Sari la conținut

BRUNETA CU FORME���1,70m✅65kg✅24ani���Zona Bulevardul Uniri 😉CONTACT: 👉 WhatsApp✅sms✅pm✅tel 0762342118😗

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

bine, colega! atunci iau o pastila sa nu.mi dau drumu prea repede si.ti rup curu' 1 h pe 500 lei. Iti convine asa? Dupa, n.o sa.ti mai pui anunt 1 saptamana:)))

Eu zic sa îți rupi tu curu de pe acum.

Numai fute topicul fetei cu întrebările stupide . Ai ceva de zis activează pm-ul!

La revedere.

• Like 28
  • Minus 1
Postat

Eu zic sa îți rupi tu curu de pe acum.

Numai fute topicul fetei cu întrebările stupide . Ai ceva de zis activează pm-ul!

La revedere.

Ba, curva terminata ce esti, tu esti ecolo jos la munca grea, eu sunt acolo sus chiar daca am 22 ani. Cum e sa traiesti viata zi de zi stiind ca esti ''sparta'' in toate gaurile?:)))

Ai ales sa fii curva, dar in sinea ta stii ca esti sparta....si pentru ce: pentru niste bani care oricum se duc ca na, asta e fluxul lor. Ai fost proasta de la inceput cand puteai sa ai o familie si multe altele, dar ai ales calea distrugerii corpului tau.

O sa fii o curva toata viata ta, o sparta, dar poate o sa.ti treaca prin minte ideea asta: PUTEAM SA FIU ALTCINEVA.

Sper ca ai inteles mesajul!

Postat

Ba, curva terminata ce esti, tu esti ecolo jos la munca grea, eu sunt acolo sus chiar daca am 22 ani. Cum e sa traiesti viata zi de zi stiind ca esti ''sparta'' in toate gaurile?:)))

Ai ales sa fii curva, dar in sinea ta stii ca esti sparta....si pentru ce: pentru niste bani care oricum se duc ca na, asta e fluxul lor. Ai fost proasta de la inceput cand puteai sa ai o familie si multe altele, dar ai ales calea distrugerii corpului tau.

O sa fii o curva toata viata ta, o sparta, dar poate o sa.ti treaca prin minte ideea asta: PUTEAM SA FIU ALTCINEVA.

Sper ca ai inteles mesajul!

Ești sus rău bobița , foarte sus , vezi sa nu cazi.

Nu am înțeles decât ca ești un frustrarat.

Iesii !

• Like 28
  • Minus 1
Postat

Ești sus rău bobița , foarte sus , vezi sa nu cazi.

Nu am înțeles decât ca ești un frustrarat.

Iesii !

nu stau sa.mi bat capul cu tine, curvo. Esti cu mult sub nivelul minim admis de mine pentru a putea vorbi cu o persoana.  Esti proasta, asta e! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...