conturi. Iar cu tine personal nu am ce sa am. Ca nu-mi place ce faci cu vis ..asa e..dar pana la urma nu pot comanda nimanui ce si cum sa gandeasca si sa faca. 

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Middle of Nowhere
  • Oras:Middle of Nowhere
Postat

Eu am verificat.Pe mine nu ma iubeste Visul umed,dar nu vreau sa am vise umede cu Tantza =))))

Postat

Nu sunt eu vis umed ..incetati cu prostiile. Ti-am spus o singura data prin pm Delia ca unii vor sa te induca in eroare si sa te faca sa crezi ca sunt ba Ivan Turbinca ba mai stiu eu cine..vad ca acum crezi ca sunt Vis umed. Nu sunt fetita. Nu crezi?!..pune-l pe pisic sa se uite pe ip-uri! Daca am ceva de spus o spun,nu am de ce sa imi fac nu stiu ce alte conturi. Iar cu tine personal nu am ce sa am. Ca nu-mi place ce faci cu vis ..asa e..dar pana la urma nu pot comanda nimanui ce si cum sa gandeasca si sa faca.

Cine a spus ca acel cont îți aparține ?

S-a rostit undeva numele tău ?

Dar vezi ce inseama sa te simți cu musca pe căciula =))

• Like 29

Postat

Pentru ca eu niciodata nu am nimic de ascuns, si pentru ca profilul meu nu l-ai verificat: visul umed ma iubeste! Din pacate, pentru celalalt vis nu valorez nici macar de o steluta :P Deci nu cred ca cele doua vise coincid  :laugh2

attachicon.gifvis umed.jpg

Ea este, citește și primul PM și modul cum scrie. Mi-a scris și mie un PM (cică a vrut sa fie amenințare), dar nu il fac public. Oare de ce ?  Ieri avea -4000 și din senin a ajuns pe -2500. Sper că avea script și nu a facut manual =)))) Totuși în noaptea de revelion?

O idee bună de topic este: "Ce am facut in noaptea de revelion ?"

VIS: Mi-am luat SP să imi dau plusuri/steluțe și să nu mai râdă Inesuka și DeliaPisii de mine =))))

https://media.giphy.com/media/xUA7bj6dUpIj0YCSAw/giphy.gif

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...