mazare_radu Reputație: 1027 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 16, 2019 Sa ne luam ramas bun, sa varsam o lacrima, nu?? Sau sa cotizam la buzunarul tau, sa nu pleci cu buzunarele goale??Misto ramas bun, ce sa mai spun!
anstasia69 Reputație: 163 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 16, 2019 Sa ne luam ramas bun, sa varsam o lacrima, nu?? Sau sa cotizam la buzunarul tau, sa nu pleci cu buzunarele goale??Misto ramas bun, ce sa mai spun! buna asta ce sa spun 🤣🤣🤣🤣🤣🤣la asta chiar nu m-am gandit🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
danrobert21 Reputație: 925 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Belorussiya Oras:Belorussiya Postat Septembrie 16, 2019
anstasia69 Reputație: 163 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 16, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=bqhM0L394Y8 ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜‹ðŸ˜‹ðŸ˜‹ðŸ˜™ðŸ˜™
godder Reputație: 113 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Iași Oras:Iași Postat Septembrie 16, 2019 Bună, Eu mi-am luat rămas bun de la Anastasia ðŸ˜.Incep prin a spune ca m-am convins încă odată ca unii vorbesc din cărți.Anastasia este super ok și chiar îmi pare rău că am descoperit-o acum când pleacă.Locatia este de nota 10 (lângă lidl canta) , discret, curat, prosop curat predat personal de amfitrioana.Acțiunea ON nota 8, atenție și la oute.NP nota 9 geme, te privește în oglinda.. Finalizat în caciulita Igiena impecabila, fără mirosuri suspecte. Èšin sa precizez ca se putea și mai bine, dar vina îmi aparține.. Am fost prea stresat și obosit, Anastasia și a dat tot interesul. Halat 250 ora. Te pup și sper sa ne mai vedem când revii. Succes.
godder Reputație: 113 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Iași Oras:Iași Postat Septembrie 16, 2019 Bună, Eu mi-am luat rămas bun de la Anastasia ðŸ˜.Incep prin a spune ca m-am convins încă odată ca unii vorbesc din cărți.Anastasia este super ok și chiar îmi pare rău că am descoperit-o acum când pleacă.Locatia este de nota 10 (lângă lidl canta) , discret, curat, prosop curat predat personal de amfitrioana.Acțiunea ON nota 8, atenție și la oute.NP nota 9 geme, te privește în oglinda.. Finalizat în caciulita în poziția mama iedului. Igiena impecabila, fără mirosuri suspecte. Bonus masajul de relaxare ðŸ‘Èšin sa precizez ca se putea și mai bine, dar vina îmi aparține.. Am fost prea stresat și obosit, Anastasia și a dat tot interesul. Halat 250 ora. Te pup și sper sa ne mai vedem când revii. Succes.
anstasia69 Reputație: 163 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 16, 2019 Bună, Eu mi-am luat rămas bun de la Anastasia ðŸ˜.Incep prin a spune ca m-am convins încă odată ca unii vorbesc din cărți.Anastasia este super ok și chiar îmi pare rău că am descoperit-o acum când pleacă.Locatia este de nota 10 (lângă lidl canta) , discret, curat, prosop curat predat personal de amfitrioana.Acțiunea ON nota 8, atenție și la oute.NP nota 9 geme, te privește în oglinda.. Finalizat în caciulita în poziția mama iedului. Igiena impecabila, fără mirosuri suspecte. Bonus masajul de relaxare ðŸ‘Èšin sa precizez ca se putea și mai bine, dar vina îmi aparține.. Am fost prea stresat și obosit, Anastasia și a dat tot interesul. Halat 250 ora. Te pup și sper sa ne mai vedem când revii. Succes. multumesc....cu drag te pup
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 16, 2019 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Septembrie 16, 2019 Unde pleci ? Vei activa in alta parte ???
anstasia69 Reputație: 163 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 16, 2019 Unde pleci ? Vei activa in alta parte ??? buna ....nu voi mai fi activa o perioada....orcum voi anunta aici....cand e sa fie sa revin .... 1
elxandre Reputație: 86 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Septembrie 17, 2019 Maine mai esti?
anstasia69 Reputație: 163 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 18, 2019 Maine mai esti? buna dimineata...voi fi pana saptamana viitoare !!! 😉😉😉😊😊😊😊😊
coldfusion Reputație: 4335 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Septembrie 18, 2019 Si apoi ?
anstasia69 Reputație: 163 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 23, 2019 Si apoi ? nustiu nimic sa va zic sigur....nustiu daca ma intorc sau cand ma intorc.....doar daca nu ma descurc am sa revin....dar eu imi doresc sa ma retrag..... 4
anstasia69 Reputație: 163 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 23, 2019 Buna dimineata !!!!Am primit multe mesaje daca mai sunt si saptamana asta ....da sunt!!! 4 zile in Iasi ,pana joi va astept cu drag ....pupici 1
oyster123 Reputație: 7 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:homeless Oras:homeless Postat Septembrie 23, 2019 Buna Anastasia. Ma bucur ca te-am mai vazut o data, chiar daca am fost din nou stresat. Drum bun si mult succes mai departe.Multumesc
anstasia69 Reputație: 163 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 24, 2019 Buna Anastasia. Ma bucur ca te-am mai vazut o data, chiar daca am fost din nou stresat. Drum bun si mult succes mai departe.Multumesc multumesc 😛😛😘😘
sifonaru Reputație: 48 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 2, 2019 Buna dimineata !!!!Am primit multe mesaje daca mai sunt si saptamana asta ....da sunt!!! 4 zile in Iasi ,pana joi va astept cu drag ....pupiciunde te relochezi?
anstasia69 Reputație: 163 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 13, 2020 Buna tuturor si la multi ani!!! Am revenit la iasi va pup 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2020 Postat Ianuarie 13, 2020 Mai spune te rog care sunt serviciile si pretul.
anstasia69 Reputație: 163 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 13, 2020 Mai spune te rog care sunt serviciile si pretul.150 finalizarea oral neprotejat cu finalizsre corporal ,nu orala,normal protejat,diferite pozitii,250 h ,2 finalizari,oral,normal + mssaj de relaxare 2
zerrcore Reputație: 852 Postat Ianuarie 14, 2020 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Ianuarie 14, 2020 Drumui lung și tare as vrea sa te văd ... cum facem doar la iasi ??? Nu uita sa postezi ceva poze noi :*
titisinistru Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2020 Postat Ianuarie 14, 2020 150 finalizarea oral neprotejat cu finalizsre corporal ,nu orala,normal protejat,diferite pozitii,250 h ,2 finalizari,oral,normal + mssaj de relaxaree de la revelion. la anul 2021 va fi 200 numarul pb e cu fetili de la top care ofera servicii duble in cash ul asta
anstasia69 Reputație: 163 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 14, 2020 Drumui lung și tare as vrea sa te văd ... cum facem doar la iasi ??? Nu uita sa postezi ceva poze noi :* nu pot adauga poze 1
momo momo Reputație: 7 Postat Ianuarie 14, 2020 Postat Ianuarie 14, 2020 salut Anastasia .. Bine ați venit înapoi .. v-am sunat acum și v-am trimis un msg
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Ianuarie 15, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Ianuarie 15, 2020 nu pot adauga pozeTrimitele pe whatsapp! 5 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum