switchdom Reputație: 16 Postat Februarie 1, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2013 Am gasit anuntul pe AT si suna asa: "STAPANA, ofer sedinta de dominare sclavilor educati, curati si generosi, doar pt. persoane trecute de 35 ani, nu deranjati cu nr. privat si nici dupa ora 22, sexul exclus" Poze:
virgilius Reputație: 70 Postat Februarie 7, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2013 Noroace, Switchdom! Ai fost la ea? Fizicul e ok, m-ar tenta, sincer...vad ca are pana si Flashlight! Multam fain!
georgellus75 Reputație: -4 Postat Mai 7, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 7, 2013 Am fost eu la ea acu o luna. e curat si ingrijit. are anunt si pt companie . arata f bine pt varsta ei. stie sa te faca sa te simti bine 1
georgellus75 Reputație: -4 Postat Mai 7, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 7, 2013 Am fost eu la ea acu o luna. e curat si ingrijit. are anunt si pt companie . arata f bine pt varsta ei. stie sa te faca sa te simti bine
dinozauru Reputație: 835 Postat Mai 7, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Mai 7, 2013 Am fost eu la ea acu o luna. e curat si ingrijit. are anunt si pt companie . arata f bine pt varsta ei. stie sa te faca sa te simti bine@georgellus75, si care ar fi varsta ei?
Membru Premium masterblaster Reputație: 1050 Postat Mai 18, 2013 Membru Premium Postat Mai 18, 2013 Am fost eu la ea acu o luna. e curat si ingrijit. are anunt si pt companie . arata f bine pt varsta ei. stie sa te faca sa te simti bineRisti santiuni daca nu postezi si o recenzie care sa elimine acest iz de reclama/off-topic.
georgellus75 Reputație: -4 Postat Mai 22, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 22, 2013 ok. revin cu detalii. am mai fost o data la ea sa ma conving ca chiar e ok. recunosc ca prima oara m-a cam luat valul, probabil eram destul de infierbantat.adresa este undeva in apropiere de nerva traian la etajul 6.varsta ei este undeva la 45 ani. (pt varsta asta arata f bine) face mai mult dominare si am incercat si eu ceva dar nu s-a lipit de mine asa ca am trecut la lucruri normale (din punctul meu de vedere). ca actiune este super activa si se implica chiar iti da senzatia ca are orgasm.igiena este ok iti da prosop si papuci la baie. face oral fara prezervativ si e f bun. pe scurt are tot ce trebuie sa te faca sa te simti bine. cu toate astea mi-a dat un sentiment ciudat ca lucrurile nu sunt chiar asa bune si frumoase. poate e doar in mintea mea, nu stiu ce sa zic.oricum ca experienta a meritat. pret 150 lei am stat o sg finalizare. astept si alte pareri de la cei care au fost la eanote:oral 9normal 8gfe 9fk 6anal - nu am incercat 1
treisprezece3 Reputație: 129 Postat Mai 22, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Mai 22, 2013 Unde este minciuna? In anuntul ei sau in relatarea ta? Ea spune ca face doar dominare - sexul este exclus, conform anuntului copiat de tine si citit de noi toti, tu ne relatezi ca nu te-ai lipit de dominare si ai trecut la lucruri "normale", adica oral si normal, pe care le-ai si punctat.Cum sa te punctam noi acum? cu plus sau cu minus?
georgellus75 Reputație: -4 Postat Mai 22, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 22, 2013 Obiectul ei principal de activitate este dominarea, dar ofera si alte servicii( de curand, am inteles) eu m am dus la dominare mai mult de curiozitate dar am constatat ca nu mi se potriveste. Doamna stie meserie iar in privinta dominarii este foarte dotata ( cel putin pentru nivelul meu). nu e nici o minciuna in tot ce am relatat. Tu crezi ce vrei. eu confirm inca o data pozele si calitatea experientei(asa cum am perceput o eu) si astept pareri de la cei care au vizitat o
danburcea Reputație: 71 Postat Mai 23, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 23, 2013 Ceva ma face sa cred ca-i vestita Ioana, ce activa pe vremuri demult apuse in blocul Diverta din Romana. Are mai multe serii de anunturi sub diverse forme. Astept si parerile celor ce o stiu pe Ioana (vulpita?)
alex2002 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2013 Postat Iulie 30, 2013 se numeste stapana monica este foarte frumoasa si senzationala
dinozauru Reputație: 835 Postat Iulie 30, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Iulie 30, 2013 STAPANA cu sclava personala, ofer sedinta de dominare sclavilor generosi, doar pt. persoane trecute de 35 ani, sclava face sex nu deranjati cu nr. privat, program sclava 10-17 accept si initiere sclavi;Si probabil sclava bruneta, care face sex.
treisprezece3 Reputație: 129 Postat August 1, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 1, 2013 Sa inteleg ca sclava e cea bruneta?
domus Reputație: 57 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Ianuarie 29, 2014 Cred ca pot sa fac lumina in acest topic.Ultimul anunt pe A.T. :STAPANA, ofer sedinta de dominare sclavilor educati, curati si generosi, soft, hard, feminizare doar pt. persoane trecute de 35 ani, nu dupa ora 22 sexul exclus, accept si initiere...0758.414.847 MATRIMONIALE diverse24 Jan 11:00. georgellus75 nu a fost la Monica (asa o cheama) pentru ca nu-i etajul 6, nu-i Nerva traian. E Pasajul Marasesti - Camera de comert.Nu e "vestita Ioana" . O cunosc si pe ea.35 - 38 ani, blonda natural cu origini germanice, prestanta de doamna, peste 1,75 inaltime si in jur de 60 kg. Se intra mai greu in cercul ei de "prieteni". Poate fi abordata dupa ora 16 cand vine de la slujba si weekend. De regula are un anunt la doua saptamani.Locatia - garsoniera mobilata modern asa cum se vede si in pozeBruneta din poze este din Pitesti si are statutul de sclava care satisface sexual partenerul. Acesta o solicita la data cand face programarea.Nu stiu sa faca scat. Tariful e de 150 lei ora 1
amarilo Reputație: 2 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 eu am fost la ea pe Moruzzi (zona nerva traian), ptr dominare...dar cand am vazut-o am facut cale intoarsala tel zicea ca are 35 dar arata de 45...prea matura ptr mine
popescudancosmin Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 22, 2014 salut o pot gasi si eu pe tipa bruneta? daca da rog detaliiSTAPANA cu sclava personala, ofer sedinta de dominare sclavilor generosi, doar pt. persoane trecute de 35 ani, sclava face sex nu deranjati cu nr. privat, program sclava 10-17 accept si initiere sclavi;
popescudancosmin Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 28, 2014 salut stie cineva vreun nr de contact al sclavei?Cred ca pot sa fac lumina in acest topic.Ultimul anunt pe A.T. :STAPANA, ofer sedinta de dominare sclavilor educati, curati si generosi, soft, hard, feminizare doar pt. persoane trecute de 35 ani, nu dupa ora 22 sexul exclus, accept si initiere...0758.414.847 MATRIMONIALE diverse24 Jan 11:00. georgellus75 nu a fost la Monica (asa o cheama) pentru ca nu-i etajul 6, nu-i Nerva traian. E Pasajul Marasesti - Camera de comert.Nu e "vestita Ioana" . O cunosc si pe ea.35 - 38 ani, blonda natural cu origini germanice, prestanta de doamna, peste 1,75 inaltime si in jur de 60 kg. Se intra mai greu in cercul ei de "prieteni". Poate fi abordata dupa ora 16 cand vine de la slujba si weekend. De regula are un anunt la doua saptamani.Locatia - garsoniera mobilata modern asa cum se vede si in pozeBruneta din poze este din Pitesti si are statutul de sclava care satisface sexual partenerul. Acesta o solicita la data cand face programarea.Nu stiu sa faca scat. Tariful e de 150 lei ora
nfhh Reputație: 276 Postat Iunie 30, 2014 Postat Iunie 30, 2014 of of of ... orice sclava poate fi contactata prin intermediul stapanei. Cam asa merg treburile in lumea bdsm.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum