Sari la conținut

Rebeca bruneta din Timisoara

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

Disponibila de azi,zona Universitate pe langa reprezentata Gucci,program pana la 02:00,va pup

Zi si tu la sala Palatului, ca e mai usor pt clienti! Nu stiu toti de " Gucci "!

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator notsecure
Reputație: 0
Postat

oribile poze... ia-ti un fotograf profi ca ai corp misto.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Va pup si va astept, dragii mei :) !!! Un weekend umed

:clapp 

Telefonul de contact a ramas cel initial: 0753626167?

In timpul saptamanii cum ai programul?

Programarea pot sa o fac de azi pe maine? sau doar cu 1-2 ore inainte?

Tx  :hihat

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Da telefonul este acelasi,programarea ti-o poti face si de pe o zi pe alta si cu o ora inainte,doar am rugamintea sa o onorezi.Te pup si astept.O seara frumoasa

• Like 1
Postat

:))) tot pe mana mea ajungeti, la un tratament :)))

Esti departe deocamdata,dar te astept sa ma tratezi la TM cand te întorci!

• Like 2
Postat

E numai buna de lins si de gustat,crede-ma.Vino pe la mine sa te convingi pup

Dar spune sincer...iti place sa fii linsa acolo sau accepti doar ca sa ne simtim noi bine? :blushing2  :laugh2

• Like 2
Postat

Salutare, astazi am fost la Rebeca. Intalnirea a fost stabilita in cursul diminetii prin mesaj pe telefon si a fost respectata. Locatia, langa Sala Palatului, o locatie buna pentru aceasta activitate. Fata 1,72-1,73 fara tocuri, draguta la fata cu niste ochi verzi frumosi, sani micuti, putin lasati dar fara a fi dizgratiosi. Fund si picioare frumoase. Mie mi s-a parut o fat foarte deschisa, chiar tonica as putea spune. Dupa o scurta discutie am mers la baie si am inceput actiuninea cu imbratisari, FK, apoi i-am gustat si piersicuta cu fata stand in pozitie exact ca in poza nr. 2 si pot spune ca este intradevar dulce. Dupa ce s-a umezit bine fata a aplicat caciulita si a initiat un oral, care desi nu este cu deep si cu atentie la zonele adiacente a reusit sa-l intareasca repede pe ala micu. Am trecut si la normal in vreo trei pozitii, misionar, lingurita si lady on top, finalizand in balonas. Normalul este aproape perfect, asezonat cu FK, gemete si imbratisari. Rebeca participa la actiune si face totul natural. Are o pasarica stramta si dupa cum am spus foarte dulce. Eu am sa revin

Note

Locatia 8,00

Fata aspect 9,00

Igiena 10,00

Oral 7.5

Normal 9,5 Mie mi-a placut stilul ei

GFE 9,5 Am comunicat usor cu ea si fata se apropie foarte usor de tine si te face sa te simti bine

Cadou 100 lei/30 min/1 finalizare

Te pup Rebeca

• Like 7
Postat

Dar spune sincer...iti place sa fii linsa acolo sau accepti doar ca sa ne simtim noi bine? :blushing2  :laugh2

Daca stii sa faci treaba buna cu limbuta acolo clar ca imi place,te pup si te astept sa vad ce poti

• Like 2
Postat

Salutare, astazi am fost la Rebeca. Intalnirea a fost stabilita in cursul diminetii prin mesaj pe telefon si a fost respectata. Locatia, langa Sala Palatului, o locatie buna pentru aceasta activitate. Fata 1,72-1,73 fara tocuri, draguta la fata cu niste ochi verzi frumosi, sani micuti, putin lasati dar fara a fi dizgratiosi. Fund si picioare frumoase. Mie mi s-a parut o fat foarte deschisa, chiar tonica as putea spune. Dupa o scurta discutie am mers la baie si am inceput actiuninea cu imbratisari, FK, apoi i-am gustat si piersicuta cu fata stand in pozitie exact ca in poza nr. 2 si pot spune ca este intradevar dulce. Dupa ce s-a umezit bine fata a aplicat caciulita si a initiat un oral, care desi nu este cu deep si cu atentie la zonele adiacente a reusit sa-l intareasca repede pe ala micu. Am trecut si la normal in vreo trei pozitii, misionar, lingurita si lady on top, finalizand in balonas. Normalul este aproape perfect, asezonat cu FK, gemete si imbratisari. Rebeca participa la actiune si face totul natural. Are o pasarica stramta si dupa cum am spus foarte dulce. Eu am sa revin

Note

Locatia 8,00

Fata aspect 9,00

Igiena 10,00

Oral 7.5

GFE 9,5 Am comunicat usor cu ea si fata se apropie foarte usor de tine si te face sa te simti bine

Te pup Rebeca

Te pup si eu,si ma bucur ca ti am fost pe plac,te mai astept pupici
  • Like 1
Postat

Note

Locatia 8,00

Fata aspect 9,00

Igiena 10,00

Oral 7.5

Te pup Rebeca

De ochiul maro nu ne spui nimic?? Rebeca nu faci deep? Cum vine asta??

• Minus 2
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Pai si aici tot eu trebuie sa te ajut? A trecut mai bine de o zi de cand ai postat pozele. Si toti bucurestenii vor doar sa te futa, nu sa te si ajute  :laugh2

post-228262-0-64054300-1518471767_thumb.jpgpost-228262-0-13916800-1518471776_thumb.jpgpost-228262-0-92913400-1518471783_thumb.jpg

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Sunat ieri de 4 ori, nu mi-a raspuns....probabil ai fost full Rebeca și vroiam sa-ți gust savarina😛

Postat

Va astept dragi futaciosi la un Valentine's day pe cinste 😙😙😙😙ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Din ce locatie sunt pozele?

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...