Sari la conținut

Blonda finuta exotica - 0735738876

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

Am doua perechi de ochelari de soare in casa , o pereche stiu a cui e , cealalta nu ! Daca este vreun domn care m-a vizitat ieri si si-a pierdut ochelarii sunt la mine ! Il astept sa si-i ia

O persoana corecta care inapoiaza lucrurile ce nu-i apartin...o calitate rara in ziua de azi

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Bune sa va fie inimile ! Va rog sa folositi wpp, in cazul in care nu răspund !programari prin sms , va rog ! Multumesc anticipat ! O duminica frumoasa

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: mishu69xxx
  • Oras:Pites.ti
  • Telefon: mishu69xxx
  • Oras:Pites.ti

Din ciclul azi era sa se intample pot spune atat. Azi am vizitat-o pe Natasha, dar din pacate pentru mine nu am avut ocazia sa vad ce stie pentru ca timpul era limitat si fata se grabea foarte tare. Ea s-a scuzat ca nu are timp de nimic, insa am inteles si am acceptat situatia. Este o persoana agreabila cand timpul imi va permite sper sa reusesc sa se intample.... :-)

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator chriiis
Reputație: 0

O sa ma apuc poate si de anal , cand dau drumul la interioarele la casa :))

Sunt pregatit de anal cu tine scumpo, te pup

Link spre comentariu
Reputație: 17096
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Din ciclul azi era sa se intample pot spune atat. Azi am vizitat-o pe Natasha, dar din pacate pentru mine nu am avut ocazia sa vad ce stie pentru ca timpul era limitat si fata se grabea foarte tare. Ea s-a scuzat ca nu are timp de nimic, insa am inteles si am acceptat situatia. Este o persoana agreabila cand timpul imi va permite sper sa reusesc sa se intample.... :-)

Eu nu inteleg nimic,cum,ai vizitat-o si nu ai f....-o??
  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...