Sari la conținut

0758414847 Stapana

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am gasit anuntul pe AT si suna asa:

"STAPANA, ofer sedinta de dominare sclavilor educati, curati si generosi, doar pt. persoane trecute de 35 ani, nu deranjati cu nr. privat si nici dupa ora 22, sexul exclus"

Poze:

post-22653-0-81529100-1359697124_thumb.jpg

post-22653-0-87704700-1359697130_thumb.jpg

post-22653-0-79609900-1359697136_thumb.jpg

post-22653-0-12734200-1359697143_thumb.jpg

Postat

Noroace, Switchdom! Ai fost la ea? Fizicul e ok, m-ar tenta, sincer...vad ca are pana si Flashlight! :) Multam fain!

• Oras:bucuresti
Postat

Am fost eu la ea acu o luna. e curat si ingrijit. are anunt si pt companie . arata f bine pt varsta ei. stie sa te faca sa te simti bine

• Minus 1
Postat

Am fost eu la ea acu o luna. e curat si ingrijit. are anunt si pt companie . arata f bine pt varsta ei. stie sa te faca sa te simti bine

• Oras:Satul cu ministri
Postat

@georgellus75, si care ar fi varsta ei?

• Membru Premium
Postat

Risti santiuni daca nu postezi si o recenzie care sa elimine acest iz de reclama/off-topic.

Postat

ok. revin cu detalii. am mai fost o data la ea sa ma conving ca chiar e ok. recunosc ca prima oara m-a cam luat valul, probabil eram destul de infierbantat.adresa este undeva in apropiere de nerva traian la etajul 6.varsta ei este undeva la 45 ani. (pt varsta asta arata f bine) face mai mult dominare si am incercat si eu ceva dar nu s-a lipit de mine asa ca am trecut la lucruri normale (din punctul meu de vedere). ca actiune este super activa si se implica chiar iti da senzatia ca are orgasm.igiena este ok iti da prosop si papuci la baie. face oral fara prezervativ si e f bun. pe scurt are tot ce trebuie sa te faca sa te simti bine. cu toate astea mi-a dat un sentiment ciudat ca lucrurile nu sunt chiar asa bune si frumoase. poate e doar in mintea mea, nu stiu ce sa zic.

oricum ca experienta a meritat. pret 150 lei am stat o sg finalizare. astept si alte pareri de la cei care au fost la ea

note:

oral 9

normal 8

gfe 9

fk 6

anal - nu am incercat

• Like 1
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Unde este minciuna? In anuntul ei sau in relatarea ta? Ea spune ca face doar dominare - sexul este exclus, conform anuntului copiat de tine si citit de noi toti, tu ne relatezi ca nu te-ai lipit de dominare si ai trecut la lucruri "normale", adica oral si normal, pe care le-ai si punctat.

Cum sa te punctam noi acum? cu plus sau cu minus?

Postat

Obiectul ei principal de activitate este dominarea, dar ofera si alte servicii( de curand, am inteles) eu m am dus la dominare mai mult de curiozitate dar am constatat ca nu mi se potriveste. Doamna stie meserie iar in privinta dominarii este foarte dotata ( cel putin pentru nivelul meu). nu e nici o minciuna in tot ce am relatat. Tu crezi ce vrei. eu confirm inca o data pozele si calitatea experientei(asa cum am perceput o eu) si astept pareri de la cei care au vizitat o

Postat

Ceva ma face sa cred ca-i vestita Ioana, ce activa pe vremuri demult apuse in blocul Diverta din Romana. Are mai multe serii de anunturi sub diverse forme. Astept si parerile celor ce o stiu pe Ioana (vulpita?)

Postat

STAPANA cu sclava personala, ofer sedinta de dominare sclavilor generosi, doar pt. persoane trecute de 35 ani, sclava face sex nu deranjati cu nr. privat, program sclava 10-17 accept si initiere sclavi;

post-18823-0-58020600-1375184008_thumb.jpgpost-18823-0-46021300-1375184028_thumb.jpgpost-18823-0-53754700-1375184035_thumb.jpg

Si probabil sclava bruneta, care face sex.

post-18823-0-19733900-1375184067_thumb.jpgpost-18823-0-25202000-1375184073_thumb.jpg

• Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Cred ca pot sa fac lumina in acest topic.

Ultimul anunt pe A.T. :
STAPANA, ofer sedinta de dominare sclavilor educati, curati si generosi, soft, hard, feminizare doar pt. persoane trecute de 35 ani, nu dupa ora 22 sexul exclus, accept si initiere...
0758.414.847  MATRIMONIALE diverse24 Jan 11:00.

georgellus75 nu a fost la Monica (asa o cheama) pentru ca nu-i etajul 6, nu-i Nerva traian. E Pasajul Marasesti - Camera de comert.

Nu e "vestita Ioana" . O cunosc si pe ea.

35 - 38 ani,  blonda natural cu origini germanice,  prestanta de doamna,  peste 1,75 inaltime si in jur de 60 kg.

Se intra mai greu in cercul ei de "prieteni". Poate fi abordata dupa ora 16 cand vine de la slujba si weekend. De regula are un anunt la doua saptamani.

Locatia -  garsoniera mobilata modern asa cum se vede si in poze

Bruneta din poze este din Pitesti si are statutul de sclava care satisface sexual partenerul. Acesta o solicita la data cand face programarea.

Nu stiu sa faca scat. Tariful e de 150 lei ora

• Like 1
Postat

eu am fost la ea pe Moruzzi (zona nerva traian), ptr dominare...dar cand am vazut-o am facut cale intoarsa

la tel zicea ca are 35 dar arata de 45...prea matura ptr mine

Postat

salut o pot gasi si eu pe tipa bruneta? daca da rog detalii

STAPANA cu sclava personala, ofer sedinta de dominare sclavilor generosi, doar pt. persoane trecute de 35 ani, sclava face sex nu deranjati cu nr. privat, program sclava 10-17 accept si initiere sclavi;

Postat

salut stie cineva vreun nr de contact al sclavei?

Cred ca pot sa fac lumina in acest topic.

Ultimul anunt pe A.T. :
STAPANA, ofer sedinta de dominare sclavilor educati, curati si generosi, soft, hard, feminizare doar pt. persoane trecute de 35 ani, nu dupa ora 22 sexul exclus, accept si initiere...
0758.414.847  MATRIMONIALE diverse24 Jan 11:00.

georgellus75 nu a fost la Monica (asa o cheama) pentru ca nu-i etajul 6, nu-i Nerva traian. E Pasajul Marasesti - Camera de comert.

Nu e "vestita Ioana" . O cunosc si pe ea.

35 - 38 ani,  blonda natural cu origini germanice,  prestanta de doamna,  peste 1,75 inaltime si in jur de 60 kg.

Se intra mai greu in cercul ei de "prieteni". Poate fi abordata dupa ora 16 cand vine de la slujba si weekend. De regula are un anunt la doua saptamani.

Locatia -  garsoniera mobilata modern asa cum se vede si in poze

Bruneta din poze este din Pitesti si are statutul de sclava care satisface sexual partenerul. Acesta o solicita la data cand face programarea.

Nu stiu sa faca scat. Tariful e de 150 lei ora

Postat

of of of ... orice sclava poate fi contactata prin intermediul stapanei. Cam asa merg treburile in lumea bdsm.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...