Sari la conținut

0784476933 ana 20 ani

Postări Recomandate

• Oras:Vartescoiu
  • Oras:Vartescoiu
Postat

Locatie mall Vitan, 80 lei tragerea cu o singura lovitura, politicoasa si joviala la telefon. Program pana dimineata, probabil cuib cu rulaj non-stpo. Totul cred ca depinde de noroc si dispozitie

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Str. Banu udrea nr1. Scara nu o mai zic, aflati cand mergeti la dsra.

La et1... ap 70si... se deschide usa si sa imi cada gura la glezne...o tipa miniona, slabuta...plm gen copila. Ma risc sa intru...ma invita in camera, o vad mai bine, deja lucrurile se schimba. Slaba, sani mici nr2, funduletul e piesa, are cosuri pe fata si fond de ten cu galeata, are un mare - pt make up.

Ce nu mi.a placut este ca taxeaza fiecare fantezie in parte, inclusiv anumite pozitii. Daca vreau o pozitie mai nus cum...50 lei :))! Lap dance 50 fk 50 pai unde plm ajung ????

Faceti si voi o vizita si vorbim.

• Like 5
Postat

Din poze pare chiar celulitica...

Cum bai nene celulitica la doojdeani?!

Nu mai e nici tineretea ce a fost...

Dar macar a pus pozele oneste

• Like 1
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Am facut programare, ajuns la adresa scrisa sus, ma zis sa astept 10 minute ,asteptand foarte excitat..dar m am INGHETAT, am zis hai mai stau inca 5 minute pt pula mea, dupa 5 minute am aflat ca pula mea sa inghetat Am ajuns la o concluzie ca gata si am plecat. Whats so funny ca dupa 40 de minute, numi vine sa cred..ma suna ca sa intru. Eram atunci ceva de gen fuck off.

Sa nu fiti surprizi de asta ca are 20 de ani

• Like 2
  • Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

Pai eu tocmai de asta m-am mirat: in poze are celulita, deci cu bulane si buci tapene, dar recenzorii scriu ca e firava!!!..

Vizitator
Reputație: 0
Postat

nu e celulita, e tesut adipos :)

Postat

Poze reale 100% . Asa am gasit.o, in acel body gen camuflaj. Are un cur frumos. Atat...curul..in rest. Si are fata de copilă.

Plm... are pretentii financiare si taxeaza orice fantezie si pozitie ceruta de client. Daca vreau sa o fut pe perete ma taxeaza cu 50 lei. Daca vreau si fk inca 50. Fin orala inka 50...plm unde ajungem ? Nu arata a femeie de 200 lei. Un copil...ce PLM. I.as lega pestele de masina si l.as plimba tot orasul...

Tot intrebati.. DE CE NU FACETI O VIZITA? Nu e timp? Vizitati....dupa stam altfel de vorba.

• Like 2

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Vedeti daca e asta dupa fb asta dya diana (creata) cei care au fost la ea !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...