Sari la conținut

Vizita din 22.01

andreea8

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Mulțumesc :* de mâine pana luni voi fi plecata din oras :) deci în afară de programările făcute numai pot primi pe nimeni :) ne citim duminică seara :*

• Like 2
Postat

Cat despre ,,initiativa" sunt ușor timida la început pana văd odată persoana și aflu cam ce îi place....

• Like 1
  • Oras:La pisicuts in gura
  • Oras:La pisicuts in gura
Postat

Buna Andreea,la doua finalizari care e pretul?finalizarea sa fie in gurița se poate?o zi buna.

• Oras:Romania
Postat

Sa ajutam fata ca e frumoasa si are multe de oferit.

De pe mesajul ei de pe whatsapp:

"Serviciile vor fi urmatoarele : sarut,69,face fuck,oral neprotejat in functie de igiena, normal si anal protejat (fara exceptii)...100 lei/30 min sau 150 lei/ora"

Asta e un mesaj undeva pe la inceput.

Deci despre preturi cititi aici.

Un alt coleg a scris ca a facut CIM.

Deci va puteti raspunde in cateva randuria toate intrebarile.

Ea nu prea sta pe forum, dar la telefon o gasiti usor cand nu e ocupata.

• Like 1
Postat

Buna , am fost si eu pe la andreea8. Locatia usor de gasit, apartament nu foarte curat dar a zis ca asa la gasit. Acuma despre andreea8: incearca sa fie pe placul tuturor, prestatie ok dar mai are de invatat si la corp mai are unpic de lucru.

Acuma note:

Locatie 6

ON: 8 cu finalizare in gurita

NP - nu am facut, data viitoare

Daca nu am scris ceva bine sa ma scuzati dar ii prima recenzie

• Like 1
Postat

Apartamentul a fost mult mai murdar când am ajuns :( eu pot doar sa șterg praful și sa dezinfectează baia și podeaua...Sper sa găsesc repede ceva pe termen lung sa pot tine Cum vreau :*

• Like 3
  • Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures
Postat

Apartamentul a fost mult mai murdar când am ajuns :( eu pot doar sa șterg praful și sa dezinfectează baia și podeaua...Sper sa găsesc repede ceva pe termen lung sa pot tine Cum vreau :*

Nota 10, adica pt. Reputatie = +1

• Like 2
Postat

Am revenit la Andreea8 cu forte proaspete - cu inspiratie de pozitii noi si o erectie de zile mari.

Cum ziceam eu trebuie sa merg 30-40km ca sa ajung in TG Mures si acum ca s-a mutat e si mai departe.

Dar e ok, usor de gasit iar atitudinea ei e la fel indiferent unde sta.

Primitoare, comunicativa si docila.

Am trecut la un ON de cum am intrat in camera, stateam sa rup fermoarul asa o erectie aveam cu gandul la funduletul si gura ei.

La luat la supt si lins in diferite pozitii, pe spate, in genunchi deepthroat si facefuck.

Apoi un NP in capra si misionar cu picioarele in sus.

Am scos prezervativul si a supt din nou ON pana ma stors de ultima picatura CIM - minunat.

Pauza de suc si portia 2, ON pana sa trezit soldatul apoi iar o tura de NP in 2-3 pozitii si apoi am puso pe spate si am trecut iar la ON, am dat intruna pana la finalizare cu pauza de respiratie si apoi iar Deepthroat.

Per total ok.

Note locatie, 6-7.

ON - 10.

NP - cam 8-9.

Halat 150.

Am stat o ora cu actiune continua.

De revenit - da.

• Like 3
Postat

Dragul meu ....Aceasta problema e cunoscuta de toți de aceea mulți s-au oferit sa mă ajute sa o rezolv,dar nu e corect sa o postezi pe forum! Nu suntem singurii care urmărim acest forum așa încât un asemenea comentariu îmi poate face multe probleme !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

De-acord cu cele spuse de Domniță

Voi pt altceva mergeți acolo

Dragul meu ....Aceasta problema e cunoscuta de toți de aceea mulți s-au oferit sa mă ajute sa o rezolv,dar nu e corect sa o postezi pe forum! Nu suntem singurii care urmărim acest forum așa încât un asemenea comentariu îmi poate face multe probleme !

Postat

Am fost astazi trebuie inteleasa in legatura cu copilul in rest atitudina de 10.

Daca tot ai fost, de ce nu ai facut o recenzie corecta ?

Postat

Daca tot ai fost, de ce nu ai facut o recenzie corecta ?

Zicea si ea cand am sunat pentru reprogrmanare ca e foarte ocupată.

In schimb recenziile nu vin.

Sunt multi cei care nu scriu nimic, citesc, fut si platesc.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Salut

Pe când ai prins loc?

Cam greu cu programarea

Zicea si ea cand am sunat pentru reprogrmanare ca e foarte ocupată.

In schimb recenziile nu vin.

Sunt multi cei care nu scriu nimic, citesc, fut si platesc.

Postat

Mulți spun ca nu au cont. ...Doar urmăresc forumul! Week-end placut tuturor....revin luni cu forte proaspete :*

• Like 1
Postat

Salut

Pe când ai prins loc?

Cam greu cu programarea

La mine e complicat ca merg 30km ca sa ajung la ea.

Asa ca imi fac din timp, cu o zi chiar inainte la tel sau pe whatsapp.

Am fost de cateva ori pana acum.

Si Recenzii am facut pentru fiecare intalnire.

Cea de azi inca nu am apucat, inca editez simtirile si feeria.

• Like 1
Postat

Nu știu cine e nebunul care a luat nr de pe forum și suna fără oprire și dacă răspund nu vorbește. ....Îmi scrie mesaje sa mă întrebe câți ani am de o săptămână fix în zilele libere când stau cu familia....Un singur lucru îi voi spune (deja mi-am pierdut bunul simt fata de el)....Ești un mare dobitoc

Postat

De nervi ca nu se mai oprește am început sa îl înjur la telefon (cine mă cunoaște știe ca respect oamenii) și idioților sta și asculta fără să spună nimic

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...