Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2018 Postat Ianuarie 10, 2018 Marinarul sau este Pisicuts, sau un apropiat de-al lui pe care ii este frica sa-l dea afara, sau face parte din "afacere", altfel nu se explica. Pwlamea, nu am vazut pe alt forum asa ceva. Motane, las-o in pwlamea, nu iti este rusine ? PS. Ar trebui sa ti se faca cateva plangeri la militie, pentru ca permiti asa ceva in spatiul online. zic. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2018 Postat Ianuarie 10, 2018 PS. Nu ca l-ar lua cineva in seama, latra ca curca in lemne, dar asa, ca si fapt divers. 2
mance rayder Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2018 Postat Ianuarie 10, 2018 Ba, esti amuzant si iti zic si de ce. Cand ai fost banat primul lucru care ai facut e sa iti faci cont pe info si din nou aici. Pe Nimfo ai inceput sa il iei pe motan la pula ca de ai fost banat, iar dincolo cand te-a intrebat lumea de ce esti agitat ai avut reactii foarte nervoase luand la pwla lumea. Acum intrebarea: tu esti sanatos ? (sa nu raspunzi !!!). PS: Te-ai intors m-ai idiot si mai cretin dupa ce ti-ai primit inapoi contul. 1
v-ships Reputație: 24 Postat Ianuarie 10, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Ianuarie 10, 2018 Marinarul sau este Pisicuts, sau un apropiat de-al lui pe care ii este frica sa-l dea afara, sau face parte din "afacere", altfel nu se explica. Pwlamea, nu am vazut pe alt forum asa ceva. Motane, las-o in pwlamea, nu iti este rusine ? PS. Ar trebui sa ti se faca cateva plangeri la militie, pentru ca permiti asa ceva in spatiul online. zic. Oly, futu-ti mortzii ma-ti, asta daca te intrebai cand o sa ti-i pomenesc si pe ai tai, de tigan borat, pitic si jerpelit de poarta/balta alba, pai tocmai tu, te-ai gandit sa-mi faci reclamatie, futu-te pejtii de taximetristi de la gara de nord, de jupuit si rupt in cur care esti, pai ba prostul satului/site-ul, ce vina am eu ca nici dupa 2 ani n-ti poti depasi drama/dragopstea neampartasita si care ti-a mai si dat-o la ciocul de papagal, pula papagal, sa-mi bag pula in penele tale negre de cioara. Tu care cu cele cel putin 5-6 clone/conturi ale tale pe care le stiu sigur, pe care ai adunat pe putin 30 de mii de cacareze/postari, in care cel putin un sfert ai facut praf anumite topice ale anumitor fete, pa case adverse, pai tocmai tu ai tupeu, ma ciora muista, aschilopata si pitica sa reclami ceva, ma muistule jerpelit ??? Nu am si nu am de gand sa-mi fac cont la concurentza, nici macar n-am deschis vreodata site-ul ala, asa ca am sa le iau cu maxim respect moartele si viile in pula, celor care sug pula random si de placere cum ca eu as avea conturi p-acolo. :hihat
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2018 Postat Ianuarie 10, 2018 Oly Tu care cu cele cel putin 5-6 clone/conturi ale tale pe care le stiu sigur, pe care ai adunat pe putin 30 de mii de cacareze/postari, in care cel putin un sfert ai facut praf anumite topice ale anumitor fete, pa case adverse, pai tocmai tu ai tupeu, ma ciora muista, aschilopata si pitica sa reclami ceva, ma muistule jerpelit ??? :hihat :laugh2
sharkattack Reputație: 1171 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 13, 2018 Picon e comunist. let's comment on this.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum