patriciabella Reputație: 16677 Postat Martie 1, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Postat Martie 1, 2018 Noapte buna dragi mei. Va aștept mâine cu drag :* 2
patriciabella Reputație: 16677 Postat Martie 2, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Postat Martie 2, 2018 Disponibilă pentru programări dragilor :callyou
oarex Reputație: 136 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2018 Salut, Am fost la Patricia (acum ~3 saptamani) si revin cu recenzie. Subiectiva, bineinteles. Contact: am sunat pe la ora 19, stabilit intalnirea in 20 min. Ajuns in locatie Rond la timp. Primesc indicatii clare, usor de gasit. Locatie: 10 - no comment, nu lipsea nimic, curat, aranjat, pat mare, stabil, nu scartiaie, temperatura optima. Baie 'full full cu piele' . Singura in locatie. Aspect chip: 9 - blonda, ochi fumosi, dantura ok, zambet frumos (nu dau 10 ca prefer mai spre vulgar. Este o femeie frumoasa) Aspect corp: 10 - cam 1.68, greutate potrivita, sani frumosi. In general prefer sanii mari si f mari, dar la ei ii sta bine cu marimea curenta. Oral: n/a - fara oral. cateodata nu am rabdare si sar direct pe domnisoara Normal: 10 - schimbat pozitii, facut efort. Nu comenteaza, geme, chitaie. Rezista frumos. GFE: 10 - vesela, foarte vorbareata, foarte dezinvolta. Genereaza o atmosfera frumoasa si relaxanta. Am ras, am povestit. Experienta mea a fost mai spre teen. De revenit: Da! Fun fact: a insistat foarte mult ca sunt frumos si m-am comparat cu un alt client de-al ei, un bulgar. :)) 1
patriciabella Reputație: 16677 Postat Martie 3, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Postat Martie 3, 2018 Salut, Am fost la Patricia (acum ~3 saptamani) si revin cu recenzie. Subiectiva, bineinteles. Contact: am sunat pe la ora 19, stabilit intalnirea in 20 min. Ajuns in locatie Rond la timp. Primesc indicatii clare, usor de gasit. Locatie: 10 - no comment, nu lipsea nimic, curat, aranjat, pat mare, stabil, nu scartiaie, temperatura optima. Baie 'full full cu piele' . Singura in locatie. Aspect chip: 9 - blonda, ochi fumosi, dantura ok, zambet frumos (nu dau 10 ca prefer mai spre vulgar. Este o femeie frumoasa) Aspect corp: 10 - cam 1.68, greutate potrivita, sani frumosi. In general prefer sanii mari si f mari, dar la ei ii sta bine cu marimea curenta. Oral: n/a - fara oral. cateodata nu am rabdare si sar direct pe domnisoara Normal: 10 - schimbat pozitii, facut efort. Nu comenteaza, geme, chitaie. Rezista frumos. GFE: 10 - vesela, foarte vorbareata, foarte dezinvolta. Genereaza o atmosfera frumoasa si relaxanta. Am ras, am povestit. Experienta mea a fost mai spre teen. De revenit: Da! Fun fact: a insistat foarte mult ca sunt frumos si m-am comparat cu un alt client de-al ei, un bulgar. :))Heeei bulgarule =)) :*. Îți mulțumesc mult pentru recenzie și te mai aștept cu drag oricând dorești tu sa vi :* :x
subiectiv Reputație: 168 Postat Martie 3, 2018 Postat Martie 3, 2018 Fata frumoasa, din pacate dupa 19 pagini citite tot nu stiu urmatoarele, iar cele cateva recenzii nu ma fac sa par increzator ca merita drumul si cei 400 RON :> Se uda si natural? Am tot citit ca foloseste prea mult lubrifiant si de-aia intreb.> Anal face? Dar pe bune, sa intre toata, nu dor capul sau vrajeala cu dimensiunea si vai ce mare esti ca sa te pacaleasca.> Degete in pasarica, fundulet?
subiectiv Reputație: 168 Postat Martie 3, 2018 Postat Martie 3, 2018 Fata frumoasa, din pacate dupa 19 pagini citite tot nu stiu urmatoarele, iar cele cateva recenzii nu ma fac sa par increzator ca merita drumul si cei 400 RON :> Se uda si natural? Am tot citit ca foloseste prea mult lubrifiant si de-aia intreb.> Anal face? Dar pe bune, sa intre toata, nu dor capul sau vrajeala cu dimensiunea si vai ce mare esti ca sa te pacaleasca.> Degete in pasarica, fundulet?
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2018 Saraca fata, e ratacita pe aici... Nu cred ca stie unde posteaza.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Postat Martie 3, 2018 Poate ca nu mai are nevoie sa posteze ... 2
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2018 Lingai ca tine, mai rar gasesti... 2
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2018 De unde dracu ai tu atatea puncte de reputatie?
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Postat Martie 3, 2018 De unde dracu ai tu atatea puncte de reputatie?Uneori mai si reputez :) 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Postat Martie 3, 2018 Imi cer scuze pentru :offtopic 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 3, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 3, 2018 Imi cer scuze pentru :offtopic Ii dai Patriciei 100 de euro in plus si te iarta ca ai facut off topic 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Postat Martie 3, 2018 Nu va mai luati gandul deloc de la fata asta :))) asa mare deranj este ca sta la sectiunea asta? :)))) un om normal la cap nu ar posta luni incontinuu pe baza aceluiasi subiect. 23
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 3, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 3, 2018 Nu va mai luati gandul deloc de la fata asta :))) asa mare deranj este ca sta la sectiunea asta? :)))) un om normal la cap nu ar posta luni incontinuu pe baza aceluiasi subiect. rasul e bun mereu la fel ca sexul. doar nu ai de gand sa fii abstinenta?!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Postat Martie 3, 2018 Pai .. cate unii chiar sunteti de tot rasul :)))) 23
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Postat Martie 3, 2018 Ii dai Patriciei 100 de euro in plus si te iarta ca ai facut off topicMei, te contrazici cu un altul care zicea ca as avea discount :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Postat Martie 3, 2018 Pai .. cate unii chiar sunteti de tot rasul :)))) 23
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Postat Martie 3, 2018 Nu va mai luati gandul deloc de la fata asta :))) asa mare deranj este ca sta la sectiunea asta? :)))) un om normal la cap nu ar posta luni incontinuu pe baza aceluiasi subiect.Ma incriminezi si pe mine? :innocent
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 3, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 3, 2018 Pai .. cate unele chiar suntem de tot rasul :)))) am rectificat, de fapt asta voiai sa zici
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 3, 2018 Postat Martie 3, 2018 mi-a dat doctor parnaie reputatie minus si mi-am adus aminte de domnisoara lux =)) tot lux a ramas a ? muie tot nu stie sa faca ? vrea bani multi ? 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Postat Martie 3, 2018 mi-a dat doctor parnaie reputatie minus si mi-am adus aminte de domnisoara lux =)) tot lux a ramas a ? muie tot nu stie sa faca ? vrea bani multi ?Poti sa spui tot ce doresti, dar exprima-te civilizat.Nu te costa nimic! Sanatate maxima, pe toate planurile iti doresc! Foarte rar dau "-". :) 1
patriciabella Reputație: 16677 Postat Martie 3, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Autor Postat Martie 3, 2018 mi-a dat doctor parnaie reputatie minus si mi-am adus aminte de domnisoara lux =)) tot lux a ramas a ? muie tot nu stie sa faca ? vrea bani multi ?Ești un nesimțit! Nu înțeleg ce rezolvi prin faptul de a jignit pe cineva? Dumnezeu vede tot, o sa aibă grija și de tine! 🤮🤬
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 3, 2018 Postat Martie 3, 2018 HAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHA ASTA A FOST MAXIMA CU DUMNEZEU VEDE TOT, O SA AIBA GRIJA INVATA FA SA SUGI PULA SI TACI DRAQ DE SLUTA =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Postat Martie 3, 2018 am rectificat, de fapt asta voiai sa ziciEu ce am avut de zis, am spus deja.
Postări Recomandate