sandra1991 Reputație: 443 Postat Mai 30, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Mai 30, 2018 Dragilor astazi am loc liber la 20,21 si 22. Astept programari . pupici:*
sandra1991 Reputație: 443 Postat Mai 30, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Mai 30, 2018 Da. am ibteles,ideea e ca nu trebuia sa ramai daca nu ti- a placut. :)
mir Reputație: 46 Postat Mai 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 30, 2018 Salutare tuturor!Vizitat si eu domnisoara...dupa o programare facuta de ieri pentru astazi.Cu toate ca nu aveam o stare foarte buna m-am decis sa nu anulez programarea si am purces la drum.Locatia pe Burebista punct de reper biserica ,o locatie frumoasa,spatioasa si in primul rand curata.Indiferent cat ai fi de carcotas,Sandra este o femeie mai mult decat placuta ochiului,cu forme intocmai unei clepsidre:sani mari(naturali),un mijloc foarte subtire si un fund generos.Am optat pentru o ora cu de toate in care am fost rasfatat (ON cu CIM,AP) si am rasfatat la randul meu.Apreciez foarte mult igiena fetei care este ireprosabila.Asadar desi nu eram tocmai ok fizic am bifat o experienta placuta pe care in mod sigur o sa o repet. 3
brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 30, 2018 Oras:// Oras:// Postat Mai 30, 2018 am ibteles,ideea e ca nu trebuia sa ramai daca nu ti- a placut. :) sandra, vin eu sa dau verdictul?
niros1234 Reputație: 321 Postat Mai 30, 2018 Oras:Bucharest Romania Oras:Bucharest Romania Postat Mai 30, 2018 Salut comunitate, În urma cu câteva zile am fost invitat în locația ei aflata în zona Burebista-Mall Vitan Strada A. Pascal notat de mine cu 9. Domnișoara olteanca si ”celebra scriitoare” Sandra Brown m-a invitat în locație pentru a fi servit cu porție de sex total ”racoritor” la 250/finalizarea la ”ceasca” sau 350/ora la ”pahar” dar eu sunt convins ca prezenta mea a fost pentru o motivație in plus necesară la următoarele bestseller-uri și romane de dragoste in mod intensiv. Prezenta este agreabila volubila si plina de energie (9) ce poate fi înțeleasă ori traduse de cuvântul ”graba”. Am fost servit cu multa atenție (10) sunt permise sărutările (8) este implicată atât de mult încât nu știi când începi si când ai terminat J. Pozele prezentate sunt reale telefonul 0738047056 este și el actual iar din cate am fost informat în locație mai are o colega (Alina), eu personal în seara cu pricina nu am văzut-o deoarece nu se afla la locul de muncă (absentă nemotivatJ). Corpul (8) este unul bine definit cu o pereche de sâni superbi (silicoane 9,5), fundul este primitor (9) iar păsărica încântătoare (8,5), igiena a fost la înălțime (10). Chipul cel care te întâmpina este comun pentru unii, frumos pentru mulți superb pentru cel ce o sa inspire la ea romane întregi eu personal spun frumos agreabil cu buze senzuale ce prestează un oral fără prezervativ de nota 9 cu atentie la zonele aprope sferice. Este dornica și flamanda după sex (asa para) o face cu plăcere si caută plăcere in ce face ..este drept ca nu fiecare din noi producem si plăcere pentru ea dar sigur ea o face pentru majoritatea trecătorilor!!! Nu recomand nimic Sandrei o va face ea si pentru ea stie ce poate stie ce nu poate precum cat si unde sa mai adauge ori sa dea jos...iar pentru doritori si curioși recomand sa încercați măcar un ceas strict pentru ”inspirație ei editorială” ...volumul cel prezinta se vine in multe exemplare deja. 5
sandra1991 Reputație: 443 Postat Mai 30, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Mai 30, 2018 Salut comunitate, În urma cu câteva zile am fost invitat în locația ei aflata în zona Burebista-Mall Vitan Strada A. Pascal notat de mine cu 9. Domnișoara olteanca si ”celebra scriitoare” Sandra Brown m-a invitat în locație pentru a fi servit cu porție de sex total ”racoritor” la 250/finalizarea la ”ceasca” sau 350/ora la ”pahar” dar eu sunt convins ca prezenta mea a fost pentru o motivație in plus necesară la următoarele bestseller-uri și romane de dragoste in mod intensiv. Prezenta este agreabila volubila si plina de energie (9) ce poate fi înțeleasă ori traduse de cuvântul ”graba”. Am fost servit cu multa atenție (10) sunt permise sărutările (8) este implicată atât de mult încât nu știi când începi si când ai terminat J. Pozele prezentate sunt reale telefonul 0738047056 este și el actual iar din cate am fost informat în locație mai are o colega, eu personal în seara cu pricina nu am văzut-o deoarece nu se afla la locul de muncă (absentă nemotivatJ). Corpul (8) este unul bine definit cu o pereche de sâni superbi (silicoane 9,5), fundul este primitor (9) iar păsărica încântătoare (8,5), igiena a fost la înălțime (10). Chipul cel care te întâmpina este comun pentru unii, frumos pentru mulți superb pentru cel ce o sa inspire la ea romane întregi eu personal spun frumos agreabil cu buze senzuale ce prestează un oral fără prezervativ de nota 9 cu atentie la zonele aprope sferice. Este dornica și flamanda după sex (asa para) o face cu plăcere si caută plăcere in ce face ..este drept ca nu fiecare din noi producem si plăcere pentru ea dar sigur ea o face pentru majoritatea trecătorilor!!! Nu recomand nimic Sandrei o va face ea si pentru ea stie ce poate stie ce nu poate precum cat si unde sa mai adauge ori sa dea jos...iar pentru doritori si curioși recomand sa încercați măcar un ceas strict pentru ”inspirație ei editorială” ...volumul cel prezinta se vine in multe exemplare deja. mersi pt recenzie,nu am colega ,ai inteles gresit. Este vorba de alina ,dar avem locatii diferite. 1
sandra1991 Reputație: 443 Postat Mai 30, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Mai 30, 2018 Salutare tuturor!Vizitat si eu domnisoara...dupa o programare facuta de ieri pentru astazi.Cu toate ca nu aveam o stare foarte buna m-am decis sa nu anulez programarea si am purces la drum.Locatia pe Burebista punct de reper biserica ,o locatie frumoasa,spatioasa si in primul rand curata.Indiferent cat ai fi de carcotas,Sandra este o femeie mai mult decat placuta ochiului,cu forme intocmai unei clepsidre:sani mari(naturali),un mijloc foarte subtire si un fund generos.Am optat pentru o ora cu de toate in care am fost rasfatat (ON cu CIM,AP) si am rasfatat la randul meu.Apreciez foarte mult igiena fetei care este ireprosabila.Asadar desi nu eram tocmai ok fizic am bifat o experienta placuta pe care in mod sigur o sa o repet. te pup si te mai astept :*
sandra1991 Reputație: 443 Postat Mai 30, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Mai 30, 2018 Astept programari pt maine. O seara linistita! :*
sandra1991 Reputație: 443 Postat Mai 31, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Mai 31, 2018 Disponibila dupa 14. :*
sandra1991 Reputație: 443 Postat Mai 31, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Mai 31, 2018 Disponibila de la 19 la 20. Astept sms pt programare. :)
sandra1991 Reputație: 443 Postat Mai 31, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Mai 31, 2018 Astept programari pt maine. Va pup si o seara frumoasa:)
sandra1991 Reputație: 443 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Iunie 1, 2018 Buna dragilor ,astazi am liber dupa 18:20. Astept programari. :*
sandra1991 Reputație: 443 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Iunie 1, 2018 Astept programari pt maine incepand cu ora 13:30
sandra1991 Reputație: 443 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Iunie 2, 2018 Astept programari pt maine. Astazi nu sunt disponibila. Pupici si o seara linistita!! :*
sandra1991 Reputație: 443 Postat Iunie 3, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Iunie 3, 2018 :*
sandra1991 Reputație: 443 Postat Iunie 3, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Iunie 3, 2018 Disponibila dupa 16:30
sandra1991 Reputație: 443 Postat Iunie 3, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Iunie 3, 2018 Disponibila la 17:30
sandra1991 Reputație: 443 Postat Iunie 4, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Iunie 4, 2018 Disponibila dupa 17:30.
sandra1991 Reputație: 443 Postat Iunie 4, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Iunie 4, 2018 Disponibila:*
sandra1991 Reputație: 443 Postat Iunie 4, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Iunie 4, 2018 Astept programari dragilor pt maina incepand cu ora 14 pana la 21. :* o seara frumoasa
sandra1991 Reputație: 443 Postat Iunie 5, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Iunie 5, 2018 Disponibila dupa 16:00. :*
sandra1991 Reputație: 443 Postat Iunie 5, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Iunie 5, 2018 Maine sunt disponibila dupa ora 14
sandra1991 Reputație: 443 Postat Iunie 6, 2018 Oras:Zona burebista Oras:Zona burebista Postat Iunie 6, 2018 :) dupa 17 sunt disponibila
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 Poti sa mai pui poze cu fundul?care buca?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum