Sari la conținut

Anissa

Postări Recomandate

Postat

Salut , din cate stiu eu colegul mark2000 a venit cu dovezi clare ca este un cuib *manageriat*,Da este adevarat ca protectorul nu este in locatie el sta afara dar exista....

draga nu este nici un cuib nu avem nici un protector ,noua ne asigura paza pp protect .

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

draga nu este nici un cuib nu avem nici un protector ,noua ne asigura paza pp protect .

Da da scuze asa este ...... in BMW cu nr de Bulgaria. Cred ca este durex protect.....Stai linistita se stie deja ce si cum. O zi minunata

• Like 2
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Da da scuze asa este ...... in BMW cu nr de Bulgaria. Cred ca este durex protect.....Stai linistita se stie deja ce si cum. O zi minunata

Hai mai Camarro, crezi ca are ea bani de Durex, sa fim seriosi, dar ce, Love Plus nu-i bun?

post-70055-0-12763900-1516033658_thumb.jpg

Postat

Domnisoara, cum comentati review-ul de la @morph75018 

am citit revew ul ,incerc sa corectez tot ce mi a scris ca nu ia placut ,sunt constienta ca mai am de invatat ,eu lucrez doar din iunie .Tin cont de tot ce imi scrieti.

Postat

Ce interesant, dar pana mai ieri avea anunturi pe publi24 cu 100 lei / finalizare.

Interesant, cum a descoperit forumul cum a crescut preturile.

Asa incat eu zic: mare nesimtire nene, mare nesimtire!

Eu va tot zic ca e foarte util sa stie curvele de forumuri.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.