ana_23 Reputație: 60 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Bucuresti sector 3 Oras:Bucuresti sector 3 Partajează Postat Februarie 8, 2018 Adica dublu standard nimfomani vs nimfomane :) . E buna ideea ;) . Ai inceput sa nu mai fi egoista :P. ziceam sa fac un bine 1 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2018 ba da logic le dau atentie dar pe partea cu curuletul nuAdica nu oferi annilingus. E decizia ta. Foarte bine. Ai dreptul sa oferi ce servicii crezi de cuviinta. Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2018 ziceam sa fac un bine Sa faci un bine cui ? Acestui forum ? Oricand poti deschide un topic sa iti exprimi parerile . Link spre comentariu
alex1199 Reputație: -505 Postat Februarie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2018 Am fost azi dimineata. Am observat anuntul Anei de cand a aparut.Am sunat si m-am programat in 30 de minute. Ajuns in zona, sun si nu raspunde. Deja ma gandeam ca voi scrie de rau aici. Mai astept 3-4 minute si sun iar. Noroc, raspunde. Imi da da adresa exacta si gata. Intrat in scara, erau niste vecini care carau materiale de constructii cu liftul. Iar incepusem sa imi fac ganduri: sa vezi ca urc 8 etaje pe scari si mai plec si nemultumit. Intr-un final ajung sa o cunosc pe Ana. Gafaind, vad ca mai am un etaj pe scari. Deh...dormitoarele sunt mai sus. Dupa putine discutii simple, primesc un prosop si fug la dus. Baie curata, ca minus ar fi ca era un singur gel de dus, si ala pe terminate.Camera de nebunii curata si frumos amenajata.Incepem treaba. Sarutari pe gat, piept si intr-un final ajunge la junior. Oralul nu este deep dar este bun, cu presiune si cu atentie la oua. Punem prezervativul si trecem la normal. Prima data cu ea deasupra apoi doggy. Am terminat in prezervativ. Oral: 8Normal: 8 - se implicaIgiena: 10 - nimic suspectGFE: 9Aspect: 8 - depinde de gusturi...e putin plinuta.Locatie: 10Halatul: 100 lei/finalizare, lasati pe o masuta la inceputul actiunii. 8 18 Link spre comentariu
ana_23 Reputație: 60 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Bucuresti sector 3 Oras:Bucuresti sector 3 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Am fost azi dimineata. Am observat anuntul Anei de cand a aparut.Am sunat si m-am programat in 30 de minute. Ajuns in zona, sun si nu raspunde. Deja ma gandeam ca voi scrie de rau aici. Mai astept 3-4 minute si sun iar. Noroc, raspunde. Imi da da adresa exacta si gata. Intrat in scara, erau niste vecini care carau materiale de constructii cu liftul. Iar incepusem sa imi fac ganduri: sa vezi ca urc 8 etaje pe scari si mai plec si nemultumit. Intr-un final ajung sa o cunosc pe Ana. Gafaind, vad ca mai am un etaj pe scari. Deh...dormitoarele sunt mai sus. Dupa putine discutii simple, primesc un prosop si fug la dus. Baie curata, ca minus ar fi ca era un singur gel de dus, si ala pe terminate.Camera de nebunii curata si frumos amenajata.Incepem treaba. Sarutari pe gat, piept si intr-un final ajunge la junior. Oralul nu este deep dar este bun, cu presiune si cu atentie la oua. Punem prezervativul si trecem la normal. Prima data cu ea deasupra apoi doggy. Am terminat in prezervativ. Oral: 8Normal: 8 - se implicaIgiena: 10 - nimic suspectGFE: 9Aspect: 8 - depinde de gusturi...e putin plinuta.Locatie: 10Halatul: 100 lei/finalizare, lasati pe o masuta la inceputul actiunii. multumesc pentru recenzie 1 Link spre comentariu
ana_23 Reputație: 60 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Bucuresti sector 3 Oras:Bucuresti sector 3 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Disponibila 0737668719 Link spre comentariu
ana_23 Reputație: 60 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Bucuresti sector 3 Oras:Bucuresti sector 3 Partajează Postat Februarie 10, 2018 6 Link spre comentariu
ana_23 Reputație: 60 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Bucuresti sector 3 Oras:Bucuresti sector 3 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Disponibila 0737668719 Link spre comentariu
lauracurvutzacurveshi Reputație: -5 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Bună Ana. Facesitting îți place? Reziști la multiple orgasme oferite cu limbuțe în poziția facesitting? Ai clitoris proeminent? Link spre comentariu
metalyk Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 o poza Link spre comentariu
tomson Reputație: 5751 Postat Februarie 11, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 11, 2018 Bine ai venit Ana , sper sa te intelegi bine cu noi La multi ne place sa facem oral dar cum era de asteptat suntem selectivi , putem adora sa le dam sau sa le dam doar ca sa fie ori deloc asta depinzand de cat de apetisanta este bineinteles savarina. In cazul tau nu stim daca e de adorat sau nu pentru canu o vedem. Sa venim acolo ca sa o vedem iara implica riscuri inutile. Asa ca cel mai bine asteptam rabdatori pana ne vei devoala tu macar partial pusilina ta , obiectul adorarii limbutelor noastre. Ai orgasm din cuni? bineinteles daca is date cum trebuie Link spre comentariu
tomson Reputație: 5751 Postat Februarie 11, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 11, 2018 Am fost azi dimineata. Am observat anuntul Anei de cand a aparut.Am sunat si m-am programat in 30 de minute. Ajuns in zona, sun si nu raspunde. Deja ma gandeam ca voi scrie de rau aici. Mai astept 3-4 minute si sun iar. Noroc, raspunde. Imi da da adresa exacta si gata. Intrat in scara, erau niste vecini care carau materiale de constructii cu liftul. Iar incepusem sa imi fac ganduri: sa vezi ca urc 8 etaje pe scari si mai plec si nemultumit. Intr-un final ajung sa o cunosc pe Ana. Gafaind, vad ca mai am un etaj pe scari. Deh...dormitoarele sunt mai sus. Dupa putine discutii simple, primesc un prosop si fug la dus. Baie curata, ca minus ar fi ca era un singur gel de dus, si ala pe terminate.Camera de nebunii curata si frumos amenajata.Incepem treaba. Sarutari pe gat, piept si intr-un final ajunge la junior. Oralul nu este deep dar este bun, cu presiune si cu atentie la oua. Punem prezervativul si trecem la normal. Prima data cu ea deasupra apoi doggy. Am terminat in prezervativ. Oral: 8Normal: 8 - se implicaIgiena: 10 - nimic suspectGFE: 9Aspect: 8 - depinde de gusturi...e putin plinuta.Locatie: 10Halatul: 100 lei/finalizare, lasati pe o masuta la inceputul actiunii.Descrie si tu cele ce nu le vedem , cum e la fata cum e sava , ai bagat nasu ,limba ? nu fii sfios ca si asa esti undercover 1 Link spre comentariu
cityoflove Reputație: 14 Postat Februarie 11, 2018 Oras:Private Club Oras:Private Club Partajează Postat Februarie 11, 2018 Mi se creaza impresia ca sexul este timid de actiuni cu domnisoara Link spre comentariu
alex1199 Reputație: -505 Postat Februarie 11, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2018 Descrie si tu cele ce nu le vedem , cum e la fata cum e sava , ai bagat nasu ,limba ? nu fii sfios ca si asa esti undercoverForma fetei este rotunda, nu este decupata din revista dar nici de refuzat.La pasarica nu m-am jucat cu limba. 1 18 Link spre comentariu
futbine31 Reputație: 762 Postat Februarie 11, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2018 Ai un corp delicios!!😚😚😚😘😘ðŸ‘👠Link spre comentariu
43frg546g Reputație: 8 Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 cum stai la capitolul fk? Link spre comentariu
ana_23 Reputație: 60 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Bucuresti sector 3 Oras:Bucuresti sector 3 Partajează Postat Februarie 12, 2018 Disponibila Link spre comentariu
kurmurdar Reputație: 187 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2018 Tzepara !Programat telefonic azi cu cateva ore inainte, ajuns la ora stabilita la scara, sunat, telefon inchis. Insistat un timp, telefon inchis in continuare.Plecat injurand si cu koaiele umflate.Noroc cu agenda plina de fete serioase si verificate, mai ales ca zona e la Piata Alba Iulia.Rezolvat cateva scari mai departe.Da' o injuratura zdravana tot merita. DE EVITAT ! 4 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5751 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 12, 2018 Tzepara !Programat telefonic azi cu cateva ore inainte, ajuns la ora stabilita la scara, sunat, telefon inchis. Insistat un timp, telefon inchis in continuare.Plecat injurand si cu koaiele umflate.Noroc cu agenda plina de fete serioase si verificate, mai ales ca zona e la Piata Alba Iulia.Rezolvat cateva scari mai departe.Da' o injuratura zdravana tot merita.DE EVITAT !O fi aflat ca vine la ea kurmurdar si s-o spariet :-))) 3 Link spre comentariu
ana_23 Reputație: 60 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Bucuresti sector 3 Oras:Bucuresti sector 3 Partajează Postat Februarie 13, 2018 Tzepara !Programat telefonic azi cu cateva ore inainte, ajuns la ora stabilita la scara, sunat, telefon inchis. Insistat un timp, telefon inchis in continuare.Plecat injurand si cu koaiele umflate.Noroc cu agenda plina de fete serioase si verificate, mai ales ca zona e la Piata Alba Iulia.Rezolvat cateva scari mai departe.Da' o injuratura zdravana tot merita.DE EVITAT ! buna dimineata domnule la ce ora a-ti avut dvs programare Link spre comentariu
ana_23 Reputație: 60 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Bucuresti sector 3 Oras:Bucuresti sector 3 Partajează Postat Februarie 13, 2018 Disponibila pana la ora 16:00 Link spre comentariu
ana_23 Reputație: 60 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti sector 3 Oras:Bucuresti sector 3 Partajează Postat Februarie 14, 2018 Disponibila pentru programari pana la ora 16:00 Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat Februarie 14, 2018 Oras:. Oras:. Partajează Postat Februarie 14, 2018 55 kg ,pe un picior poate ! Impanata bine . Link spre comentariu
ana_23 Reputație: 60 Postat Februarie 15, 2018 Oras:Bucuresti sector 3 Oras:Bucuresti sector 3 Partajează Postat Februarie 15, 2018 Disponibila Link spre comentariu
ana_23 Reputație: 60 Postat Februarie 15, 2018 Oras:Bucuresti sector 3 Oras:Bucuresti sector 3 Partajează Postat Februarie 15, 2018 Disponibila Link spre comentariu
Postări Recomandate