Sari la conținut

Recenzii nebune despre orice

Postări Recomandate

Vizitator oly
Reputație: 0
Postat

Imi doream sa merg la o fata frumoasa. Imi doream sa ma rasfat si sa o pot rasfata. Imi doream sa merg ca si cum nu m-as fi dus, ca si cum as fi fost deja acolo, cunoscand-o de mult. Imi doream sa merg ca un indragostit la iubita lui secreta. Imi doream toate astea de mult. Si de ce sa mint, uneori am mai avut si noroc.

Ieri categoric a fost ziua mea norocoasa. Pentru ca am ajuns la ea, fata blonda cu par moale si dulce la atingere si ochi de inger. Nu, nu e o metafora. Ochii ei sunt albastrii ca cerul, dat pot fi si verzi ca marea tuburata inaintea furtunii.

Pielea eie fina ca matasea aduca de departe, pe calea Orientului. Picioarele ei sunt gratioase ca ale unei gazele cu glezne fine, soldurile ei au rotunjimi imbietoare, sanii ei sunt albi ca laptele si plini ca marul copt.

M-a primit imbracata discret provocator, intr-un halat negru de matase, ce acoperea aproape toate minunile astea. M-a primit relaxata si zambitoare. Un zambet cald, primitor si fara pic de sfortare. Am conversat nimicuri, intr-o atmosfera lejera, intima. Am primit o ciocolata si un pupic pe obraz. O vreme am stat pe canapea ei mare si comoda, discutand despre activitatile noastre zilnice, despre noi. Ca si cum ne-am fi revazut dupa o despartire de o saptamana, in care ne-a fost dor unul de celalalt. Un dor greu, moale, usor dureros, plin de promisiunile revederii.

M-am dezbracat si m-am dus la dus. Ma astepta intinsa pe canapea, purtand doar un sutien, chilotei eleganti si ciorapi cu banda. Siun zambet pe fata ei frumoasa. M-am ghemuit langa ea si am luat-o in brate, sarutand-o. Din acel moment timpul s-a dilatat si s-a contractat in feluri nebanuite, ce nu permiteau contactul cu cel real, aratat de ceasul care isi vedea de mersul lui monoton. Ne-am sarutat privindu-ne in ochi in toate secundele ce treceau pe langa noi. Ne-am tachinat gurile, zambind sagalnic, ne-am explorat buzele, limbile, cerul gurii. Mmmm, nu m-as mai fi saturat sa o sarut. Ne-am intins cautandu-ne trupurile, mangaindu-ne, alintandu-ne si sarutandu-ne iar si iar. I-am explorat tot corpul, m-am jucat cu sanii aceia grei si frumosi, i-am sarutat pieptul, gatul, abdomenul intins, picioarele fine, piersicuta calda si moale. Am dezmierdat-o vreme indelungata. M-a rasplatit cu sucurile ei dulci si imbelsugate, cu gemete usoare si contractii surprinzatoare. Eram ca un violonist ce se isi maingaie vioara, provocand sunete magice si tremolo-uri desfatatoare. O doream atunci asa de mult ....

Si am avut-o, primitoare si dornica, cu ochii ei albastri nedezlipiti de ai mei. Nu e nimic mai rascolitor si excitant decat sa faci amor ochi in ochi. 

Atat am putut sa citesc...mi s-a sculat pula...REVIN ..merg sa fac un dush :P)))))))))

Vizitator TheMachine
Postat

Oly...azi ,clar, e ceva in aer :)))

... miros de catrinţă!

Vizitator oly
Postat

...continuare...

Dupa un binemeritat dush rece  si vreo 20 de minute de socializare cu nevasta-mea...am revenit.

Frumos...bv.

+10  --- aici merge mai multe puncte de reputatie.

Ma dezlipeam uneori de privirea ei ca sa ma bucur de sani, de sfarcurile excitate, de piersica incinsa ca un cuptor. Si reveneam sa mai primesc o privire si un sarut adanc.

Nu m-as mai fi oprit niciodata. I-am spus-o. nici nu mai stiu ce mi-a soptit cu vocea ei putin ragusita si sexy. Dar orice lucru bun are un sfarsit. M-am lasat sa termin dupa ce ma retinusem nici eu nu mai stiu de cate ori. Am terminat insa nu m-am oprit. M-am intors la piersica pofticioasa insa neepuizata total. Am simtit-o mereu acolo gata sa termine, insa stiam ca nu avuses orgasmul eliberator. I l-am oferit intr-un mod care m-a excitat si pe mine atat cat sa o iau de la capat. N-am mai luat-o desi nu cred ca m-ar fi refuzat.

Era tarziu si afara se intunecase. Am mai stat intinsi putin pe canapea, ea cu fata spre tavan si eu cu capul pe abdomenul ei, mangaindu-ne usor, cu degetele atingandu-se, impreunandu-se si despartindu-se ca intr-un dans.

Nu mai aveam puterea de a vorbi. Nu mai era nimic de zis. Apoi m-am imbracat si am plecat. Am sarutat-o inainte si i-am cerut sa ma goneasca. Voi reveni. Mai las timpul sa se aseze peste ziua de ieri.

In drumul spre casa i-am trimis un mesaj: " Iti multumesc pentru o seara de ... poveste!" . Mi-a raspuns si ea. Imi multumea pentru ce o facusem sa simta. Si mi-am amintit ce mi-a spus inainte sa plec: "Pentru ce s-a intamplat in seara asta e nevoie de doi! Si noi am fost doi."

Acum sunt singur. Am inselat-o azi pe iubita mea secreta cu o fata de 100 de lei ora. N-a fost rau, dar a fost mundan. Atat de mundan ca ziua de ieri imi pare atat de departe.

Asta sunt eu, Gogu Tirbuson. Nu stiu ce voi face maine. A, maine e weekend. Il petrec in familie. Imi iubesc sotia. Nu radeti, e adevarat! Atat doar, sper sa nu afle niciodata cine sunt cu adevarat. Poate ca ma voi schimba intr-o zi. Mereu ma schimb, de cand ma stiu. Doar ca ...... Gogu Tirbuson traieste in mine de atata vreme, ca nu mai stiu cum sa-l dau afara.

Va salut cu respect si va doresc si voua un weekend frumos!

• Oras:Here
Postat

O altfel de recenize.

In oras frumos

Pe un mal in gios

In beciul secretos

Mancam ceva gustos

In loc de recenzia pe care mi-am dorit sa o scriu in aceasta seara, cateva randuri asternute in vidul virtual.

Mi-am dorit sa o cunosc pe zuzzy. S-a intamplat ca nu s-a intamplat. Poate alta data. Poate niciodata. Viata e frumoasa prin imprezivibilitatea ei. Imi place sa traiesc, uneori prea mult. Daca ar fi sa mi se ofere sansa asta oare ce as fi?

As fi petrecaretul iubitor de vin si de femei frumoase, asta as fi cu siguranta.

Si as mai fi un iubitor de muzica, traitorul sentimentelor care te macina in taina, umplandu-ti sufletul de zatul greu al netrairilor suferite in taina, al exaltarilor patimase si atat de concret neconcretizate.

As mai fi deasemenea ganditorul profund acaparat de sfera abstractiunilor "superioare", cititorul mecanismelor supreme ale universului.

As mai putea fi un nabab indragostit de haremullui, turmentat de stralucirea altui harem.

Sau un schimnic subtiat de posturi indelungate, purtand lupte grele cu ispititorul, castigand mici sau mari batalii in drumul sau spre Rai.

As fi putut fi un pantofar umil, lustruind incaltarile proaspat confectionate pentru boierii locali, dramuindu-si banutii castigati cu truda, iubindu-si la fel de umila familiecompusa din cei sapte copii si o nevasta la fel de trudita si asprita de lipsuri.

As putea fi jucatorul impatimit,nedezlipit de postavul verde al ruletei,mereu visand la potul cel mare care nu mai vine.

Dar am doar o viata si am ales sa nu aleg. Le-as vrea pe toate in viata mea. Pe toate femeile frumoase si iubitoare pe care le-am intalnit, pe toti copiii orfani care n-au fost ai mei, as vrea un loc pentru toate pasiunile mele, as vrea ....

As fi putut fi atatea. As fi putut fi cu atatea. Inteleg de ce m-au iubit atatea! Inteleg si de ce nu m-au iubit atatea! Ma inteleg si pe mine, cateodata.

Dar mai presus de tot inteleg de ce iubesc viata. Pentru ca nu stiu niciodata ce va fi maine.

Si ca sa revin la recenzia de astazi, am sa va spun ca atunci cand m-am trezit de dimineata n-am stiut ce imi va rezerva ziua asta. N-am stiut ca o voi incheia singur, scriind aceste randuri in beciul unei carciumi din Brasov. Una buna dealtfel, band un pahar, doua de vin rosu,dupa un muschi de vita cu "zos pripit de legume cu ficatei", cu extra chicioci cu chimen la cuptor, cu salata de varza alba si doua paharutemici de palinca langa jumari ardelenesti.

Poate una dintre cele mai bune recenzii culinare din ultima vreme. Vita a fost in sange, cum imi place mie, cartofii excelent copti, tarhonul adaugat pe post de cireasa de pe tort. Va invit la Brasov intr-un tur culinar (am cateva super locuri pe care vi le-as recomanda).

Va respect pe toti, indiferent de experienta, pozitie, grad de cultura, sau bunavointa, pentru ca sunteti Oameni si Bunul Dumnezeu ne-a creeat pe toti, indiferent daca va place sau nu!

Sa va dea Dumnezeu o viata cel putin la fel de buna ca a mea!

PS: @blondynekiss lasa prostiile si .......... fute-te! Nu cu mine ...... aldo...... you had your chance! :laugh2

Spor.......

Gogu Tirbuson

Vizitator euflo96
Postat

inca odata STEAUA BUCURESTI da dovada ca este echipa mare.....felicitari baieti suntem mandri de voi !!

Asta e recenzia unei fete care nu activeaza pe forum...

Acum cateva zile primesc Ok-ul sa plec pt cateva zile de acasa sa merg sa vad pe Steaua cum bate pe Ajax. Ajung in Bucuresti si sun radarul si ii zic ca m-am razgandit si nu mai merg la meci, prefer sa il vad cu niste prieteni intr-un bar. Cum nu mai credeam in calificare mi-am zis sa ma vad cu o fata destul de draguta care ofera dragoste si sex pe bani.Numai outcall. Doar ca la mine nu se putea, asa ca ramane doar sa merg la o pensiune. Cel mai bun moment era in timpul meciului. Imi aleg o pensiune  si la inceperea meciului eram acolo cu fata. La receptie s-a uitat aia putin urat la mine cand am intrebat-o daca au tv in camera si daca prinde Digi. Probabil si-o fi zis ca am venit cu fata sa vad meciul. In caz ca suna radarul la un eventual gol sau sa ma intrebe ceva, eram acoperit de fondul sonor de la tv.

Eram cu spatele la tv, nici nu ma interesa prea mult meciul, cand fata respectiva imi face semn ca ai nostri au dat gol. Iasmin latovlevici in minutul 37 a dat scarita. Pe la a treia reluare a golului am punctat si eu, in gurita, CIM. A urmat pauza, 1-0, si la ei si la mine. Dupa pauza am inceput sa presez. Imi mai aruncam cate un ochi la tv si vedeam ca ai nostri alearga sa mai dea un gol. Trec cateva minute si aud ciocanituri in usa. Pret de cateva secunde fac liniste, realizez ca tv-ul e dat foarte incet...,apoi ma uit la ceas si nu trecusera cele 3 ore pt care inchiriasem camera...M-am prins, fata mea era putin galagioasa.

Dupa ceva timp dau ai nostri gol, deja era 2-0....Nu am mai avut stare si am vrut sa finalizez si eu, ceea ce am facut. Acum atentia mea se muta la meci. In prelungiri eram agitat, vroiam sa mai dea stelistii un gol sau macar sa nu primim unul. Fata mi-a facut un masaj in timp ce ma uitam la meci, m-a inteles ca meciul e acum pe primul loc...In prelungiri nu s-a dat niciun gol si nestiind regulile, i-am spus ca urmeaza lovituri de la 11 metri...Nu pot sa stau jos cand se bat lovituri de la 11 metri, asa ca m-am infiintat in fata tv-ului in picioare...Fata in genunchi, a zis sa fie utila, a inceput sa imi faca oral, de parca mai conta pt mine...,dar gestul conteaza :) Pana la urma a batut Steaua, am fost fericit, fata a invatat regulile jocului si am facut-o stelista pt totdeauna, e CLAR!

Cand mi-am luat buletinul de la receptie o intreb pe fata de acolo....

- Am facut inundatie ceva? Ca a ciocanit cineva in usa...'

-Nu, domnule, nu ati facut inundatie....,dar....

-Nu eu, domnisoara a facut!

Vizitator oly
Postat

@euflo,  si daca meciul se termina     0-0 ????    Daca ei la Tv nu marcau niciun gol ? :P

PS- foarte tare ! Asa mi s-a intamplat si mie doar ca am plecat la pauza de pe " Lia Manoliu" atunci" la scorul de 0-2 ,dinamo cu niste polonezi...am fost ,am luat parasuta si m-am intors langa stadion.Nu mai ne baga nimeni in seama ,oricum nu se vdea in masina,era si noapte si geamurile negre.Am avut mai mult noroc ca dinamovistii, eu am marcat... la ei a ramas  0-2 :P

Vizitator euflo96
Postat

@euflo,  si daca meciul se termina     0-0 ????    Daca ei la Tv nu marcau niciun gol ? :P

PS- foarte tare ! Asa mi s-a intamplat si mie doar ca am plecat la pauza de pe " Lia Manoliu" atunci" la scorul de 0-2 ,dinamo cu niste polonezi...am fost ,am luat parasuta si m-am intors langa stadion.Nu mai ne baga nimeni in seama ,oricum nu se vdea in masina,era si noapte si geamurile negre.Am avut mai mult noroc ca dinamovistii, eu am marcat... la ei a ramas  0-2 :P

Oly, nu era problema daca se termina 0-0 la meci, rau era daca nu marcam eu....:)

Cred ca ti-ai ales echipa gresita, dar e bine ca marchezi tu...:D

Reputație: 1014
Postat

Scriu aici pentru ca nu stiam unde altundeva sa scriu. Am sa fac o recenzie ....reala despre cineva care nu mai are si nu doreste sa aiba topic aici. Deci, ce loc mai bun ca asta.

Sunt inca sub impresia inatlnirii de ieri cu ....ea. Mi-am dorit sa o vad de acum cateva luni. Nu s-a intamplat atunci, insa de data asta am avut grija sa se intample. Mi-am rezervat o intalnire pe mess, am rezervat o camera la hotel, m-am suit in masina si ....dus am fost pana la ...Roman. Termenii pe care chiar eu i-am propus au fost urmatorii: ne intalnim, mergem la un restaurant, ne cunoastem si apoi daca ne placem reciproc, mergem mai departe, daca nu, nu.

Ne-am placut inca de la prima ...privire. Eu cu siguranta, ea cred ca la fel. De fapt au fost multe, multe momente in care a spus si afacut lucruri atat de potrivite momentului, lucruri care plac unui barbat si ii gadila coarda sensibila, exact atunci cand trebui si cum trebuie, atat de natural si de .... on the right time, incat ori a fost o super potriveala, ori ea este cea mai talentala si inteligenta actrita vazuta de mine ever!

Prefer sa va povestesc de acum punctul meu de vedere si sa nu ma dau in barci facand aprecieri despre trairile ei. Sunt ale ei , deci ar fi singura in masura sa le dezvaluie.

Dupa o mica aventura incheiata cu happy ending (a gresit hotelul la care o asteptam :laugh2 - eu ma cazasem la Hotel Roman, iar ea ma cauta la Mariko Inn), a aterizat in sfarsit in ...fatza mea. Sexy girl. Imbracata cu o rochita semitransparenta, decenta insa sexy, arata pur si simplu perfect. Blonda, ochi caprui frumosi, o fatza incatatoare, un trup armonios, o prezenta extrem de placuta, naturala si directa.

Am intrat in restaurantul hotelului, ne-am asezat la o masa mai retrasa. Insuficent pentru mai multe intimitate; a avut "grija" de asta chelnerul care a facut oficiile, prin prea multa solicitudine, uneori apreciata, alteori ...detestata, ca in cazul de fatza! Cand era mai interesanta conversatia, aparea ...el. Ea chiar a vrut sa-l trimita la plimbare la un moment dat :laugh2 . Si eu, insa n-a mai fost cazul dupa.

Am baut o sticla de vin ...prost, cu pretentii simultprea scump pentru ce era. Importanta a fost insa conexiunea creeata. Ne-am simtit excelent si a ne urca in camera a venit ca ceva firesc. Am mai luat niste sticle de vin, de la un magazin de langa hotel si am purces.

Eram putin ...emotionat. Nu nervos sau nelinistit, ci doar emotionat. Batusem atata drum sa o cunosc pe fata asta!

Am urcat in camera, am vorbit despre noi, ne-am impartasit momente din viata, am baut vin, ne-am excitat reciproc, mai intai prin cuvinte, apoi prin mici atingeri nevinovate. La un moment dat ea a umplut cada cea incapatoare din baia cea incapatoare. Am intrat impreuna si a inceput joaca in apa. II mangaiam corpul frumos si armonios cu privirea si nu numai :laugh2. N-am rezistat mult acolo, poate si datorita temperaturii cam inalte a apei si a ...inotatorilor, asa ca ne-am mutat direct in patul mare si primitor. Eram deja super relaxat si nu imi doream decat sa o vad …tremurand de placere. Nu m-am grabit deloc, am luat-o usor, cu mangaieri usoare, sarutari fugitive si joaca degetelor pe trupul ei frumos. Si reactiile nu au intarzaiat sa para. Ohhhho! Am crescut putin ritmul si presiunea mangaierilor si pe masura ce ii exploram zonele erogene, mai exact tot corpul, am inceput sa-i simt excitarea. Eu eram …de mult in starea aceea. Are sani foarte frumosi si sensibili, putin departati, fapt de care se plange, insa mie mi-au placut exact asa cum erau. Cand am ajuns la “piersicutza” am descoperit o mica comoara, dulce si zemoasa, senzitiva si pofticioasa. Mmmmmmmm! Va dati seama ca m-am ocupat temeinic de ea, era si pacat altfel. Nu m-a interesat oralul ei, pur si simplu o luasem razna: pasarica, pasarica, pasarica. Mi-am pus un prezervativ Durex Extra Senzitive, adus de mine (prevazator, nu ca n-ar fi avut fata, nici n-am intrebat) si a inceput magia. Wooooow, ce femeie fierbinte! Pur si simplu o placere continua sa fii cu ea in pat si in ……

Prima repriza a fost luuuuuuuuuunga, dar lunga. Nu ne-am mai uitat la ceas. Oricum la final, fata era epuizata total, asa parea cel putin si imi repeata ca nu mai poate, o doare … p..da. Zicea asta fiind in continuare nu uda, ci super uda. Ne-am oprit sa ne tragem rasuflarea, sa ne linistim un pic la un pahar de vin si o tigara. Nici nu am terminat bine tigara, asezonata cu povestiri, ca s-a ridicat, m-a luat de mana si m-a dus inapoi in pat! Mr. Gogu era in extaz, asa cum a fost toata noaptea. Nu ii trebuiau mai mult de 5 secunde sa fie din nou drepti and ready. Pai langa asa o femeie…..

Va spun sincer, nu mai stiu cate orgasme a avut in noaptea aia! Dar fata e foarte …. Iubibila! De fapt e iubibila rau! Si pe mine asta ma termina mai rau decat orice altceva, o femeie careia ii place sexul si se bucura de el e tot ce iti poti dori mai mult.

Ne-am si distrat, discutiile au fost extrem de spumoase si incitante.

Dupa a dua repriza, eram convins ca mi-am epuizat capitalul de cheltuit in pat cu ea (in sensul disponibilitatii ei!). M-am inselat amarnic. Chestia cu “nu mai pot”, bautul unui pahar si fumatul unei tigari s-a repetat de inca …. doua ori. Doar ca in aceste dati, se ridica de pe fotloiu si se ducea cumintica in pat se aseza pe spate, cu picioarele frumos desfacute a invitatie. Cine poate rezista unei asemenea invitatii? Eu cu certitudine nu! Si uite asa se facu aproape dimineata. Dupa ultima repriza, a patra, am simtit ca …intradevar nu mai poate. Nu mai putea, dar tot uda era fratilor. Cred ca daca as fi insistat un pic, puteam sa o omor de epuizare. Si nici nu mai trebuia sa o mangai prea mult! Fata a intrat direct sus, foarte sus in topul meu personal.

Intr-un final am condus-o acasa pe jos. Am mai fumat o tigara, ne-am sarutat un pic si ne-am despartit. Daca mai revin? Ooooooo, da!

Dar o iau usor, ce-I bun e mai …rarutz.

Sa dau si niste note:

Locatia: Hotel Roman – Bussines Room (excelenta, la standardele de afara) – 10

Aspect fata: 10

Oral: am sarit peste

Oralul meu (mai multe reprize, ca nu m-am putut abtine) – sa ne zica ea

Normal: 10+

GFE: 10+ (daca era in Bucuresti as fi incercat sa mi-o fac amanta)

Multumesc fata frumoasa si iubareatza pentru o seara si o noapte minunata!

Spor tuturor……..

A povestit pentru voi

Tirbuson, Gogu Tirbuson :snap

Reputație: 1014
Postat

Zilele trecute mi-am adus aminte o intamplare din tinerete. Aveam 28 de ani si am fost invitat la o petrecere. O petrecere cuminte, de "oameni normali". Nu stiam decat 3 sau 4 persoane de acolo. Eram cu totul cam treizezi si ceva de oameni intr-un apartament de 3 camere. Venisem.... necuplat. La o bautura si ...cine stie! :boob

Erau destule fete dragute acolo. Una mi-a atras atentiaiin mod special, o blonda inalta (cam 173 plus tocuri mici de vreo 3-4 cm), ochi albastrii frumosi rau, par lung, rochita rosie cu buline albe (parca o vad inca), picioare lungi si armonioase, bust nu prea mare insa frumos conturat in rochita stramta sus. Din pacate era cu iubitul! :no2

Oricum, privitul nu costa nimic, deci, m-am uitat! Nu ca taranul, insa suficient ca sa se prinda ca ma uit. Cateva pahare si deja oftam in adancul sufeltului. Ar mai fi fost o satena dragutica, insa nu se ridica nici pe departe la nivelul de atractie sexuala a blondei. Dehhhh, blondele astea!

Imi luasem gandul de la cuceriri in seara aceea. Eram o leaca fermecat si ma gandeam sa ..ma dedic bauturii. Doar ca si-a bagat ala micu' cu cornite coada! Blonda se dadea la mine! WTF? A venit sa vorbim, am baut un pahar impreuna, am facut ...cunostita (oricum ii uitasem numele de cum m-il spusese prima data, asa cum, din pacate, fac mereu). Am si dansat un slow. Offfffff, ce chin pentru Mr. Gogu!

Totusi eram circumspect. Nu prea intelegeam ce se intampla (sunt ok si acum fizic, atunci probabil eram chiarmai bine, insa nu vreun macho dupa care sa se intoarca toate capetele femeilor), mai ales ca fata arata bestial. Mi-am zis, ia cat poti, adica o distractie mica, un flirt, un pahar de vin si o gluma ...perversa. O sa plece fata incalzita si o sa-l calareasca in noaptea asta pe al ei de o sa-i iasa fum pe urechi. Eram deja un pic ...gelos!

Si vine mareeeeeea surpriza a noptii: fata ma invita la ...baie! WTF again! Eram in totala negare, nu se poate nene, why me? Ala era cu juma de cap mai inalt, bine facut, frumusel chiar. Oricum, o femeie frumoasa nu se refuza niciodata. Sa vedem ce vrea.

Am intrat in baie, a inchis usa (fara sa o blocheze, amanunt important ulterior, insa mie atunci nu mi s-a parut important, altele fiind prioritatile) si a inceput sa ma sarute. Fuck! What a lucky bastard meeeeee! M-am incins instant. Nu cred ca am scapat de haine mai repede decat la ...Amalia odata :blushing2 . Date fiind conditiile precare (petrecerea, etc), am cam sarit amandoi peste preludiu. Niste sarutari, doua trei limbute in genunchi si bang, actiune, cu ea caprita, aplecata pe masina de spalat, cu piciorul stang pe podea si cel drept ridicat pe masina. Peste vreo cateva minute, nu multe, piciorul drept, cel de pe masina de spalat, se intinde gratios, apasa clanta usii si impinge usa baii .....wide open! Fuck again! S-a spart cheful! S-au strans ca la urs in usa baii, in semicercuri concentrice, cu iubitul in randul doi! Nu stiam cum il cheama.

Eu putin socat, putin ...luat, zic wtf, am pus mana (a se citi pula) pe o asa bucatica, n-o pot rata ...aiurea. M-am uitat cateva secunde la "audienta", am intors capul si ...mi-au vazut linistit de treaba in continuare. Linistit pe naiba, imi batea inima varza, excitarea, adrenalina, vinul, fata frumoasa, lumea, pizdaaaa si iar pizdaaaaa buna. Erotic si ...periculos. Si isi intoarce fata capul spre privitori si spune: Cristi draga, iti place ce vezi? Boule!

La un moment dat, o fata din audienta a inchis usurel usa. Ne-am vazut de treaba pana la final, ne-am igienizat un pic si am iesit afara ca doua floricele de mana. Ne-am asezat amandoi pe o canapea, tot de mana. Am mai baut un pahar de vin si am schimbat cateva cuvinte in soapta. Eu eram putin ingrijorat: o sa iasa cu bataie, o sa sara ala la mine, etc. Nimic, Cristi statea lemn pe un scaun intr-un colt si se uita la noi, sau in gol. Atat!

Apoi mi s-a explicat de catre fata: o inselase cu o prietena buna si a vrut sa se razbune ....in fata tuturor prietenilor lui. Erau cam toti acolo! Fuckkk and ouchhh! And again lucky me!

Ne-am pupat si am plecat ...repejor ca situatia devenea ...super penibila!

Reala si ...gustoasa! Enjoy people!

Tirbuson, Gogu Tirbuson :snap

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...