Sari la conținut

switchdom

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    116
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de switchdom

  1. Cu vechiul pret era in lista ..... urmaresc aici poate, poate revine la 100 fin macar la PROMO :atm .
  2. Interesant, nici eu nu am mai gasit de ceva timp o escorta sa te linga in cur calumea si nu vrajeala unora. Pacat. De urmarit topicul poate cine stie.
  3. Are topic si aici https://nimfomane.com/forum/topic/91491-ranyamistress-0765355885/ dar foarte vechi.
  4. Nu te invata de rau....stie fata ce stie. Samkara tu nu activezi? Nu am gasit nimic de tine si pari interesanta. No offence :blushing2 . Cat despre donsoara din topic eu as risca o tura, doua, trei.........
  5. Nu cred ca mai activeaza.
  6. Greu. Poate daca mai anima ei topicul o sa se apuce lumea de recenzii. Poate, cine stie.
  7. Promite de mult, cam din vara : ))))
  8. Sa inteleg ca voi sunteti si cei din acest anunt mai vechi ?
  9. Am facut si eu o vizita ieri la Donsoara. Din principiu nu dau 10 dar pot sa ofer un 9 adica un maxim .... si aici ma refer la tot ce am facut si anume oral, anal si fisting ! Sex normal adica in pizda :baby2 nu am facut asa ca nu am ce sa spun. Locatia e decenta cu un pat si blonda sexy si foarte perversa. Multi o sa se intrebe ce inseamna Fisting la ea si cred ca a raspuns mai sus in topic destul de clar asa ca nu mai revin. Ce se poate face pot sa spun ca se poate mai mult cu putin rabdare si automat la minim o ora nu la numar cum am stat eu :blushing2 . Cum sa mai scris si mai sus fata poate dar depinde si de marimea pumnului, chef, mascul, daca e taran sau stie ce face, visator ca baga mana pana la cot :laugh2 etc. Pozele sunt sugestive pana unde a intrat si da sunt facute cu mine, le-am primit pe tel dupa vizita si inainte de postarea ei de aici adica pe la 3 si un pic. Merci pt cadoul cu pozele ! Tare buimac am mai plecat de la tine :atm :atm :atm si zic eu ca rar se intampla..... Decartat 200 plus cei 50. Urmeaza alte vizite :sexanal :sexanal :sexanal :sexanal :sexanal :sexanal :sexanal :sexanal .
  10. A disparut...... nu mai e disponibila :atm .
  11. luni 09.04 trec prin Buzau. Lucrezi ?
  12. Luni 9.04 trec prin Focsani si vreau sa stiu daca lucrezi adelina225 ?
  13. Multumim de recenzie dar totusi asteptam raspunsurile Donsoarei ca sa nu mai stam sa pierdem timpul cu aflatu ! Din cate zici nu face anilingus deci nu ai de unde sa stii asta inainte. Na ca eu vream sa fiu lins in cur. Ciudat ca ai fost la sute si asta e cea mai frumoasa. Poate asa este, ramane de vazut cu un mare POATE. Asa ca hai Andra ! putina lumina. Nu fi sfioasa !
  14. Andra ne raspunzi si noua la intrebari! 1. Zici ca faci dubla penetrare cu doi dar nu zici nimic ca faci anal (cu unu)? 2. Inghiti sperma ? 3. Faci anilingus ? 4. In locatie mai gasim si alte "surprize" sau esti discreta 100% ? 5. Faci toate de la prima intalnire sau este de genul facem dupa ce ne mai cunoastem ? Adica mai dam "m" tariful..... 6. La uro inghiti sau doar faci gargara ? 7. Pentru viitorii clienti fideli ceva reduceri ? : ))) Tariful e mare! Vrem detalii de la tine! Si tariful vs cum arati e mare. Nu zic ca nu est ok pt dominare dar vrem detalii. Hai ! da cu raspunsurile :)
  15. Alina pune si tu toate detaliile (preturi, etc) in semantura sa le vedem tot timpul. :atm
  16. Daca au ce arata ... arata. Daca nu o baga pe aia cu hai sa vezi pe bani tai. Nu o scriu de rau dar chiar e nevoie de poze mai ok pt ca din ce se vede acum .... ma abtin.
×
×
  • Creează nouă...