Sari la conținut

Atacul in haina al misoginilor ratati care se cred destepti

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Pali-te-ar căcarea sa te pălească de stricată,eu vorbeam cu Balena Ucigașă ,nu cu tine ,sandiloaico.

Tu vorbesti cu peretii dar nu esti constientă...

• Like 10
  • Minus 25
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Taci că esti proastă rău, bagacioaso! Barfitoareo...

Dă-mi și mie definiția cuvântului "prost",te rog. Nu mai folosi in plm cuvinte care te depășesc și nu le înțelegi ,că te faci mai tare de căcat .

• Like 25
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Firai a dracu cu păru tau din cap,fă nebuno,tu îți usuci parul pe soba in 2018,și vrei sa ne bagi noua gogoșile tale de 0.5 bani pe gat? Tu ești o răpciugoasă care nu știe cum arată covrigul in plm,doar gaura . Ce dracu despre ce vorbim aici ?

Covrig, sobă...ce aveti fetelor? Ce impui ca împinge să dati din gură in fata mea?

• Like 13
  • Minus 25
Link spre comentariu
Vizitator

Tu vorbesti cu peretii dar nu esti constientă...

Mă gândeam să vorbesc cu barba tu ,dar m-am răzgândit ... E la fel de handicapat că și ține... Deci nu am ce face cu el . De aia te a și părăsit ,ce dracu să facă cu o drogata care se masturbează singura ,in veceul din fundul grădinii. Când te caci,nu te vâjâie vântul pe la cur ?

• Like 26
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Mă gândeam să vorbesc cu barba tu ,dar m-am răzgândit ... E la fel de handicapat că și ține... Deci nu am ce face cu el . De aia te a și părăsit ,ce dracu să facă cu o drogata care se masturbează singura ,in veceul din fundul grădinii. Când te caci,nu te vâjâie vântul pe la cur ?

Ia scoate ce minciunele-ti faci sau invențiile din cap si vorbeste altcuiva! ðŸ˜

• Like 14
  • Minus 25
Link spre comentariu
Vizitator

Ia scoateți tu minciunelele si invențiile din cap si vorbeste altcuiva!

Fă, stirba bătrână , îți bag dume de Craiova ,ce nu o auzit neam de neamul tău ,de la scuipat până la tine ești nebună la cap?! Stai dracu pe veceu și cacate liniștită ,că te ia frigul și nu mai iese după .

• Like 25
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Fă, stirba bătrână , îți bag dume de Craiova ,ce nu o auzit neam de neamul tău ,de la scuipat până la tine ești nebună la cap?! Stai dracu pe veceu și câte liniștită ,că te ia frigul și nu mai iese după .

Cu cine vorbesti proasto? 😅😅😅

Nu mai pot, eu ies de-aici...

• Like 14
  • Minus 25
Link spre comentariu
Vizitator

Cu cine vorbesti proasto? 😅😅😅

Nu mai pot, eu ies de-aici...

Mars,da-te dracu de drogata . Fă tamponule infect, mai filează ți parul ăla din cap ,baga un tratament ceva ,că arată că părul de la pula câinelui meu.
  • Like 25
Link spre comentariu
Vizitator

Mars,da-te dracu de drogata . Fă tamponule infect, mai filează ți parul ăla din cap ,baga un tratament ceva ,că arată că părul de la pula câinelui meu.

zoofilo.ai studiat parul de pe pula ai cainelui...huuuuoooo

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator

zoofilo.ai studiat parul de pe pula ai cainelui...huuuuoooo

Daca te fute câinele meu o data,sa mor de nu ramai gravida iar. Mars da-te-n slobozul lui de japiță. Știi ce e aia zoofilie fă auroloco măcar?

• Like 25
Link spre comentariu
Vizitator

Daca te fute câinele meu o data,sa mor de nu ramai gravida iar. Mars da-te-n slobozul lui de japiță. Știi ce e aia zoofilie fă auroloco măcar?

Esti chintesenta prostiei si un monument de perversitate 

Atentie ; primul simptom al prostiei este lipsa totala a rusinii 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

Esti chintesenta prostiei si un monument de perversitate

Atentie ; primul simptom al prostiei este lipsa totala a rusinii

Daca ti-o baga o data,ai 6 orgasme . Târâtură infecta,iar ți o cauți cu mine ? Vaca proasta autistă , îți mai bagi degetul in cur?

• Like 25
Link spre comentariu
Vizitator

Esti chintesenta prostiei si un monument de perversitate

Atentie ; primul simptom al prostiei este lipsa totala a rusinii

Da tu când îți pupi copilul pe obrajii, știind că ai kilometri de pula in gat +sperma, nu simți rușinea? Pisa-m-as pe nația ta de maimuță îmbrăcată în roz .

• Like 26
Link spre comentariu
Vizitator

Daca ti-o baga o data,ai 6 orgasme . Târâtură infecta,iar ți o cauți cu mine ? Vaca proasta autistă , îți mai bagi degetul in cur?

Cand esti proasta iti cade scuipatul din gura ,nu face pe interesanta!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

Cand esti proasta iti cade scuipatul din gura ,nu face pe interesanta!

Se vede că știi, ți a cazut așa e ? Baga o felie de pâine cu pate,că ești "slăbuță" rău . Huidumooooo ,ai vergeturile alea scârboase pe tine, zici că ai 900 de ani . Da te dracu de urâtă

• Like 25
Link spre comentariu
Vizitator

Se vede că știi, ți a cazut așa e ? Baga o felie de pâine cu pate,că ești "slăbuță" rău . Huidumooooo ,ai vergeturile alea scârboase pe tine, zici că ai 900 de ani . Da te dracu de urâtă

frumusetea intruchipata erai tu..si cioroaica si taranca ..proasta si dornica de afirmare...

hai sa vb pe limba ta ca civilizat nu pricepi..**spam editat** care se prostitua a prins glas...a prins cacatul coaja...mare femeie de vezi scandurica de gard

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

ma-ta stie c-o sugi?

Fă târâtură infecta , sa ma cac in macarena pe care ai mâncațo azi de zdreanță ordinară daca mai pomenești numele mamei mele,sau o mai aduci in discuție ,te caut tot Bucureștiul și te bat de ștrigi piua . Crede mă că nu glumesc . Eu nu ți am pomenit mama in discuție ,împuțită dracu . Maică-mea e moarta manca-i-ai viermii din ea sa ii mănânci .

• Like 26
Link spre comentariu
Vizitator

frumusetea intruchipata erai tu..si cioroaica si taranca ..proasta si dornica de afirmare...

hai sa vb pe limba ta ca civilizat nu pricepi..**spam editat** care se prostitua a prins glas...a prins cacatul coaja...mare femeie de vezi scandurica de gard

Basituro infecta , care **spam editat** aurolaco daca am 21 de ani. Mă mândresc fă că sunt de la tara"( născută și crescută în centrul Craiovei) ,spre deosebire de tine care dormi cu chiloții plini de căcat la nas,orășeancă pulii. Fă nebuno, e logic să fii slabuta,dar tu ce sa înțelegi daca cântărești cat un porc la Crăciun .?! Daca nu sunt de etnie , îți bagi degetul in cur ?

post-249003-0-22772700-1516397608_thumb.jpg

• Like 26
Link spre comentariu
Vizitator

Fă târâtură infecta , sa ma cac in macarena pe care ai mâncațo azi de zdreanță ordinară daca mai pomenești numele mamei mele,sau o mai aduci in discuție ,te caut tot Bucureștiul și te bat de ștrigi piua . Crede mă că nu glumesc . Eu nu ți am pomenit mama in discuție ,împuțită dracu . Maică-mea e moarta manca-i-ai viermii din ea sa ii mănânci .

dar tu cumiti permiti sa vb despre copilul meu. taratura esti tu..tzatza de ultima speta. ia vino la bucuresti ..sa vedem pe cina bati haimanao care esti. crezi ca stiu de frica o nebuna. vai de pizda ta. 

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator

dar tu cumiti permiti sa vb despre copilul meu. taratura esti tu..tzatza de ultima speta. ia vino la bucuresti ..sa vedem pe cina bati haimanao care esti. crezi ca stiu de frica o nebuna. vai de pizda ta.

fai haimano dute in pula mea de taratura..care te-ai prostituat **spam editat**..si nu mai face tu ordine pe aici si nu te mai da ce nu esti..haimanao

Alo, gara stai parcata că eu nu sunt Lorena cu Dobre. Tu vezi ți lungul nasului, și nu îți permite să vorbești de mama mea,că eu nu am vorbit de mă ta ,idioata pulii . Tu habar nu ai de mă ta și de familia ta ,fă imputito. Stai calma, eu când promit, mă țin de promisiunile făcute

• Like 25
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...