Jump to content

7uuupp

Membru Premium
 • Content Count

  4,116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4,360 Reputatie Excelenta

About 7uuupp

 • Rank
  VIP Member

Recent Profile Visitors

10,402 profile views
 1. Îți zic ceva: Eu am fost de câteva ori la Denisa și a fost ce trebuie. Când a mărit cadoul a scăzut in ochii futacilor și a tot schimbat numele in speranța ca noul nume va fi conform cu tarifele.
 2. Hai va salut! Uite ca am fost in vizita și in meniu nu se regăsește nicio mențiune legată de glumele voastre - recenzie/tarif. Am prins bilet rapid și m-am prezentat …locație D Cantemir pe la jumătatea bulevardului; am ales varianta la jumătate din start cu ON și NP! Note: Locatie super decenta cu tot ce trebuie cam de 8,5 (pentru un bloc comunist este de 9,5). Igiena- 10 fără comentarii Atitudine - 10 - o fata care are cuvintele la ea, un om foarte Ok din punct de vedere social. Aspect: drăguța, arată bine, sânii mari naturali ca medie ar fi 7,5-8 ON -
 3. Am depășit minutele cum menționezi! Personal o aveam in plan pentru fiecare vizita la noi dar nu e problema…am multe variante.
 4. Răspuns ieftin! M-ai rugat dimineața sa decalezi 10 minute programarea; ți-am scris la ora stabilită, decalată ca am ajuns, ai răspuns după 10 minute ca ai ațipit și vrei 2 minutele iar după încă 5 am plecat eu! Cam așa a fost povestea reala! Nu mai contează, oricum este de lucru.
 5. Tocmai ce m-a pus pe drum degeaba! Pentru mine s-a încheiat contractul de vizite cu Amira !
 6. Revăzut pozele: îmi mențin comentariul anterior și dacă o pozezi cu lumina naturală este de maxim 150/250 in care sa aibă servicii foarte bune altfel e 100/200 fără așteptări.
 7. Suntem sătui de surprize! De cele mai multe ori neplăcute, așa ca da detalii.
 8. La fel de drăguța cum am cunoscut-o dar tare greu de prins loc. 🥰💐
×
×
 • Create New...