Sari la conținut

IuliaLavinia34-ID-Ym 0732533925


lavy

Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

un nr sau juma de ora la ce tarif este? ceva poze nu aveti d-ra Lavy? ms anticipat!

Poate o sa te intrebi de ce va ploua cu puncte minus? pentru ca tarifele le vezi in recenziile de mai sus ale colegilor daca citesti cu atentie iar poze gasesti aici.

Aceasta domnisoara a activat si pe constanta si acum activeaza in alba. Te rog ca altadata sa citesti recenziile/comentariile mai atent si sa nu mai pui intrebari inutile :) Vad ca de mult iti planifici sa vizitezi aceasta domnisoara, pune mana pe telefon si fii si tu mai insistent si fa-i o vizita si baga o recenzie.

 

Legat de numarul de telefon, acest numar este posibil sa il gasiti tot in topicul din linkul de mai sus, in cazul in care domnisoara nu l-a schimbat,

Link spre comentariu
  • Telefon: iulialavinia34
  • Oras:alba iulia
  • Telefon: iulialavinia34
  • Oras:alba iulia

Speriata de gandul ca m-am ingrasat,in aceasta dimineata am dat fuga la nutritionist pt a afla greutatea corporala ideala pentru inaltimea mea.Mi-a zis ca arat bine si nu am de ce sa-mi fac griji.Totusi,pentru linistea mea sufleteasca am cerut sa fiu cantarita.Am sa va arat si voua dovada si am sa postez si cateva poze recente sa va puteti face o impresie de felul in care arat.Sunt domni care prefera fetele mai plinute,sunt domni care le prefera pe cele slim.Un lucru e cert: nu poti fi pe placul tuturor.Oricum multumesc mult pt recenziile facute.Va pup pe toti!

  • Like 6
Link spre comentariu

buna la toti,

am fost si eu pe la aceasta superba domnisoara si cu siguranta o sa mai trec

nu pot decat sa spun ca e superba in tot ceea ce face

o sa-i dau 10 pt tot ce face

salutare richard56 ti-am fi recunoscatori daca ai da si ceva detalii despre vizita ta la domnisoara . citeste aici http://nimfomane.com/forum/topic/3898-regulament-forum/ nu de alta dar o sa inceapa sa curga punctele negative din partea celorlalti membrii

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

La începutul weekendului trecut i-am făcut şi eu o vizită Laviniei. Tocmai în ultima zi de lucru a săptămânii mi s-a ivit un drum de afaceri unde credeţi – fix în Alba Iulia. Având în vedere că, în opoziţie cu binecunoscutul îndemn, mie îmi place să amestec afacerile cu plăcerea, mi-am adus aminte de Lavinia, al cărei parcurs pe aici l-am urmărit aproape din întâmplare. Am anunţat-o deci pe mess că voi ajunge în Alba; m-a invitat languroasă să o vizitez. În plus, mi-a vorbit aproape cu înflăcărare, aspect ce m-a stimulat cu atât mai mult.

După ce am finalizat conştiincios chestiunile profesionale, am sunat-o pentru furnizarea adresei (în prealabil o anunţasem când intrasem în oraş). Nu am habar de configuraţia urbei, dar din fericire GPS-ul este un sfetnic de încredere. Descrierea sumară a locaţiei, făcută în finalul postului 17 de confratele Paloşul Gros, este corectă, eu bucurându-mă îndeosebi de posibilitatea neîngrădită de parcare.

Plasată discret după uşa apartamentului – clasic, vorba lui Alan din Marea mahmureală – mă aştepta domnişoara şi, imediat după ce am păşit înăuntru, am avut aproape un şoc. Veţi şti dacă mă veţi fi citit vreodată, fie şi parţial, că nu sunt omul care să plece uşor capul în faţa frumuseţilor feminine. Am văzut pur şi simplu o grămadă, la viaţa mea, şi am regulat o mulţime. Iată însă că hazardul îmi mai poate rezerva unele surprize. Cu adevărat, am fost uimit de frumuseţea şi drăgălăşenia acestei fete.

După ce i-am înmânat fără nici un regret cutia de bomboane adusă cadou, am observat cu interes că era îmbrăcată cu aceeaşi rochie în care a făcut pozele de la nr. 29, piesă vestimentară care îi scoate în evidenţă formele în acelaşi timp copilăreşti şi feminine. Sutienul alb îi împingea extrem de îmbietor în faţă sânii prin ţesătura delicată a rochiei. Ispita este cu atât mai mare, cu cât pielea îi este foarte fină, pierzându-se molcom în acel alb.

Am avut impresia unui cap micuţ, cu o structură anatomică asemănătoare celei a Paulei Seling, făţucă foarte drăguţă, zâmbitoare, luminoasă, ochi căprui frumoşi, senini şi limpezi; părul este întins, prins la spate. Domnişoara zâmbeşte tot timpul, aproape că ai crede că nu e o fată care posedă un zâmbet, ci un zâmbet care şi-a inventat un trup…

Am fost invitat, pentru început, la bucătărie şi mi s-au oferit diverse variante de consumaţie. Am optat pentru un pahar cu apă. Dintr-o privire scurtă mi-am făcut o părere bună despre apartament: pentru Alba Iulia este unul de lux. Bucătărie curată, medie ca suprafaţă, baie la fel (cu o faianţă tipic comunistă, maronie, ceva cu nişte picături de apă simulate), hol surprinzător de mare, dormitor potrivit. În acesta din urmă patul ocupă centrul încăperii, iar în partea opusă este situat un televizor şi un dulap cu o oglindă mare, poziţionată strategic, în care mi-am admirat la un moment dat curul în timp ce pompam în căpriţă…

Discuţia cu fata s-a prelungit în mod neverosimil, poate pentru că am simţit amândoi că aveam ceva de învăţat unul de la celălalt: ea de la mine diverse, eu de la ea din experienţa de viaţă a unei tinere escorte, inclusiv din eşecurile ei profesionale (avusesem un surâs ironic când citisem anterior relatarea fratelui Zuup de la nr. 14, mai ales îndemnul lui “să o iubiţi şi să o respectaţi, că merită”, dar în timpul dialogului cu ea componenta de ironie a dispărut, mai ales că mi-a relatat şi mie păţaniile din Constanţa, de care tot Zuup aminteşte în finalul acelei postări).

Din motive care nu e cazul să le precizez aici, am obţinut un discount de la dameză: 200 lei pentru o oră. Sincer, din momentul în care am intrat pe uşă şi până am plecat, cred că au trecut vreo două, şi ar fi trecut chiar mai mult dacă nu luam eu iniţiativa de a părăsi locaţia. În tot acest interval, telefonul a fost surghiunit în tăcere.

După ce s-a scuzat de un milion de ori că nu poate să-mi pună la dispoziţie un prosop mai mare, toate fiind la spălat, am purces la duş, iar la întoarcere am găsit-o pe Lavinia aşteptându-mă pe pat, în dormitor, încă îmbrăcată şi, probabil bănuiţi, surâzând dulce.

A schiţat un gest în sensul abandonării vestimentaţiei, însă am oprit-o, am luat-o de mână şi am ridicat-o în picioare, ea pe pat, eu lângă el. În această poziţie era doar puţin mai înaltă decât mine, aşa că mi-am înfipt buzele în buzele ei dulci, de fată tânără şi sexy. Foarte umede, fine, calde, săruturile sunt o plăcere, amplificată în mod bizar de metoda ei particularistă: îşi ţine limba ca un străjer la intrarea în gură, încât nu poţi cu a ta să intri prea adânc. Cumva am ajutat-o apoi să scape de rochie, în timp ce sutienul şi l-a descheiat singură, ocazie cu care am jurat că o să învăţ pe viitor să o fac eu însumi. În timp ce am reluat săruturile, în care se implică cu o pasiune de adolescentă îndrăgostită, nu mă puteam abţine să îi frământ sânii cu mâinile şi, din când în când, să îi strâng cu putere bucile ademenitoare. Au durat câtva acele pătimaşe îmbrăţişări până când nu mai ştiu care din noi şi-a amintit scopul ceva mai comercial pentru care ne găseam amândoi în acel loc şi în acel timp… După o vreme, deci, privii în jos şi mă bucurai de prezenţa gurii ei pe penisul meu erect.

Capacitatea acestei fete de a face deepthroat întrece într-adevăr orice aşteptări.

Dacă colegului Paloşul Gros (căruia nick-ul îi este definitoriu în mod direct, carnal, spre deosebire de mine, la care “tancul” semnifică doar forţa personalităţii) i-a putut oferi acest serviciu, vă puteţi închipui că penisul meu se rătăcise complet în grumazul său, în timp ce nasul ei se înfigea în vezica mea.

Totuşi, m-am convins o dată în plus că nu sunt simpatizantul înflăcărat al acestui “stil”, ci prefer mai mereu un supt domol, gingaş, în care “adâncirea” să fie doar o excepţie fulminantă, nu o regulă de acţiune.

La un moment dat am oprit-o şi am întins-o pe spate. Am sărutat-o din nou cu sete pe gură, neinhibat, apoi pe gât şi pe sânii de fetiţă. Aceştia par încă insuficient dezvoltaţi, dar sfârcurile sunt seducătoare, iar suptul lor îţi poate da dependenţă. Mâna-mi coborî pe nesimţite către locul acela zemos, pentru explorarea căruia suntem în stare a face atâtea compromisuri… Îl întâlnii plin de sevă, fierbinte, tremurând. Îmi transformai degetul într-o mică elice, cotrobăind în toate adâncimile ei. Când îl scosei ud, încărcat de dulcele nectar, nu mai rezistai, îi solicitai un prezervativ, pe care mi-l montă stângace, şi demarai un misionar. După câteva mici icnituri iniţiale, în care s-ar fi zis că se încăpăţâna să nu se piardă, începu apoi să-şi ridice barierele plăcerii: şoaptele se transformară în gemete sonore şi câte un “Da! Îmi place!” putea fi auzit la răstimpuri.

Din misionar făcui apoi trecerea într-un umeri, craci, unde nu rezistai totuşi prea mult prospeţimii şi strâmtorimii ei de fată tânără, aşa că îi solicitai o căpriţă. Nu pare a fi neapărat poziţia ei preferată, deoarece îţi lasă libertate deplină de mişcare, ea reculegându-se doar în câteva şoapte. Profitai deci de situaţie pentru a-mi reveni oleacă. Încercai chiar să mă relaxez aruncând o privire la televizor şi punându-mi serios problema existenţei lui Dumnezeu… Dar privirea îmi alunecă spre oglinda din dulap în care, maiestuos, mi se desena curul…

Lehămetit într-un final de acea poziţie, o invitai la o lady on top, unde priveliştea trupului ei călărindu-l pe al meu chemă înapoi excitarea. O lipii de pieptul meu, îi strânsei puternic bucuţele în palme şi finalizai triumfalnic în giulgiul de plastic.

După partidă ne-am întins amândoi pe spate, unul lângă celălalt, respirând din greu. Când am reuşit să mă mai liniştesc, m-am întors către ea într-o rână şi am reînceput să tot povestim vrute şi nevrute, în cursul cărora mi s-a întărit impresia de fată dezgheţată, care ştie ce vrea, dar care nu poate încă să se lepede complet de o anumită naivitate şi gingăşie copilărească. Eu o mângîiam pe sâni, pe burtică (un picuţ rotofeie, expresia “puţin grăsuţă” de la postarea nr. 23 nefiind nici integral adevărată, nici integral falsă…), ea îşi alinta părul cu degetele.

Cu toate că nu sunt partizanul a două finalizări, prospeţimea acestei domnişoare, coroborată cu lipsa ei de grabă şi cu faptul că îmi dădea de înţeles că se simte bine cu mine (chiar de ar fi fost o prefăcătorie, ce contează, până la urmă!) mă convinseră să mai încerc o repriză.

A început-o prin oralul ei hotărât însă, cu toate că tehnica nu i se schimbă, dispoziţia mea schimbată nu primi bine suptul ei conştiincios, dureros de constant în această etapă. Nu mă mai putui abandona situaţiei, aşa că, atunci când reiterarăm copulaţia, fui nevoit a abandona. Ceva nu mai mergea. Preferai în loc să mă mai pierd o vreme în magia incontestabilă a săruturilor ei, să îi simt respiraţia într-a mea, să îi cântăresc sânii în palme. După care îmi amintii de bunul meu simţ, aşa că o zbughii din apartament, mirat a mia oară de cât de repede trece timpul atunci când te simţi excepţional.

 

Notele regulamentare ar arăta aşa:

- locaţie: 8,5;

- înfăţişare domnişoară: 9;

- igienă: 10, la fel GFE-ul;

- oral: 8 (la prima repriză a fost 9, la a doua 7, cu precizarea că reflectă subiectivismul meu pentru variantele unei tehnici care, în fond, este aceeaşi);

- normal: 9, poate 9,5.

 

Concluzia finală: dacă ar migra către Cluj, fata ar intra în top, după părerea mea. De altfel, ar trebui astfel promovată şi pe Alba, chiar dacă ar fi o situaţie inedită pe această secţiune: singura escortă din oraş, totodată plasată şi în top escorte.

Când drumurile mele mă vor mai duce pe acolo, în mod cert ele se vor intersecta cu ale ei.

  • Like 19
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj

Am fost iar la dsoara sapt asta, cu totul ca am fost avertizat de la inceput ca nu mai poate sa-mi faca asa oral dur, am avut numai surprize placute! In primul rand, deja la primire am fost intampinat in niste ciorapi cu banda negri, accesoriu ce s-a spulberat imaginea fetitoasa a damezei, dar pe mine m-a excitat foarte mult, am stat jos la o bautura si cu multe efprturi am ramas la 250 de roni pentru o ora. S-a mai ridicat si alasa mangaiata, explorata pe aici pe-acolo, dupa dusul de rigoara m-a asteptat in camera fara chiloti. A urmat un FK placut, cu mangaieri peste tot, iar cand am ajuns la pusilica a dat semne ferme de excitare, s-a si intors sa ma lase si mai mult excitat, nu trebuia mult sa-mi sopteasca ca vrea sa ma explore cu gura. Ziceam bine, a urmat un DT veritabil, dar in timp ce ma uitam imprejur, am zarit niste ochelari trendy, cu rama neagra si lentile mari, si am rugat-o sa le pune. Un vis implinit, de parca imi facea oral sefa clasei, era o experienta foarte porno, dar totodata si placut. Dupa asta a mai urmat un oral pe pat, cu atentie la zonele adiacente, anilingus la cererea mea, o mai excitam si eu la pusilica, ce a urmat dupa asta nici nu-mi mai amintesc, schimbam pozitiile la cererea mea, la cererea ei, ea excitata, eu excitat, priviri amoroase in oglinda, dupa asta a urmat finalizarea mult asteptata, a luat inapoi ochelarii si zambea cum numai ea zambeste, cu DT schimbat de supt, dupa asta a venit fanalizarea glorioasa peste fata sa, ca un gheisir imi venea, semn ca s-a simtit cel de jos foarte bine. S-a sters putin, eu m-am dus pana la baie, cand ma intorceam ea ma astepta pe marginea patului pisicios. Au mai urmat niste conversatii, mangaieri si partea a doua am lasat-o sa-mi faca doar oral si o finalizare cu mana. Nu a fost atat de spectaculos dar am reusit sa ma descarc de tot. Am parasit apartamentul cu gleznele tremuratoare, mai trebuia sa trag cate un aer in piept ca sa pot sa pun talpa pe pedala.

GFE 10

Locatie 9

Oral 10

Normal 9

Igenie 10

Anal face, dar nu cu mine :(

  • Like 10
  • Minus 1

Sunt Fat-Frumos si-am palosu gros,

Pe Ileana o caut pe-un cal rapciugos

Link spre comentariu

Salutare!Am fost si eu la domnisoara,Marti seara!Dupa o discutie pe YM. mi-a dat nr de telefon si am stabilit o intalnire pt ora 21:30!Am gasit usor locatia fetei,am anuntat-o ca am ajuns,m-a primit in apartament si ne-am apucat de povestit vre-o 5-10 min !Fata e micuta de inaltime,simpatica,stie sa se faca repede placuta,povesteam cu ea de parca ne cunosteam de mult timp! In fine,ajunsi in dormitor,incepe sa faca un oral bun,cu atentie la zonele adiacente,timp de cateva minute m-a  supt de imi vinea sa o iau la palme...peste buci :) Apoi am tras-o peste mine,se misca bine fata,contre chestii,figuri,dupa care am pus-o capra..."   asta ce o mai fi? animal sau pozitie?"   :)  M-am terminat ejaculand pe ea,pe langa ea,pe pat,pe la naiba mai stie unde! :) O recomand si eu,fata e de apreciat prin prsma faptului ca isi da interesul ,se face placuta inca de la prima intalnire si e docila!                                                                                                        Locatia 8                                                                                                                                                                                                                                               Oral 8,5 cu timpul o sa ajunga la 9,5 :)                                                                                                                                                                                                           GFE 10                                                                                                                                                                                                                                             NORMAL 9                                                                                                                                                                                                                                                  IGENA 10                                                                                                                                                                                                                                                    ANAL  deocamdata,,nu am fost curios! :)

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Lavinia m-a rugat pe PM (de ce anume nu a făcut-o ea aici, în mod direct, mă depăşeşte) să anunţ că se va retrage din activitate cca. o lună.

Din câte am înţeles, este doar o pauză de reculegere, nu o abdicare din activitate. Când anume va reveni (şi unde...) va anunţa chiar ea, dacă nu cumva va simţi nevoia să mă folosească iar de mandatar.

Link spre comentariu
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu

Eu nu am mai avut ocazia sa ajung la ea. Ieri ne-am inteles sa ajung la ea undeva pe inserate (mai putin importanta ora).In drum spre Alba insa am primit un mesaj scurt ca ar avea ceva probleme , sa o scuz si sa fac cale intoarsa.Mentionez ca la telefon a fost amabila am primit si adresa etc. Acum care e motivul pentru care si-a luat pauza nu stiu dar ii urez bafta.

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Mesaj primit de la Lavinia.

sunt lavinia escorta din alba iulia.as dori daca se poate sa-mi stergeti pozele pe care eu le-am postat pe forum inclusiv cele postate de tudor21.iau aceasta decizie deoarece o perioada de aproximativ o luna ma retrag,din cauza unor probleme familiale iar in momentul in care am sa ma reapuc de munca voi posta eu altele mult mai bine realizate.va multumesc anticipat!

 

Am mai vorbit cu ea, si i-am propus ca o sa mut threadul la sectiunea moderatorilor, fara ca sa mai sterg pozele.  A promis ca o sa ma anunta cand reia activitatea.

Link spre comentariu
  • Telefon: iulialavinia34
  • Oras:alba iulia
  • Telefon: iulialavinia34
  • Oras:alba iulia

Pot fi contactata incepand cu data de vineri 26 iulie,la vechiul numar de telefon 0732533925.voi lucra o perioada 3 zile pe saptamana lunea,miercurea si vinerea.sunati pentru programari doar in cele 3 zile mentionate intre orele 11-20.In restul zilelor din saptamana telefonul va fi inchis,pentru alte detalii va astept pe mess id-ul fiind cel afisat in titlul topicului respectiv iulialavinia34.O zi buna va doresc tuturor!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...