Sari la conținut

Sexy Patricia ��💋💄👠0770743093👗🎀�💯

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu!
Postat

Noapte buna dragi mei. Va aștept mâine cu drag :*

post-242573-0-32412600-1519930334_thumb.jpeg

• Like 2
Postat

Disponibilă pentru programări dragilor :callyou

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut,

Am fost la Patricia (acum ~3 saptamani) si revin cu recenzie. Subiectiva, bineinteles.

Contact: am sunat pe la ora 19, stabilit intalnirea in 20 min. Ajuns in locatie Rond la timp. Primesc indicatii clare, usor de gasit.

Locatie: 10 - no comment, nu lipsea nimic, curat, aranjat, pat mare, stabil, nu scartiaie, temperatura optima. Baie 'full full cu piele' . Singura in locatie.

Aspect chip: 9 - blonda, ochi fumosi, dantura ok, zambet frumos (nu dau 10 ca prefer mai spre vulgar. Este o femeie frumoasa)

Aspect corp: 10 - cam 1.68, greutate potrivita, sani frumosi. In general prefer sanii mari si f mari, dar la ei ii sta bine cu marimea curenta.

Oral:  n/a - fara oral. cateodata nu am rabdare si sar direct pe domnisoara

Normal: 10 - schimbat pozitii, facut efort. Nu comenteaza, geme, chitaie. Rezista frumos.

GFE: 10 - vesela, foarte vorbareata, foarte dezinvolta. Genereaza o atmosfera frumoasa si relaxanta. Am ras, am povestit. Experienta mea a fost mai spre teen.

De revenit: Da!

Fun fact: a insistat foarte mult ca sunt frumos  si m-am comparat cu un alt client de-al ei, un bulgar. :))

• Like 1
Postat

Salut,

Am fost la Patricia (acum ~3 saptamani) si revin cu recenzie. Subiectiva, bineinteles.

Contact: am sunat pe la ora 19, stabilit intalnirea in 20 min. Ajuns in locatie Rond la timp. Primesc indicatii clare, usor de gasit.

Locatie: 10 - no comment, nu lipsea nimic, curat, aranjat, pat mare, stabil, nu scartiaie, temperatura optima. Baie 'full full cu piele' . Singura in locatie.

Aspect chip: 9 - blonda, ochi fumosi, dantura ok, zambet frumos (nu dau 10 ca prefer mai spre vulgar. Este o femeie frumoasa)

Aspect corp: 10 - cam 1.68, greutate potrivita, sani frumosi. In general prefer sanii mari si f mari, dar la ei ii sta bine cu marimea curenta.

Oral:  n/a - fara oral. cateodata nu am rabdare si sar direct pe domnisoara

Normal: 10 - schimbat pozitii, facut efort. Nu comenteaza, geme, chitaie. Rezista frumos.

GFE: 10 - vesela, foarte vorbareata, foarte dezinvolta. Genereaza o atmosfera frumoasa si relaxanta. Am ras, am povestit. Experienta mea a fost mai spre teen.

De revenit: Da!

Fun fact: a insistat foarte mult ca sunt frumos  si m-am comparat cu un alt client de-al ei, un bulgar. :))

Heeei bulgarule =)) :*. Îți mulțumesc mult pentru recenzie și te mai aștept cu drag oricând dorești tu sa vi :* :x
Postat

Fata frumoasa, din pacate dupa 19 pagini citite tot nu stiu urmatoarele, iar cele cateva recenzii nu ma fac sa par increzator ca merita drumul si cei 400 RON :

> Se uda si natural? Am tot citit ca foloseste prea mult lubrifiant si de-aia intreb.

> Anal face? Dar pe bune, sa intre toata, nu dor capul sau vrajeala cu dimensiunea si vai ce mare esti ca sa te pacaleasca.

> Degete in pasarica, fundulet?

Postat

Fata frumoasa, din pacate dupa 19 pagini citite tot nu stiu urmatoarele, iar cele cateva recenzii nu ma fac sa par increzator ca merita drumul si cei 400 RON :

> Se uda si natural? Am tot citit ca foloseste prea mult lubrifiant si de-aia intreb.

> Anal face? Dar pe bune, sa intre toata, nu dor capul sau vrajeala cu dimensiunea si vai ce mare esti ca sa te pacaleasca.

> Degete in pasarica, fundulet?

Vizitator dr parnassus
Reputație: 0
Postat

Poate ca nu mai are nevoie sa posteze ... 

• Like 2
Vizitator dr parnassus
Postat

De unde dracu ai tu atatea puncte de reputatie?

Uneori mai si reputez 

:)

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Postat

Imi cer scuze pentru 

:offtopic

• Like 1
  • Oras://
Postat

Imi cer scuze pentru 

:offtopic

Ii dai Patriciei 100 de euro in plus si te iarta ca ai facut off topic

• Like 1
Vizitator
Postat

Nu va mai luati gandul deloc de la fata asta :))) asa mare deranj este ca sta la sectiunea asta? :)))) un om normal la cap nu ar posta luni incontinuu pe baza aceluiasi subiect.

• Like 23
Postat

Nu va mai luati gandul deloc de la fata asta :))) asa mare deranj este ca sta la sectiunea asta? :)))) un om normal la cap nu ar posta luni incontinuu pe baza aceluiasi subiect.

rasul e bun mereu la fel ca sexul. doar nu ai de gand sa fii abstinenta?!

Vizitator
Postat

Pai .. cate unii chiar sunteti de tot rasul :))))

• Like 23
Vizitator dr parnassus
Postat

Ii dai Patriciei 100 de euro in plus si te iarta ca ai facut off topic

Mei, te contrazici cu un altul care zicea ca as avea discount 

• Like 1
Vizitator
Postat

Pai .. cate unii chiar sunteti de tot rasul :))))

• Like 23
Vizitator dr parnassus
Postat

Ma incriminezi si pe mine? 

:innocent

Postat

Pai .. cate unele chiar suntem de tot rasul :))))

am rectificat, de fapt asta voiai sa zici

Postat

mi-a dat doctor parnaie reputatie minus si mi-am adus aminte de domnisoara lux =))

tot lux a ramas a ? muie tot nu stie sa faca ? vrea bani multi ?

• Minus 1
Vizitator dr parnassus
Postat

mi-a dat doctor parnaie reputatie minus si mi-am adus aminte de domnisoara lux =))

Poti sa spui tot ce doresti, dar exprima-te civilizat.

Nu te costa nimic! 

Sanatate maxima, pe toate planurile iti doresc! 

Foarte rar dau "-". 

• Like 1
Postat

Ești un nesimțit! Nu înțeleg ce rezolvi prin faptul de a jignit pe cineva? Dumnezeu vede tot, o sa aibă grija și de tine! 🤮🤬

Vizitator
Postat

am rectificat, de fapt asta voiai sa zici

Eu ce am avut de zis, am spus deja.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...