dldandan Reputație: 517 Postat Februarie 28, 2018 Postat Februarie 28, 2018 sa n-am valuare daca te mintcand iti trece nebuneala ce fututu da-mi un semn ca te iau de nevasta, asa ce m-ai lovit in corazon cu dragostea cand te-am vazutte rog io nu ma uita. propunere serioasa ;) 2
only-me Reputație: 17116 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Februarie 28, 2018 sa n-am valuare daca te mintcand iti trece nebuneala ce fututu da-mi un semn ca te iau de nevasta, asa ce m-ai lovit in corazon cu dragostea cand te-am vazutte rog io nu ma uita. propunere serioasa ;)Ai grija ca o sa te faca vegetarian,numai iarba baga-n tine!😂😂😂Frumoasa fata,pacat ca atitudinea ei lasa de dorit. 7
dldandan Reputație: 517 Postat Februarie 28, 2018 Postat Februarie 28, 2018 Ai grija ca o sa te faca vegetarian,numai iarba baga-n tine!Frumoasa fata,pacat ca atitudinea ei lasa de dorit.mai important si pentru ea si pentru mine este ce bag eu in ea nu ce baga ea in mine ;) :P
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2018 Postat Februarie 28, 2018 mai important si pentru ea si pentru mine este ce bag eu in ea nu ce baga ea in mine ;) :Pimi place ca imi ții apărarea . Vizitează-ma !
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 28, 2018 Oras:// Oras:// Postat Februarie 28, 2018 Ai grija ca o sa te faca vegetarian,numai iarba baga-n tine!Frumoasa fata,pacat ca atitudinea ei lasa de dorit. E perfecta de muit! 2
lion_boy Reputație: 806 Postat Februarie 28, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 28, 2018 Este tot dreptul ei ce face și ce fumează pare o fata foarte frumoasa și cu bun simt merita vizitată , încă nu te-am vizitat dar urmează te pup 😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2018 Postat Februarie 28, 2018 Este tot dreptul ei ce face și ce fumează pare o fata foarte frumoasa și cu bun simt merita vizitată , încă nu te-am vizitat dar urmează te pup cu dra !
lion_boy Reputație: 806 Postat Februarie 28, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 28, 2018 ÃŽmi plac foarte mult sânii și fundul punctele forte și fata evident foarte incitanta iar tatuajele super , tot pachetul excitant 😘
glavan Reputație: -176 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 Fata are kilometrajul de mult dat peste cap cred ca are in domeniu mai bine de10ani.Nu este o experienta interesanta din punctul meu de vedere mai ales ca e fumata de mult.Parerea mea ca nu merita deranjul. Pozele o avantjeaza f mult.
dldandan Reputație: 517 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 imi place ca imi ții apărarea . Vizitează-ma ! :date :2qm40hg :gifs_ojos deci te-ai hotarat intr-un final sa ma iei de barbat?:P
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 Fata are kilometrajul de mult dat peste cap cred ca are in domeniu mai bine de10ani.Nu este o experienta interesanta din punctul meu de vedere mai ales ca e fumata de mult.Parerea mea ca nu merita deranjul. Pozele o avantjeaza f mult.din punctul tau de vedere! Pastreaza ti parerea. Fac asta din 92 e bine !? Iar despre fumat nu inteleg cu ce te afecteaza! Anunta ma daca ai nevoie de lingurita....
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 Si nu dragul meu , Eu sunt frumoasa, nu e vb de poze!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 Si in toate sunt la fel. O zi buna sa ai domnule
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 Tu nu vii sa imi judeci mie viata...abtine-te. Daca te a deranjat ceva poti spune, in legatura cu fumatul, nu e treaba ta !
mihaiii123 Reputație: -1 Postat Martie 1, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 1, 2018 Imi Esti foarte simpatica,abia astept Sa ajung in tara Sa ne vedem,si vreau Sa petrecem mai mult timp,nu doar o ora,te pup
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 Imi Esti foarte simpatica,abia astept Sa ajung in tara Sa ne vedem,si vreau Sa petrecem mai mult timp,nu doar o ora,te pupte astept!❤️❤️❤️
laury Reputație: 24071 Postat Martie 2, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 2, 2018 Imi Esti foarte simpatica,abia astept Sa ajung in tara Sa ne vedem,si vreau Sa petrecem mai mult timp,nu doar o ora,te pupEu ma duc cate o zi intreaga si nu ma mai satur... 8
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 2, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 2, 2018 Pana la urma părerile sunt împărțite . Si esti cam idiot , nu am picioarele groase , da într-adevăr sunt mica de înălțime , prin faptul ca ai venit sa ma platesti denota faptul ca nu iti permiți sa ai o femeie ca mine in afara . Asa fiind esti un l... bar stii si tu definiția cuvântului , mai pe românește esti rupt de laba Ia uite ce crezi tu despre cei care vin la tine!Apropo, ce te opreste sa lucrezi la un birou adevarat? :laugh2 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum