Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Si plus de asta daca nu as fitosteroli un pic draguta numai primeam atâta ciocolata . Va pup 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 As fii * ma scuzați , auto corectorul , nu sunt analfabeta 1
martin666 Reputație: 11 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Da, ai si tu dreptate. Ce sa zic...ne vedem curand. Succes!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Da, ai si tu dreptate. Ce sa zic...ne vedem curand. Succes!sper ! Daca nu esti mulțumit de serviciile mele iti dau banii inapoi 1
7uuupp Reputație: 4884 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Am vazut ...locatia s-a corectat...sper cand o voi vizita sa fie o zi reusita....Si dupa cum mai zice si Pisicut sa revenim la recenzii si rautatile din ambele tabere sa le evitam putin, poate pe langa ambalajul dragut mai aducem ceva calitate.Bafta forumistilor si fetelor fara de care probabil ne-am scoate ochii intre noi. 1 2
martin666 Reputație: 11 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 sper ! Daca nu esti mulțumit de serviciile mele iti dau banii inapoi Cateodata nu banii sunt cei mai importanti, consider ca timpul,o experienta placuta, o conversatie interesanta si o chimie oricat de mica fac diferenta. Niciodata nu ai ganantia reusitei in ce iti propui, asta nu inseamna ca nu esti dator sa incerci... daca imi aduc bine aminte din facultate asta se numeste "cost de oportunitate", adica (Alegerile sau deciziile au un anumit cost, deoarece atunci cand se ia o anumita decizie si se opteaza in favoarea unei optiuni, sunt sacrificate celelalte". Va doresc un sfarsit de saptamana frunos!✌✌✌ 3
geronisis Reputație: 253 Postat Februarie 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 9, 2018 Fata asta nu o se schimbe[in bine] niciodata.Pentru ca este o imputita,si figuranta pe deasupra!O sa mai stea 1 saptamana,doua pana isi da seama toata lumea despre ea,dupa care o sa dispara undeva pe strada/centura unde-i este locul. 3
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Februarie 9, 2018 Fata asta nu o se schimbe[in bine] niciodata.Pentru ca este o imputita,si figuranta pe deasupra!O sa mai stea 1 saptamana,doua pana isi da seama toata lumea despre ea,dupa care o sa dispara undeva pe strada/centura unde-i este locul.Nu-s de loc de acord cu modul in care vorbeste si raspunde la comentarii dar hai sa nu trecem la jigniri. Mai ales ca am mai vazut schimbari radicale pe-aici. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Nu-s de loc de acord cu modul in care vorbeste si raspunde la comentarii dar hai sa nu trecem la jigniri. Mai ales ca am mai vazut schimbari radicale pe-aici. dragul meu , împuțit esti tu ! Hai sa ne abținem da , pe strada iti e locul tie ! Centurista poate fi si mama ta , sora ta ba chiar tu . 3
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Februarie 9, 2018 dragul meu , împuțit esti tu ! Hai sa ne abținem da , pe strada iti e locul tie ! Centurista poate fi si mama ta , sora ta ba chiar tu .Merci mult, dar nu cred ca pe mine voiai sa ma citezi :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Februarie 9, 2018 Este urat ptr o femeie sa drakuie, este urat sa vorbesti cu...Mata....te descalifici singura prin limbaj si comportament.Daca nu poti accepta criticile, macar nu mai raspunde.Succes dragul meu , împuțit esti tu ! Hai sa ne abținem da , pe strada iti e locul tie ! Centurista poate fi si mama ta , sora ta ba chiar tu .Si desi vad ca nu ajuta, mai citeste o data ce a scris Laury mai sus. Spor si sporuri! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 si uite ca nu o sa dispar , de ce nu vii sa INI spui lucrurile astea in fata daca te tine ? Ai atat tupeu in tine ? Eu macar vi le spun in fata si ma doare fix undeva 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Merci mult, dar nu cred ca pe mine voiai sa ma citezi :laugh2 :laugh2 :laugh2a da scuza ma 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Fata asta nu o se schimbe[in bine] niciodata.Pentru ca este o imputita,si figuranta pe deasupra!O sa mai stea 1 saptamana,doua pana isi da seama toata lumea despre ea,dupa care o sa dispara undeva pe strada/centura unde-i este locul.stii definiția cuvântului împuțit ? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 In ciuda răutăților tot fac bani ,multumesc lui Dumnezeu , clienții se reîntorc ! 1
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Februarie 9, 2018 stii definiția cuvântului împuțit ?Stii definitia expresiei "las-o balta"? Pe bune acu, lipseste sa-l iei si la bataie.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Stii definitia expresiei "las-o balta"? Pe bune acu, lipseste sa-l iei si la bataie. daca ar fii in fata mea cu siguranta , i as da si un scuipat in gura 1
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Februarie 9, 2018 daca ar fii in fata mea cu siguranta , i as da si un scuipat in guraO doamna, ce pula ta! :laugh2 :laugh2 :laugh2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 O doamna, ce pula ta! :laugh2 :laugh2 :laugh2stii , ce dai aia primesti , tratează cum vrei sa fii tratat . O zi buna va doresc domnilor ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Dovada ca sunt centurista , primesc flori . Multumesc domnului care a fost un super dragut 1
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Februarie 9, 2018 Pot sa fiu si o doamne !O, Doamne! :laugh2 :laugh2 :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum