Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 numa o retarda poate gasi o distractie in a fi papagalul unor hateri de profesie...tu crezi ca ce a scris Dobre e adevarat si ai luat de buna.. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 4 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 auziti-va de la cine se inspira taranca..de la Dobre...dobre s-a cacat si tu l-ai mancat cu pofta. ce proasta esti..dooaaamnee fereste..Când ne vedem ,o sa vezi daca sunt taranca sau nu . Îți promit . ♥️ 25
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 Când ne vedem ,o sa vezi daca sunt taranca sau nu . Îți promit . ♥️esti doar una cu tupeu...tupeu de borfas..melodie celebra...asta e lumea la care visezi..lumea infractorilor 4 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 numa o retarda poate gasi o distractie in a fi papagalul unor hateri de profesie...tu crezi ca ce a scris Dobre e adevarat si ai luat de buna.. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Unde am scris că mă inspir de la Dobre ? Pe Lorena acum 2 ani ,o scuipa P, la semafor . Când îl vede fuge și acum . Ești nebună la cap . Stai cuminte în banca ta ,și nu mai caută pula,că eu nu am . Dar un picior in pizda îți pot da. 25
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 esti doar una cu tupeu...tupeu de borfas..melodie celebra...asta e lumea la care visezi..lumea infractorilorce o sa faci/ o sa-mi dai o limba in pizda?! :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 esti doar una cu tupeu...tupeu de borfas..melodie celebra...asta e lumea la care visezi..lumea infractorilorEu visez la o casa in Ibiza. Taci dracu ,că te faci de ras. 25
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 ce o sa faci/ o sa-mi dai o limba in pizda?! :laugh2De la bascheți ,da ! 25
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 Unde am scris că mă inspir de la Dobre ? Pe Lorena acum 2 ani ,o scuipa P, la semafor . Când îl vede fuge și acum . Ești nebună la cap . Stai cuminte în banca ta ,și nu mai caută pula,că eu nu am . Dar un picior in pizda îți pot da.daca primesti un dos de palma de la mine ...cred ca te fac afis ca in desenele animate cu Tom si Jerry..nu degeaba imi zici huiduma..pai pe langa tine sunt..te cred si eu pe dobre l-ai citat mai sus cu tot..ala mancat cacat pe topicul celor peste 1 mie de pagini..pe mine ca sa ma jigneasca si pe Lorena..de oftica ,ca nu putea s-o pesteasca...si tu ..ca de aia te fac taranca ai luat de buna ..ce scria el 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 De la bascheți ,da !ai fantezii grele tu.. 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 Mănâncă liniștită !ai mancat tu intr-un an cat am mancat eu in 7. si acum urlii de foame ..foame de pula.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 daca primesti un dos de palma de la mine ...cred ca te fac afis ca in desenele animate cu Tom si Jerry..nu degeaba imi zici huiduma..pai pe langa tine sunt..te cred si eu pe dobre l-ai citat mai sus cu tot..ala mancat cacat pe topicul celor peste 1 mie de pagini..pe mine ca sa ma jigneasca si pe Lorena..de oftica ,ca nu putea s-o pesteasca...si tu ..ca de aia te fac taranca ai luat de buna ..ce scria elNu am citat pe nimeni cu nimic,pune ți ochelari ,că nu mai vezi bine. Baga te la somn că ești obosita . Ți am zis că o să îți fac o vizita,crede mă că îți fac . 25
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 Nu am citat pe nimeni cu nimic,pune ți ochelari ,că nu mai vezi bine. Baga te la somn că ești obosita . Ți am zis că o să îți fac o vizita,crede mă că îți fac .ihimm..te astept .
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 Mă mir cu de te au ratat anul asta crescătorii de porci. Dar la anul,promit că îi trimit la ușă ,că arăți exact că unul . La kg ești aproximativ ok . Da nu îmi fac griji că pe parcursul anului mai pui pe tine. 25
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 cu o pareche de catushe ..te astept..
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 cu o pareche de catushe ..te astept..Ai fantezii cu mine nebuno?! 26
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 Mă mir cu de te au ratat anul asta crescătorii de porci. Dar la anul,promit că îi trimit la ușă ,că arăți exact că unul . La kg ești aproximativ ok . Da nu îmi fac griji că pe parcursul anului mai pui pe tine.ce te fute grija fa nebuna cat cantaresc eu..dute.n pula mea s-o sugi de penala 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 ce te fute grija fa nebuna cat cantaresc eu..dute.n pula mea s-o sugi de penalaTe deranjează adevărul este ? Ce sa îți fac ... 26
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 Te deranjează adevărul este ? Ce sa îți fac ...nu e treaba ta.. adeavrul e ca..ca tine se mai gaseste...ca mine nu..asta e oftica cand o sa ai tu varsta mea sa vedem cum o sa arati.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 ai mancat tu intr-un an cat am mancat eu in 7. si acum urlii de foame ..foame de pula.Nebuno,eu Intr un am am bușit 2 mașini care valorează cât viața ta (50.000€) ,stai dracu cuminte ,că n ai cum sa te iei cu mine la sume . 26
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 nu e treaba ta.. adeavrul e ca..ca tine se mai gaseste...ca mine nu..asta e oftica cand o sa ai tu varsta mea sa vedem cum o sa arati.Tu ești unicata, s a stricat softul când au vrut să mai facă o copie după prostimea întruchipată 26
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 Ai fantezii cu mine nebuno?!cu cioroaice infractoare am fantezia sa le bag dupa gratii
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 Tu ești unicata, s a stricat softul când au vrut să mai facă o copie după prostimea întruchipatănu ti-am intrecut-o (prostia)
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 Fetelor, dar nu ați obosit ? Vă certați de 3 zile :)))))))))))) 120
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum