Sari la conținut

Blonda finuta exotica - 0735738876

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Si plus de asta daca nu as fitosteroli un pic draguta numai primeam atâta ciocolata . Va pup

• Minus 1
Vizitator
Postat

As fii * ma scuzați , auto corectorul , nu sunt analfabeta

• Minus 1
Vizitator
Postat

Da, ai si tu dreptate. Ce sa zic...ne vedem curand. Succes!

sper ! Daca nu esti mulțumit de serviciile mele iti dau banii inapoi
  • Like 1
Postat

Am vazut ...locatia s-a corectat...sper cand o voi vizita sa fie o zi reusita....

Si dupa cum mai zice si Pisicut sa revenim la recenzii si rautatile din ambele tabere sa le evitam putin, poate pe langa ambalajul dragut mai aducem ceva calitate.

Bafta forumistilor si fetelor fara de care probabil ne-am scoate ochii intre noi.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

sper ! Daca nu esti mulțumit de serviciile mele iti dau banii inapoi

Cateodata nu banii sunt cei mai importanti, consider ca timpul,o experienta placuta, o conversatie interesanta si o chimie oricat de mica fac diferenta.

Niciodata nu ai ganantia reusitei in ce iti propui, asta nu inseamna ca nu esti dator sa incerci... daca imi aduc bine aminte din facultate asta se numeste "cost de oportunitate", adica (Alegerile sau deciziile au un anumit cost, deoarece atunci cand se ia o anumita decizie si se opteaza in favoarea unei optiuni, sunt sacrificate celelalte".

Va doresc un sfarsit de saptamana frunos!✌✌✌

• Like 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Fata asta nu o se schimbe[in bine] niciodata.

Pentru ca este o imputita,si figuranta pe deasupra!

O sa mai stea 1 saptamana,doua pana isi da seama toata lumea despre ea,dupa care o sa dispara undeva pe strada/centura unde-i este locul.

• Like 3
  • Oras:Otopeni
Postat

O sa mai stea 1 saptamana,doua pana isi da seama toata lumea despre ea,dupa care o sa dispara undeva pe strada/centura unde-i este locul.

Nu-s de loc de acord cu modul in care vorbeste si raspunde la comentarii dar hai sa nu trecem la jigniri. Mai ales ca am mai vazut schimbari radicale pe-aici. 

• Like 1
Vizitator
Postat

Nu-s de loc de acord cu modul in care vorbeste si raspunde la comentarii dar hai sa nu trecem la jigniri. Mai ales ca am mai vazut schimbari radicale pe-aici.

dragul meu , împuțit esti tu ! Hai sa ne abținem da , pe strada iti e locul tie ! Centurista poate fi si mama ta , sora ta ba chiar tu .
  • Minus 3
Postat

dragul meu , împuțit esti tu ! Hai sa ne abținem da , pe strada iti e locul tie ! Centurista poate fi si mama ta , sora ta ba chiar tu .

Merci mult, dar nu cred ca pe mine voiai sa ma citezi  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Este urat ptr o femeie sa drakuie, este urat sa vorbesti cu...Mata....te descalifici singura prin limbaj si comportament.

Daca nu poti accepta criticile, macar nu mai raspunde.

Succes

Si desi vad ca nu ajuta, mai citeste o data ce a scris Laury mai sus. Spor si sporuri!

• Like 1
Vizitator
Postat

si uite ca nu o sa dispar , de ce nu vii sa INI spui lucrurile astea in fata daca te tine ? Ai atat tupeu in tine ? Eu macar vi le spun in fata si ma doare fix undeva

• Minus 2
Vizitator
Postat

Merci mult, dar nu cred ca pe mine voiai sa ma citezi  :laugh2  :laugh2  :laugh2

a da scuza ma
  • Minus 1
Vizitator
Postat

stii definiția cuvântului împuțit ?
  • Minus 1
Vizitator
Postat

In ciuda răutăților tot fac bani ,multumesc lui Dumnezeu , clienții se reîntorc !

• Minus 1
Postat

stii definiția cuvântului împuțit ?

Stii definitia expresiei "las-o balta"? Pe bune acu, lipseste sa-l iei si la bataie. 

Vizitator
Postat

Stii definitia expresiei "las-o balta"? Pe bune acu, lipseste sa-l iei si la bataie.

daca ar fii in fata mea cu siguranta , i as da si un scuipat in gura
  • Minus 1
Postat

daca ar fii in fata mea cu siguranta , i as da si un scuipat in gura

O doamna, ce pula ta!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Vizitator
Postat

O doamna, ce pula ta!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

stii , ce dai aia primesti , tratează cum vrei sa fii tratat . O zi buna va doresc domnilor !
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Dovada ca sunt centurista , primesc flori . Multumesc domnului care a fost un super dragut

post-253908-0-52187600-1518169519_thumb.jpeg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...