evilboy Reputație: 86 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:N'ai tu treaba Oras:N'ai tu treaba Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Buna buna , cum sa incep ? Vad ca avem ceva nou pe site dar nu se vorbeste la ea , pai hai sa incep Am sunato saptamana trecuta si abea acum cateva ore am ajuns la ea ! Mno e o tipa super super tare ma nene ma ! Un pret micut cred eu pentru ea Am ajuns acolo practic am ramas blocat ma intampinat cu un chip neacoperit cu tot felul de tampenii , era super frumusica fara tot felul de chesti . E miniona dar e bomba sa spun asa .Am intrat e vorbareata rau , am platit sa zic undeva la 70 fin ca ora e 150 Servici perfecte am observat ca nu ii place sa fie falsa cum sunt unele pot sa spun ca e chiar tare tipa . De cand merg la fete aceasta Karla mia pus "capacul" cu oralul . Oral deep cu saliva ce sa mai e o adevarata experta numa cand ma gandesc mi se ridica ! Am decis sa ii dau si eu nota pe acest site deoarece ea nu stie sa intre si sa isi creeze un cont aici ! Discretie =10 (singura in locatie)Servici(10 oral ,8 normal)Atitudine(9)Experienta=9.8Numele ei este Karla 0784482719 3 6 Link spre comentariu
evilboy Reputație: 86 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:N'ai tu treaba Oras:N'ai tu treaba Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Ea este Karla 0784482719 3 4 Link spre comentariu
nfhh Reputație: 276 Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Pai si de ce la Discutii Generale si nu la Testate?! Link spre comentariu
evilboy Reputație: 86 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:N'ai tu treaba Oras:N'ai tu treaba Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Mno hai sa scriu si aici Saptamana trecuta am sunat la aceasta karla de la burebista vad ca nu prea exista numele ei aici si chiar imi pare rau e o tipa super fainaAm ajuns acum cateva ore la ea si decid sa o recomand pe aceasta domnitaUn pret mic care cred eu ca merita mult mai mult Seviciile ei sunt bune din puctul meu de vedere mai ales oralul ahhhh e perfect deep cu fin si etcFata face si fin faciala orala si etc . Mno la normal a fost ok ca de nu era larga ca ....Nu vreau sa stau mult sa scriu simplu si la subiect Karla e perfecta 0784482719 3 6 Link spre comentariu
zino Reputație: 235 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 SICTIR. 3 Link spre comentariu
evilboy Reputație: 86 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:N'ai tu treaba Oras:N'ai tu treaba Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Am vrut sa ii fac eu un topic ca sa o poata vedea toata lumea ca de de ea vad ca nu prea se discuta , tin sa precizez ca sper sa ajunga si ea sa fie testata de mai multe persoane si sa fie recomandata chiar merita . Ceva real si bun 2 3 Link spre comentariu
evilboy Reputație: 86 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:N'ai tu treaba Oras:N'ai tu treaba Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Sictir ? DE CE RECOMAND O TIPA CARE ISI FACE TREABA CUM E OK 4 Link spre comentariu
antonio101 Reputație: -36 Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Peste Link spre comentariu
zino Reputație: 235 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Sictir ? DE CE RECOMAND O TIPA CARE ISI FACE TREABA CUM E OK ti-a raspuns Antonio de ce! Link spre comentariu
evilboy Reputație: 86 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:N'ai tu treaba Oras:N'ai tu treaba Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Din pacate nici una din ce spune el de ce va face sa credeti asta ? Ca spun ceva concret de o asemenea fata ca o recomand ? Nu ... e prima data cand intru aici ea mi-a spus de site asa ca am decis sa ii las si eu aici o recenzie de ea ... convingeti-va la ea si veti vedea 5 Link spre comentariu
evilboy Reputație: 86 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:N'ai tu treaba Oras:N'ai tu treaba Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Pestepeste ? Pe bune ? Ca am descris o fata si am recomandat serviciile ei ? Pacat fata nu are nici ce spui tu si e super de treaba 5 Link spre comentariu
lewsyllv Reputație: 42 Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 de unde e poza? are vre-un anunt ceva? fata pare ca are burtica, deci nu perfecta, Link spre comentariu
evilboy Reputație: 86 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:N'ai tu treaba Oras:N'ai tu treaba Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 de unde e poza? are vre-un anunt ceva? fata pare ca are burtica, deci nu perfecta, Are anunt fata ! Cand am spus perfecta mam referit la serviciile ei ! Eu am avut ceva de spus am recomandat ! Celor care nu va convine inainte de a comenta la adresa ei mmergeti si convingeti-va si apoi discutati 1 4 Link spre comentariu
zino Reputație: 235 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Din pacate nici una din ce spune el de ce va face sa credeti asta ? Ca spun ceva concret de o asemenea fata ca o recomand ? Nu ... e prima data cand intru aici ea mi-a spus de site asa ca am decis sa ii las si eu aici o recenzie de ea ... convingeti-va la ea si veti vedea pune intai mana pe o carte de gramatica si cand te vei prinde cum e cu limba romana te asteptam aici cu mare drag.cu toata dragostea! 4 Link spre comentariu
evilboy Reputație: 86 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:N'ai tu treaba Oras:N'ai tu treaba Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 pune intai mana pe o carte de gramatica si cand te vei prinde cum e cu limba romana te asteptam aici cu mare drag.cu toata dragostea! Am impresia ca tu esti peste cu adevarat aici , pari cam gelos mno normal nu iti recomandam pitipoancele tale . Scuze 5 Link spre comentariu
lewsyllv Reputație: 42 Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Are anunt fata ! Cand am spus perfecta mam referit la serviciile ei ! Eu am avut ceva de spus am recomandat ! Celor care nu va convine inainte de a comenta la adresa ei mmergeti si convingeti-va si apoi discutatipune si anuntul atunci, sa stim de preturi/servicii, din gurita ei, ca sa zic asa. Link spre comentariu
zino Reputație: 235 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 esti scuzat definitiv. Link spre comentariu
evilboy Reputație: 86 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:N'ai tu treaba Oras:N'ai tu treaba Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 pune si anuntul atunci, sa stim de preturi/servicii, din gurita ei, ca sa zic asa. mno nu stiu sa pun !!! Are nr de tel puteti sa discutati direct cu ea ! Iar pentru restul domnilor ii rog sa nu isi mai bage nasul in treaba si discutia altora 3 Link spre comentariu
evilboy Reputație: 86 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:N'ai tu treaba Oras:N'ai tu treaba Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 de unde e poza? are vre-un anunt ceva? fata pare ca are burtica, deci nu perfecta, nu e perfecta ? 1 3 Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Ianuarie 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Bai putza, tu ti-ai facut astazi cont aici ca sa vii sa ne prezinti marfa, esti unul dintrei cei mai prosti pesti/iubi sau cum vrei sa te numesti, ai impresia ca noi suntem veniti cu pluta, nici macar nu ai fost in stare sa faci o recenzie completa. 9 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 ... si "Popa Stoica Farcas" asta pe unde e ... in Romania? 4 2 Link spre comentariu
evilboy Reputație: 86 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:N'ai tu treaba Oras:N'ai tu treaba Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 ... si "Popa Stoica Farcas" asta pe unde e ... in Romania? undeva prin spate la rond alba iulia 4 Link spre comentariu
evilboy Reputație: 86 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:N'ai tu treaba Oras:N'ai tu treaba Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Bai putza, tu ti-ai facut astazi cont aici ca sa vii sa ne prezinti marfa, esti unul dintrei cei mai prosti pesti/iubi sau cum vrei sa te numesti, ai impresia ca noi suntem veniti cu pluta, nici macar nu ai fost in stare sa faci o recenzie completa. nici una nici alta . Mi-am facut cont sa o recomand bai PUTZA 4 Link spre comentariu
zino Reputație: 235 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 nici una nici alta . Mi-am facut cont sa o recomand bai PUTZA sa sti ca ne-ai impresionat .........esti cel mai prost peste/iubi de pana acum.....te ajuta mult si faptul ca esti analfabet!FELICITARI ! 3 Link spre comentariu
evilboy Reputație: 86 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:N'ai tu treaba Oras:N'ai tu treaba Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 sa sti ca ne-ai impresionat .........esti cel mai prost peste/iubi de pana acum.....te ajuta mult si faptul ca esti analfabet!FELICITARI ! urat acuzati fara sa stiti , va dati cu impresia din prima foarte pacat , chiar mi-as dori ca sa vina si altcineva sa adauge o recomandare de ea sa vedem atunci tot peste e si el ? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum