ballas31 Reputație: 77 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Postat Februarie 19, 2018 unde este locația mai exact? Splaiul unirii este mareeee
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 19, 2018 Multumesc frumos. Te pupPisiii, toata lumea spune ca fumezi ceva ierburi. Ce anume fumezi? Servesti si clientii? Eventual te bagi si la un pahar de vin rosu? 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2018 Postat Februarie 19, 2018 Da Bby , iarba si da mi ar placea un vin rosu! Desigur ca te servesc. Splaiul unirii 47 2
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 19, 2018 Da Bby , iarba si da mi ar placea un vin rosu! Desigur ca te servesc. Splaiul unirii 47💋 5
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 19, 2018 Oras:// Oras:// Postat Februarie 19, 2018 Da Bby , iarba si da mi ar placea un vin rosu! Desigur ca te servesc. Splaiul unirii 47 Anunta-ma cand fumezi iarba! Sa vin sa mi-o sugi ca la carte. 2
mitisor Reputație: 5 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 Salutare MI am facut cont special sa pot comenta " blonda finuta exotica " Intrucat " intra " la cupluri am zis sa o incerc cu iubita mea ! Pe scurt : este cea din poze , placuta , amabila dar praf in pat , varza .A venit mirosind crunt a tutun ( gura ) , parul nespalat etc.La oral praf si pulbere nu am mai intalnit , normal la fel ,ochii pe telefon si mereu si a tras o cu un vibrator . Am platit 500 lei si ne am luat la revedere inainte sa se incheie 60 min sau un numar !Nu recomand ! 4
liviu95 Reputație: 2258 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2018 Stiti bancu cu iarba, nu?:))
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 Cand m-ai sunat dragul meu , fiind cu iubita ta, nu am mai fost la cuplu de o luna... cred ca ai gresit adresa.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 Ti ai facut cont special sa o sugi!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 Scrieti ce vreti, parerea ta ma sterg undeva cu ea... ti ai facut cont special dupa 3 luni sa imi scrii mie ce dracu baiete, ai luat speis ? Revino-ti cu picioarele pe pamant.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 Ma faci sa rad sincer , da I drumul si vezi-ti de mucii din fasolea ta, Cu contul tau fals
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 Ai castigat vreo muie ca ai postat asta ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 Am terminat inainte sa se termine numarul... hahahaha
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 Salutare MI am facut cont special sa pot comenta " blonda finuta exotica " Intrucat " intra " la cupluri am zis sa o incerc cu iubita mea ! Pe scurt : este cea din poze , placuta , amabila dar praf in pat , varza .A venit mirosind crunt a tutun ( gura ) , parul nespalat etc.La oral praf si pulbere nu am mai intalnit , normal la fel ,ochii pe telefon si mereu si a tras o cu un vibrator . Am platit 500 lei si ne am luat la revedere inainte sa se incheie 60 min sau un numar !Nu recomand ! sper sa primesti o muie gratis pt comentariul tau
7uuupp Reputație: 4858 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 sper sa primesti o muie gratis pt comentariul tauEu m-as fi asteptat sa dai o explicatie de bun simt, chiar daca nu ar fi fost o intrevedere cu acel tip, cuplu, dar tu esti extrem de fast...repede"o sugi", "sa primesti o muie gratis", "ai castigat o muie" "vezi de mucii din fasolea ta"!Nu te supara, unde ai trait?La astfel de limbaj eu nu vin nici mocca, sincer si nu cred ca sunt singurul care gandeste astfel. 4 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 Si probabil nu mi-ai dat o bine de ma jucam
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 Din moment ce domnul, vorbeste asa imi permit sa folosesc ce limbaj vreau eu, pot folosii si unul decent stai linistit, si-a facut special cont pentru asta in fine... cand va aud bai Doamne ce limbaj, nu ai auzit niciodata sau ce ? Nu ai momente de furor cand te enervezi rau ?..
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 Si ma repet nu e obligat sa vina nimeni, nu te as lua nici moca stai linistit . Mai ales tu daca nu ai fost la mine de ce te bagi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 Mai bine sa fiu eu decat mironosita. Asta sunt si punct . Nu ma ascund dupa deget, spun in fata ce am de zis asa mi se pare corect.. daca aveti ceva de comentat veniti la usa mea cu drag...
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 O zi buna sa aveti. Cainii latra, ursul merge
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 Eu m-as fi asteptat sa dai o explicatie de bun simt, chiar daca nu ar fi fost o intrevedere cu acel tip, cuplu, dar tu esti extrem de fast...repede"o sugi", "sa primesti o muie gratis", "ai castigat o muie" "vezi de mucii din fasolea ta"!Nu te supara, unde ai trait?La astfel de limbaj eu nu vin nici mocca, sincer si nu cred ca sunt singurul care gandeste astfel.cum o dai oricum nu e bine, nu am nici un atuu.... asa ca whatever.. o zi buna 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 Si probabil daca as fii fost asa, multi clienti nu se mai intorceau..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum