Sari la conținut

Karina - 0740761847

Vizitator tmdud

Postări Recomandate

• Telefon: 0740761847
  • Oras:Timisoara
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu a ajuns, dar ajunge marti😁😁

Buna dragilor și la multi ani! Să fiți fericiți în noul an!

Nu mi-am putut ține promisiunea, nu am mai ajuns între sărbători...

Marți dimineață voi fi la voi, disponibila până vineri inclusiv. Locația va fi aceeași, pe str. Academician Remus Radulet.☺️ 

Aștept să ne revedem cu drag!🥰

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hey! Bine v-am regăsit!🤗🥰 

Astăzi sunt disponibila până la ora 18.00, iar mâine de la 13.00 până seara târziu...

Va pup 😘 o zi cat mai frumoasa!💋💋IMG_20220111_122824.jpg.6db1ce8bd11d8e1d64aada01e6d332da.jpg

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună, dragii mei!:girly Am hotărât să rămân un pic mai mult la voi! Astfel că, voi fi disponibila inclusiv sâmbătă până la ora 21.00. 

Vă aștept cu mare drag! :coupleO zi însorită și veselă!🥰🥰

IMG_20220113_123235.jpg

• Inimioara 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hello! Începând de mâine sunt disponibila!🤗 Locația va fi aceeași, pe str. Academician Remus Radulet. Voi fi in oraș până vineri.

Vă aștept cu mare drag!🥰🥰

IMG_20220124_145449.jpg

• Like 1
  • Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună! Astăzi mă găsiți până la ora 22.00. 💋🥰

Serviciile mele:

✓sărutări pe buze, pe corp, diferite poziții, oral adânc, masaj, footjob, oral neprotejat(daca igiena corespunde), normal protejat!!

~200-o finalizare( maxim 30 min)

~350-1 ora 

Programările se pot face telefonic, prin SMS sau pe WhatsApp!

Va doresc o zi frumoasă și vă aștept la mine! 😍🤩

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragii mei!:hug1

Maine dimineață ajung la voi!🤗🥰

O sa stau in Lipovei până marți, apoi revin la adresa obișnuită de la Kubik.

Sfârșit de weekend frumos! Va sărut și va aștept!🤗♥️

post-256902-0-14029000-1544889776_thumb.jpg

• Minus 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila!

In aceasta zi superbă a îndrăgostiților, ora va fi doar 300! Îndrăgostiți sau nu, nu uitați să vă iubiți pe voi! Vă aștept azi să sărbătorim iubirea de sine...💗

La multi ani, Valentin!🥰

• Like 1
  • Inimioara 5
  • Oras:Univers
Postat
Acum 1 oră, red_roses a spus:

Îndrăgostiți sau nu, nu uitați să vă iubiți pe voi! 

Cu o mica specificare daca imi permiți. Iubirea asta de sine sa nu fie narcisica.😊

• Confuz 1
Vizitator TheKing15
Reputație: 0
Postat
Acum 4 minute, Impartial a spus:

Cu o mica specificare daca imi permiți. Iubirea asta de sine sa nu fie narcisica.😊

Iubirea de sine e buna numai intr-o forma..

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, Impartial a spus:

Evident, ai dreptate! La acea porție care ne permite să vedem ce avem frumos in noi m-am referit, fara să cădem în extreme😜

• Like 1
Postat
Acum 8 ore, red_roses a spus:

Disponibila!

In aceasta zi superbă a îndrăgostiților, ora va fi doar 300! Îndrăgostiți sau nu, nu uitați să vă iubiți pe voi! Vă aștept azi să sărbătorim iubirea de sine...💗

La multi ani, Valentin!🥰

Hei ...eu vreau pe 24 februarie ...reducere ...nu pe 14 ...ce este pe.14 !!

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 22 minute, povestitorul a spus:

Hei ...eu vreau pe 24 februarie ...reducere ...nu pe 14 ...ce este pe.14 !!

Daca voi fi aici...poate🤗 Deși nu cred...dar vedem. Mai bine nu mă ratai azi😜

Postat
Acum 7 minute, red_roses a spus:

Daca voi fi aici...poate🤗 Deși nu cred...dar vedem. Mai bine nu mă ratai azi😜

Asta este ...ghinionul meu 🥲🥲

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața:couple

Ce zi superbă, nu?☺️☺️ Astăzi voi fi disponibila incepand cu ora 12.00, când ajung in locația de pe Academician Remus Radulet. 

Va aștept cu brațele deschise!!🤗🤗😍

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, alecs30 a spus:

Numai cu bratele deschise?🤪😜😃😉🤣🤣

La ușă, daa😇

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 41 minute, Impartial a spus:

Dar la fereastra?😂

Am reparat interfonul, nu mai ies pe fereastră 😎

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 24 minute, red_roses a spus:

Bun nu ne mai vad toți vecini unde mergem 

Postat
Acum 5 ore, red_roses a spus:

Într-adevăr.😂 Am vrut să mă conving. Asa ca azi, daca fata mi s-a parut asa entuziasmată de ce zi superbă avem parte, am zis sa fiu in asentimentul ei. Asa ca, ma prezint in complexul Kubik. Locația (strada) e paralelă cu faimoasa strada Martir Ion Miron. Sincer! Mie nu-mi place strada asta. Am intrat pe interzis odată si m-am dus de la un capăt în celălat. Bezmetic, ce mai!😂 Dar sa revenim la oile noastre. Găsesc loc de parcare, chiar lângă locatie. Imi transmite nr. interfon si ma pun sa butonez. Sigur ca nu prea m-am descurcat la început, bezmetic cum spuneam dar într-un final am reusit. Bun! Se deschide fereastra, scuze, usa. Si ce sa vezi?! Karinuta! Brațele deschise.😂 Bine, ne cunoastem dar nu ne-am mai vazut de aproximativ 100 de ani. Pupici etc. Stăm la o socializare, un cola, o țigară. Bineinteles ca am ginit o canapea. Am boala cu canapelele. Mi se trage tot de la oarice aventuri pe la cadane. Vreau sa va spun, ca fatuca radia. Are ea acel ceva al ei, bine, văzut prin ochii fiecărui privitor. Eu sunt mai miop, mi-am pus ochelarii. Nici cu auzul nu stau extraordinar. Pa stanga. Mi se trage de la curent cred. Fata micuța de statură, ochi verzi ca marea, scuze, ochii albastrii se compara cu marea...albastră. Le mai incurc si eu. În fine, ne băgăm la FK-isuri. Cica la FK e bine sa lasi buzele cat mai moi si apoi intri pe alte scheme. Da ma, am fost la dus înainte, deși eram ca cristalul. Si ma bag in continuare pa pasional. E finuta fata asta. Asa ca finut am inceput pa elicoptere. Ca d'asta m-am dus eu azi, ca stiam ca vremea asta superba, nu poate sa nu se lase si cu un orgasm superb.(clitoridian)😂 I-am spus pe aici de fapt ca iubirea de sine e buna cu conditia sa nu fii narcisic. Pai am fost eu narcisic, sa zica ea daca am fost.😉😂 Bineinteles ca a urmat cine? Asta care e la putere in ziua de azi, adică ON-ul. Il face soft, cu priviri jmechere, cu atentie la adiacente. Daca nu o opream ca sa trecem si la proba scrisa, eram pa si pusi. Ma imbalsameaza and start fuck. Ba, eu nu descriu action dar va zic ca e bine si va mai zic ca fatuca la final, asa ca de amore mio, m-a strâns cu mușchii vaginali. Se stie fata. Eu am avut voie să fac 2 dușuri, ca i-am dus 2 portocale. 1 dus de portocală. Pentru restul, am achitat 350 de gloanțe. Am sperat ca si azi e Valentine Day dar nu, cică e doar o zi. Apoi, ne-am luat la revedere, cu brațele incolacite. Eu gresisem direcția la plecare, o luasem spre fereastra. Noroc ca m-a condus ea de manuta si am gasit usa. Cum va ziceam...bezmetic. De recomandat? Da. Doar pentru oameni cu bun simt si na, hai ca o zic...si bezmetici. Hai pa, va pup si spor la ciocănit. Karinuta? Thank's! 😉😂

• Like 5
  • Inimioara 1
Vizitator costel55
Postat
Acum 6 ore, red_roses a spus:

Să nu uiți să iei scara de mătase de la fereastră.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 57 minute, Impartial a spus:

Într-adevăr.😂 Am vrut să mă conving. Asa ca azi, daca fata mi s-a parut asa entuziasmată de ce zi superbă avem parte, am zis sa fiu in asentimentul ei. Asa ca, ma prezint in complexul Kubik. Locația (strada) e paralelă cu faimoasa strada Martir Ion Miron. Sincer! Mie nu-mi place strada asta. Am intrat pe interzis odată si m-am dus de la un capăt în celălat. Bezmetic, ce mai!😂 Dar sa revenim la oile noastre. Găsesc loc de parcare, chiar lângă locatie. Imi transmite nr. interfon si ma pun sa butonez. Sigur ca nu prea m-am descurcat la început, bezmetic cum spuneam dar într-un final am reusit. Bun! Se deschide fereastra, scuze, usa. Si ce sa vezi?! Karinuta! Brațele deschise.😂 Bine, ne cunoastem dar nu ne-am mai vazut de aproximativ 100 de ani. Pupici etc. Stăm la o socializare, un cola, o țigară. Bineinteles ca am ginit o canapea. Am boala cu canapelele. Mi se trage tot de la oarice aventuri pe la cadane. Vreau sa va spun, ca fatuca radia. Are ea acel ceva al ei, bine, văzut prin ochii fiecărui privitor. Eu sunt mai miop, mi-am pus ochelarii. Nici cu auzul nu stau extraordinar. Pa stanga. Mi se trage de la curent cred. Fata micuța de statură, ochi verzi ca marea, scuze, ochii albastrii se compara cu marea...albastră. Le mai incurc si eu. În fine, ne băgăm la FK-isuri. Cica la FK e bine sa lasi buzele cat mai moi si apoi intri pe alte scheme. Da ma, am fost la dus înainte, deși eram ca cristalul. Si ma bag in continuare pa pasional. E finuta fata asta. Asa ca finut am inceput pa elicoptere. Ca d'asta m-am dus eu azi, ca stiam ca vremea asta superba, nu poate sa nu se lase si cu un orgasm superb.(clitoridian)😂 I-am spus pe aici de fapt ca iubirea de sine e buna cu conditia sa nu fii narcisic. Pai am fost eu narcisic, sa zica ea daca am fost.😉😂 Bineinteles ca a urmat cine? Asta care e la putere in ziua de azi, adică ON-ul. Il face soft, cu priviri jmechere, cu atentie la adiacente. Daca nu o opream ca sa trecem si la proba scrisa, eram pa si pusi. Ma imbalsameaza and start fuck. Ba, eu nu descriu action dar va zic ca e bine si va mai zic ca fatuca la final, asa ca de amore mio, m-a strâns cu mușchii vaginali. Se stie fata. Eu am avut voie să fac 2 dușuri, ca i-am dus 2 portocale. 1 dus de portocală. Pentru restul, am achitat 350 de gloanțe. Am sperat ca si azi e Valentine Day dar nu, cică e doar o zi. Apoi, ne-am luat la revedere, cu brațele incolacite. Eu gresisem direcția la plecare, o luasem spre fereastra. Noroc ca m-a condus ea de manuta si am gasit usa. Cum va ziceam...bezmetic. De recomandat? Da. Doar pentru oameni cu bun simt si na, hai ca o zic...si bezmetici. Hai pa, va pup si spor la ciocănit. Karinuta? Thank's! 😉😂

Memorabila întâlnire...ce bucurie sa te revăd, prieten drag!🥰 Multumesc pentru complimente, portocale și...ești generos ca de obicei 😘 te puuup (ce bine că de acum știi adresa!🙏😅)

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, costel55 a spus:

Să nu uiți să iei scara de mătase de la fereastră.

Mai bine să stea acolo...pentru orice eventualitate 😜

• Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
Acum 2 ore, red_roses a spus:

Memorabila întâlnire...ce bucurie sa te revăd, prieten drag!🥰 Multumesc pentru complimente, portocale și...ești generos ca de obicei 😘 te puuup (ce bine că de acum știi adresa!🙏😅)

Și așa începe totul ...o portocala  , un pupic , "stii adresa".........😜😂  Cred ca @Impartial vrea sa se asigure ca dacă ajunge naș la MisteX are o nașa faina lângă el. 😂😂 Dar ii dau dreptate, Karina chiar ii fata faină 😍

• Like 1
  • Haha 2

Vizitator TheKing15
Postat
Acum 4 minute, 22leon a spus:

Și așa începe totul ...o portocala  , un pupic , "stii adresa".........😜😂  Cred ca @Impartial vrea sa se asigure ca dacă ajunge naș la MisteX are o nașa faina lângă el. 😂😂

Tu ai ochiul format ptr lucrurile astea! Imi place, ca asa merge si afacerea mea cu nuntiile😂😍

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.