pansacola77 Reputație: 108 Postat Martie 15, 2019 Oras:Europe Oras:Europe Postat Martie 15, 2019 Te lasa...E permisiva si cooperanta. 1 10
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 15, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 15, 2019 Eu deduc ca fata suge bine pula, cam asta este punctul ei forte. Cat iti face oralul te lasa cu degete in vagin, etc?Te lasă,dar pute a peste stricat,după cum ne spunea cu confrate.Adica e posibil sa faci cangrena si sa-ti taie degetele
pansacola77 Reputație: 108 Postat Martie 15, 2019 Oras:Europe Oras:Europe Postat Martie 15, 2019 Ne spunea un singur confrate. 1 10
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 16, 2019 Postat Martie 16, 2019 Buna dimineata sunt la birou pana tarziu in noapte. va pup fataciosilor :rax2 1 3
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 16, 2019 Postat Martie 16, 2019 Da Laury insa depinde , am avurt persoane care am acceptat apoi m-am trezit cu rani din cauza unghiutelor :D Eu deduc ca fata suge bine pula, cam asta este punctul ei forte. Cat iti face oralul te lasa cu degete in vagin, etc? 1 3
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 16, 2019 Sa revenim la recenzii. greenless, on 07 Feb 2019 - 9:31 PM, said:Dragi colegi de forum, iată o mică povestioară, cu care aniversez și prima mea recenzie pe forumul ăsta. Nu frecventez forumul ăsta și nici nu am de gând, dar ca orice om normal, vreau să-mi descarc stresul de zi cu zi, și de un viciu mai bun nu am dat momentan, iar ca urmare am ajuns aici.Care căcat e legătură, vă întrebați probabil?Păi uite care e ideea. I-am dat o vizită Karlei după o zi plină la birou cu gândul că o să mă ajute să mă detensionez puțin. Cum e și normal, m-a întâmpinat frumos în apartamentul ei, cu o atitudine prietenoasă și deschisă. Până aici, toate bune și frumoase. M-am simțit puțin grăbit, totuși, având în vedere că am plătit pentru 30 de minute, iar ea dădea semne că se grăbește încă din primele 3-4. Am zis să trec cu vederea, că poate na, măcar compensează la actul sexual.Dar ce să vezi, ce am primit în schimbul a 100 de lei?O muie demnă de toată mila. Nu tu cowgirl, nu tu 69. Zici că m-am futut cu un cadavru — 0 barat.Așadar, dragă Karla, nu lua în nume de rău review-ul ăsta, dar sunt pe cât se poate de sincer. Ăsta e și scopul recenziilor până la urmă, nu? Să afli dacă ceva își merită banii sau nu.Mai bine îmi comandam o pizza și dădeam o labă, că mă distram mai tare decât acum, unde nu m-am distrat aproape deloc.Nu știu cât de bine îți faci tu treaba în general și nici nu mă interesează, dar când în calitate de client decid să te plătesc pentru o chestie, mă aștept să o faci și bine, nu să-mi arunci scuze de genul, cum că "am dormit toată ziua". Ghici ce, și eu am muncit toată ziua și nu m-am plâns de faptul că aș putea fi puțin obosit.Așa că, dragi prieteni forumiști, interesați-vă și voi mai bine înainte să decideți pe cine aruncați banii. Eu am făcut prostia să nu mă mai interesez și am mers pe ideea că, dacă m-a futut bine prima dată când am vizitat-o (acum multe luni), o să mă fută bine și a doua oară.Iar pentru cârcotași — nu, nu mă cac pe mine pentru 100 de lei, nu duc lipsă de bani. Doar că poate alții sunt dispuși să dea mai mult, și vor avea surprize.Vă las pe voi să decideți dacă merită altă vizită sau nu. Nu are nevoie de notă. Eu zic că nu.V-am pupat, seară faină!
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 16, 2019 Postat Martie 16, 2019 sincer te chinui degeaba , de 5 ani stai ope forumul asta si asta faci ! ne plictisesti si copy paste . Ti-a dat jet BETTY si din plictiseala ai luat topicul meu ! coaie degeaba te chinui o sa sterg rahatul pe care tu il faci dupa ce vei fi banat :)Sa revenim la recenzii. greenless, on 07 Feb 2019 - 9:31 PM, said: 2 2
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 16, 2019 sincer te chinui degeaba , de 5 ani stai ope forumul asta si asta faci ! ne plictisesti si copy paste . Ti-a dat jet BETTY si din plictiseala ai luat topicul meu ! coaie degeaba te chinui o sa sterg rahatul pe care tu il faci dupa ce vei fi banat :)Balabusca,Motanul a creeat forumul asta pentru recenzii,pentru informarea curvarilor.
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 16, 2019 Postat Martie 16, 2019 Ce informare ma ca stai si strici si aduci acuzati lasa topicele in pace si nu mai scrie inutil , te legi de mine si de Betty crezi ca ne faci rau ? iti garantez eu ca nu :) muncesc si o sug cu drag si mult asta pentru cultura ta generala . Sfatul meu este sa u te mai chinui ca atunci cand vei fi banat eu personal sterg tot ce ai scris :DBalabusca,Motanul a creeat forumul asta pentru recenzii,pentru informarea curvarilor. 2 3
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 16, 2019 Ce informare ma ca stai si strici si aduci acuzati lasa topicele in pace si nu mai scrie inutil , te legi de mine si de Betty crezi ca ne faci rau ? iti garantez eu ca nu :) muncesc si o sug cu drag si mult asta pentru cultura ta generala . Sfatul meu este sa u te mai chinui ca atunci cand vei fi banat eu personal sterg tot ce ai scris :DCa sa stergi trebuie sa ai bani,iar tu nici de shaorma nu mai ai. :laugh2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 16, 2019 Postat Martie 16, 2019 Iti garantez eu ca am destui intrucat sa sterg de cate ori am chef , dar pana nu te baneaza nu sterg :D asta ca sa iti mai faci un nerv in plus . sa vi la mn sa iti dau bani de chirie ca tot nu ai Ca sa stergi trebuie sa ai bani,iar tu nici de shaorma nu mai ai. :laugh2 2 3
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 16, 2019 Iti garantez eu ca am destui intrucat sa sterg de cate ori am chef , dar pana nu te baneaza nu sterg :D asta ca sa iti mai faci un nerv in plus . sa vi la mn sa iti dau bani de chirie ca tot nu ai Daca platesti moderare,imi sterg eu contul :wink2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 17, 2019 Postat Martie 17, 2019 Multumesc :$ a fost banat acum pot plati linistita dezastu facut de acest gunoi . 2 3
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 17, 2019 Postat Martie 17, 2019 Disponibila dragilor 2 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Disponibila dragilor 1 3
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Hei astazi incep de la 10:00 dimineata , va astept cu drag sa ne programam :* 1 3
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Buna dimineata astazi sunt disponibila pana mai tarziu :) 1 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 21, 2019 Postat Martie 21, 2019 Disponibila astazi dragilor 4
mateyyy Reputație: 80 Postat Martie 21, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 21, 2019 Buna, la servicii vad ca oferi fisting. Este vorba de fisting sau fingering ?
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 21, 2019 Postat Martie 21, 2019 pai Fingering doar primesc iar la fisting am cereri sa fac eu :))))) Buna, la servicii vad ca oferi fisting. Este vorba de fisting sau fingering ? 4
mateyyy Reputație: 80 Postat Martie 21, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 21, 2019 Ok, am crezut ca accepti sa ti se faca (fisting).
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum