indubitabil1 Reputație: 128 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Februarie 9, 2018 Dovada ca sunt centurista , primesc flori . Multumesc domnului care a fost un super dragutSa le numeri. Daca iese par, le-a furat din cimitir :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Sa le numeri. Daca iese par, le-a furat din cimitir :laugh2 :laugh2 :laugh2
7uuupp Reputație: 4744 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Acum am discutat telefonic cu fata si mi se pare ok...voce draguta, a si zambit la ce disctie s-a purtat.As dori sa fie mai putin reactiva la rautati pentru ca si noi ne mandrim cu specimene remarcabile in materie de barbati, iar acest ping pong chiar nu are avantaje.Prea multi agitatori, unii cu motiv de bussines unii ca au mintea odihnita...putem sa ne mai respectam sau e Miky iar sub acoperire. 1 2
kainaudron Reputație: 191 Postat Februarie 9, 2018 Telefon: 0000000000 Oras:Bucuresti Telefon: 0000000000 Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2018 Astazi am fost la domnisoara. Programat sa ajung la 11, am ajuns putin mai devreme m-a primit foarte politicos. E joviala, e draguta, si experienta overall a fost super. Note: Normal - 10 - stramta, geme si se uda natural. Oral 9 - Nu face deep (sau de data asta nu a facut) dar nu e deranjant. Igiena 10 - facut dus inainte si dupa si intre finalizari, nu am ce reprosa. Am incercat doar doua pozitii fiindca am terminat repede, am stat la tigara, am discutat, am ras impreuna. Accepta sarut dar nu face french. Cadou 300 RON / o ora. Sincer nu stiu ce sau de ce nu le-a placut unora experienta dar cu mine a fost ok, desi este de mentionat ca rareori am experiente proaste :laugh2 :rax2 . 6
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 9, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 9, 2018 Te pup dulce !❤️❤️❤️Daca zicea ceva naspa il luai la ture? 5
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2018 Dimineata esti mai fresh?Vad ca te-ai trezit la 8.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Nu draga nu sunt agresiva, am ramas surprinsa placut de gestul domnui, chiar m -a impresionat! 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 In fiecare zi ma trezesc devreme! 1
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2018 Si pana la ce ora lucrezi?
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 9, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 9, 2018 Nu draga nu sunt agresiva, am ramas surprinsa placut de gestul domnui, chiar m -a impresionat!Care gest? Ca in povestire nu se povesteste nimic de gest. 2
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2018 El e ala cu florile. 1
only-me Reputație: 17096 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Februarie 9, 2018 Care gest? Ca in povestire nu se povesteste nimic de gest.Gestul de a scrie de bine :laugh2 :laugh2 :hihat .
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 M a impresionat ca a venit cu Flori 1 1
only-me Reputație: 17096 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Februarie 9, 2018 M a impresionat ca a venit cu FloriCine este Flori???? :laugh2 :thinking 7
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Februarie 9, 2018 Daca venea cu iarba, ma impresiona si pe mine!
george333 Reputație: 1124 Postat Februarie 9, 2018 Oras:bucale Oras:bucale Postat Februarie 9, 2018 Dovada ca sunt centurista , primesc flori . Multumesc domnului care a fost un super dragut Astazi am fost la domnisoara. Programat sa ajung la 11, am ajuns putin mai devreme m-a primit foarte politicos. E joviala, e draguta, si experienta overall a fost super. Note: Normal - 10 - stramta, geme si se uda natural. Oral 9 - Nu face deep (sau de data asta nu a facut) dar nu e deranjant. Igiena 10 - facut dus inainte si dupa si intre finalizari, nu am ce reprosa. Am incercat doar doua pozitii fiindca am terminat repede, am stat la tigara, am discutat, am ras impreuna. Accepta sarut dar nu face french. Cadou 300 RON / o ora. Sincer nu stiu ce sau de ce nu le-a placut unora experienta dar cu mine a fost ok, desi este de mentionat ca rareori am experiente proaste :laugh2 :rax2 .Recenzie fake! Totul e o minciuna cat Splaiul Unirii! Natasha a postat non-stop de dinainte de 11, (ora 13, ora site-ului Nimfomane, fiindca e un decalaj de 2 ore) pana la 11.45 si dupa aia.Deci tipul ala n-a fost clientul ei la ora 11, ci e, de fapt, un cunoscut/prieten etc care a fost rugat sa posteze.Are 3 recenzii in 5 ani unde da numai note de 10. In plus, recenzia e contradictorie, intr-un loc spune ca Natasha a facut dus intre finalizari, iar intr-unul el a terminat repede, cu 2 pozitii. Iar dovada suprema? Daca va uitati cu atentie pe marginea de jos a pozei, mai vedeti o galeata albastra cu alte flori, deci azi probabil e ziua ei.La multi ani! Si ascultati un om batran, nu mai aruncati cu bani in ea, nu merita! 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Iar nu ai ce face ? Vrei sa iti Postez apelul? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Alea sunt zambile cumparate de mine ! 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Vad ca tot te mananca sa scrii lucruri urate? Ai vreo problema? Fii barbat si vin o sa mi le spui 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Dovada. Poftim inteligentule 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum