Sari la conținut

SANDRA BROWN

Postări Recomandate

Postat

Esti foarte sexy...pune poze si cu curul ala frumos daca tot il ai in meniu! :-)..si mutate-n pula mea mai in centru! :-)))))) :-*

• Like 1
  • Oras://
  • Oras://
Postat

Cu sala si putina dieta Am reusit sa scap de cele trei kiligrame in plus ...mi se reprosase ca eram putin pufoasa in trecut:) va pup

e locatia lui xoxo?!

• Oras:Zona burebista
Postat

Buna dragii mei..ma gasiti disponibila,locatia mea este inca in spate la rin gran hotel,din pacate nu am reusit inca sa gasesc o alta locatie intr- o zona mai centrala. Va pup si va astept cu drag :* :*

Postat

Dragii mei astept programari pt maine dupa ora 11:30. Va pup si o seara linistita!

Postat

Buna dragilor. Ma gasiti disponibila de la 13:30 pana la 15.. Si dupa ora 16 sunt disponibila. Pupici

• Oras:Bucuresti
Postat

Pozeee mai clare și la lumina nu ai...sau îți e rusine sa te expui...?!😂🙊mai aveți puțin și va faceți in pijamale !!! Eu sunt de pare ca ori pui niște poze mai clareee ori nu mai pune-i deloc!!! Dar na fiecare cu marketing ei!!! O seara buna!!!

• Minus 1
Postat

Pozeee mai clare și la lumina nu ai...sau îți e rusine sa te expui...?!mai aveți puțin și va faceți in pijamale !!! Eu sunt de pare ca ori pui niște poze mai clareee ori nu mai pune-i deloc!!! Dar na fiecare cu marketing ei!!! O seara buna!!!

sunt clare pozele doar ca nu se vede fata..am tot postat poze in trecut ..daca vei cauta pe topic mai in spate vei gasi mai multe. O zi frumoasa
  • Membru Premium
Postat

Buna Sandra. Cand crezi ca te muti mai aproape de o zona accesibila?

As vrea sa ne revedem , dar chiar e relativ complicat de ajuns acolo. Mulțumesc.

Postat

Buna Sandra. Cand crezi ca te muti mai aproape de o zona accesibila?

As vrea sa ne revedem , dar chiar e relativ complicat de ajuns acolo. Mulțumesc.

dragul meu sper ca luni sa reusesc sa fac lucrul asta,nu depinde de mine,am cautat zilnic ,dar se pare ca nu am suficient noroc. Voi posta pe topic in momentul in care reusesc sa gasesc o alta locatie. Te pup si weeckend placut:* :*
  • Membru Premium
Postat

Mulțumesc mult pentru răspuns. Inseamna ca ne vedem curand.Un week-end placut si tie .

Postat

sunt clare pozele doar ca nu se vede fata..am tot postat poze in trecut ..daca vei cauta pe topic mai in spate vei gasi mai multe. O zi frumoasa

Știu draga Sandra ca ai postat poze și cu fata acum vreo 2luni si nu știai cum sa le ștergi 😂😜🙈era o remarca făcută ,( de a va pune in evidentă ce vreți sa vindeți) 🙊Tu ma înveți pe mine cum sa caut , ești simpatica eu sunt vechi , chiar dacă e cont făcut de câteva zileðŸ‘ðŸ»ðŸ˜‚😘
  • Minus 1
Postat

Știu draga Sandra ca ai postat poze și cu fata acum vreo 2luni si nu știai cum sa le ștergi era o remarca făcută ,( de a va pune in evidentă ce vreți sa vindeți) Tu ma înveți pe mine cum sa caut , ești simpatica eu sunt vechi , chiar dacă e cont făcut de câteva zile

nu te invat nimic draga,ti- am spus doar sa te uiti pe topic daca doresti sa vezi si alte poze cu mine, iar cele postate recent sunt suficient de clare, mai mult ...daca doresti poti veni sa ma studiezi din toate unghiurile face to face ..:d. :)
Postat

Mulțumesc mult pentru răspuns. Inseamna ca ne vedem curand.Un week-end placut si tie .

nptc te pup :*
Postat

nu te invat nimic draga,ti- am spus doar sa te uiti pe topic daca doresti sa vezi si alte poze cu mine, iar cele postate recent sunt suficient de clare, mai mult ...daca doresti poti veni sa ma studiezi din toate unghiurile face to face ..:d. :)

Face to back, Sandra! ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Postat

Dragilor maine voi fi disponibila dupa ora 11:30 pana la 19. Va pup si va astept cu drag. O noapte linistita va doresc! :)

Postat

:*

intrați la duel amândouă?!😂🤣ðŸ˜interesantă și prietena din poze😂😜😘
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.