michellelove Reputație: 2 Postat Ianuarie 16, 2018 Postat Ianuarie 16, 2018 I em in vizit pentr 3 zile, Dragi meu, eu sunt negresa ta. Michelle Love, Sunt din Nigeria Si sunt la tine la facultate, m-am gândit sa fac utile cu placerea de a esort pentruSunt nymphomania ?i îmi place sexul ?i îmi plac barba?ii, sunt deschisa la orice fantezie sexuala si orice fetis, sunt deschis la oricesunt o fata care pune valoare pe curatenia si bunul simt, îmi plac haine, bijuterii si bani scumpe,bruneta, ochi caprui, 168m, 57kg, sanii nr4, voluptosi cu forme braziliene, Imaginile sunt reale !!! Pot sa va astept sa va îmbracati exact la fel si în aceeasi locatie în imagini,Super locatie de lux, sunt un supusa, pasionala, senzuala, rafinata si fin fata, servicii de masaj erotic sau relaxantterminând, vreau sa spun ca sunt o fata destul de buna si ca nu tin un ochi pe ceasul meu, am un colega, speach very good english 2
evil12 Reputație: 169 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 16, 2018 I em in vizit pentr 3 zile, Dragi meu, eu sunt negresa ta. Michelle Love, Sunt din Nigeria Si sunt la tine la facultate, m-am gândit sa fac utile cu placerea de a esort pentruSunt nymphomania ?i îmi place sexul ?i îmi plac barba?ii, sunt deschisa la orice fantezie sexuala si orice fetis, sunt deschis la oricesunt o fata care pune valoare pe curatenia si bunul simt, îmi plac haine, bijuterii si bani scumpe,bruneta, ochi caprui, 168m, 57kg, sanii nr4, voluptosi cu forme braziliene, Imaginile sunt reale !!! Pot sa va astept sa va îmbracati exact la fel si în aceeasi locatie în imagini,Super locatie de lux, sunt un supusa, pasionala, senzuala, rafinata si fin fata, servicii de masaj erotic sau relaxantterminând, vreau sa spun ca sunt o fata destul de buna si ca nu tin un ochi pe ceasul meu, am un colega, speach very good englishCame at hotel ?
radu77 Reputație: 2040 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Ianuarie 16, 2018 Welcome... ca sa zic asa, pe romaneste!?☺Can you be more specific about services and prices?Where do you have the location? Thks
michellelove Reputație: 2 Postat Ianuarie 16, 2018 Autor Postat Ianuarie 16, 2018 I am by rin grand hotel and my services are allmost full, no anal
athenegen Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 16, 2018 I am by rin grand hotel and my services are allmost full, no analPrices gyal?
neiberr Reputație: 877 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2018 Am vorbit cu Ea stie romana....are locație in spate la rin...250 si 400 ora....incerc sa ma programez pare ok la tel.....stie cinevasunt locuri disponibile de parcare la blocurile din spate de la rin...
snache Reputație: 1 Postat Ianuarie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2021 Mai este disponibila? 1
piticu_ Reputație: 275 Postat Ianuarie 6, 2021 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 6, 2021 Acum 2 ani a zis că stă 3 zile pe aici... Tu ce crezi?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum