Sari la conținut

Atacul in haina al misoginilor ratati care se cred destepti

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

numa o retarda poate gasi o distractie in a fi papagalul unor hateri de profesie...tu crezi ca ce a scris Dobre e adevarat si ai luat de buna.. :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator
Postat

auziti-va de la cine se inspira taranca..de la Dobre...dobre s-a cacat si tu l-ai mancat cu pofta. ce proasta esti..dooaaamnee fereste..

Când ne vedem ,o sa vezi daca sunt taranca sau nu . Îți promit . ♥️

• Like 25
Vizitator
Postat

Când ne vedem ,o sa vezi daca sunt taranca sau nu . Îți promit . ♥️

esti doar una cu tupeu...tupeu de borfas..melodie celebra...asta e lumea la care visezi..lumea infractorilor

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator
Postat

numa o retarda poate gasi o distractie in a fi papagalul unor hateri de profesie...tu crezi ca ce a scris Dobre e adevarat si ai luat de buna.. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Unde am scris că mă inspir de la Dobre ? Pe Lorena acum 2 ani ,o scuipa P, la semafor . Când îl vede fuge și acum . Ești nebună la cap . Stai cuminte în banca ta ,și nu mai caută pula,că eu nu am . Dar un picior in pizda îți pot da.

• Like 25
Vizitator
Postat

esti doar una cu tupeu...tupeu de borfas..melodie celebra...asta e lumea la care visezi..lumea infractorilor

ce o sa faci/ o sa-mi dai o limba in pizda?! :laugh2

Vizitator
Postat

Eu visez la o casa in Ibiza. Taci dracu ,că te faci de ras.

• Like 25
Vizitator
Postat

ce o sa faci/ o sa-mi dai o limba in pizda?! :laugh2

De la bascheți ,da !

• Like 25
Vizitator
Postat

Unde am scris că mă inspir de la Dobre ? Pe Lorena acum 2 ani ,o scuipa P, la semafor . Când îl vede fuge și acum . Ești nebună la cap . Stai cuminte în banca ta ,și nu mai caută pula,că eu nu am . Dar un picior in pizda îți pot da.

daca primesti un dos de palma de la mine ...cred ca te fac afis ca in desenele animate cu Tom si Jerry..nu degeaba imi zici huiduma..pai pe langa tine sunt..te cred si eu

pe dobre l-ai citat mai sus cu tot..ala mancat cacat pe topicul celor peste 1 mie de pagini..pe mine ca sa ma jigneasca si pe Lorena..de oftica ,ca nu putea s-o pesteasca...si tu ..ca de aia te fac  taranca ai luat de buna ..ce scria el

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Mănâncă liniștită !

post-249003-0-99451200-1516399884_thumb.jpg

• Like 25
Vizitator
Postat

De la bascheți ,da !

ai fantezii grele tu..

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Mănâncă liniștită !

ai mancat tu intr-un an cat am mancat eu in 7. si acum urlii de foame ..foame de pula.

Vizitator
Postat

daca primesti un dos de palma de la mine ...cred ca te fac afis ca in desenele animate cu Tom si Jerry..nu degeaba imi zici huiduma..pai pe langa tine sunt..te cred si eu

pe dobre l-ai citat mai sus cu tot..ala mancat cacat pe topicul celor peste 1 mie de pagini..pe mine ca sa ma jigneasca si pe Lorena..de oftica ,ca nu putea s-o pesteasca...si tu ..ca de aia te fac taranca ai luat de buna ..ce scria el

Nu am citat pe nimeni cu nimic,pune ți ochelari ,că nu mai vezi bine. Baga te la somn că ești obosita . Ți am zis că o să îți fac o vizita,crede mă că îți fac .

• Like 25
Vizitator
Postat

Nu am citat pe nimeni cu nimic,pune ți ochelari ,că nu mai vezi bine. Baga te la somn că ești obosita . Ți am zis că o să îți fac o vizita,crede mă că îți fac .

ihimm..te astept .

Vizitator
Postat

Mă mir cu de te au ratat anul asta crescătorii de porci. Dar la anul,promit că îi trimit la ușă ,că arăți exact că unul . La kg ești aproximativ ok . Da nu îmi fac griji că pe parcursul anului mai pui pe tine.

• Like 25
Vizitator
Postat

cu o pareche de catushe ..te astept..

Vizitator
Postat

ihimm..te astept .

Cius !

• Like 26
Vizitator
Postat

cu o pareche de catushe ..te astept..

Ai fantezii cu mine nebuno?!

• Like 26
Vizitator
Postat

Mă mir cu de te au ratat anul asta crescătorii de porci. Dar la anul,promit că îi trimit la ușă ,că arăți exact că unul . La kg ești aproximativ ok . Da nu îmi fac griji că pe parcursul anului mai pui pe tine.

ce te fute grija fa nebuna cat cantaresc eu..dute.n pula mea s-o sugi de penala 

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

ce te fute grija fa nebuna cat cantaresc eu..dute.n pula mea s-o sugi de penala

Te deranjează adevărul este ? Ce sa îți fac ...

• Like 26
Vizitator
Postat

Te deranjează adevărul este ? Ce sa îți fac ...

nu e treaba ta..

adeavrul e ca..ca tine se mai gaseste...ca mine nu..asta e oftica

cand o sa ai tu varsta mea sa vedem cum o sa arati.

Vizitator
Postat

ai mancat tu intr-un an cat am mancat eu in 7. si acum urlii de foame ..foame de pula.

Nebuno,eu Intr un am am bușit 2 mașini care valorează cât viața ta (50.000€) ,stai dracu cuminte ,că n ai cum sa te iei cu mine la sume .

• Like 26
Vizitator
Postat

nu e treaba ta..

adeavrul e ca..ca tine se mai gaseste...ca mine nu..asta e oftica

cand o sa ai tu varsta mea sa vedem cum o sa arati.

Tu ești unicata, s a stricat softul când au vrut să mai facă o copie după prostimea întruchipată

• Like 26
Vizitator
Postat

Ai fantezii cu mine nebuno?!

cu cioroaice infractoare am fantezia sa le bag dupa gratii

Vizitator
Postat

Tu ești unicata, s a stricat softul când au vrut să mai facă o copie după prostimea întruchipată

nu ti-am intrecut-o (prostia)

Vizitator
Postat

Fetelor, dar nu ați obosit ? Vă certați de 3 zile :))))))))))))

• Like 120

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...