Sari la conținut

Karla 0784482719 perfectionista de la Burebista

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Tu chiar vrei sa futi o țărancă grasomegă cu curul diform și pizda franjuri boss?

Bro m-ar fi interesat un oral rapid la ora asta, awkward. Vad ca o tot denigrezi pe dra, ai niste sfaturi mai bune la ora asta? :)

Link spre comentariu

Bro m-ar fi interesat un oral rapid la ora asta, awkward. Vad ca o tot denigrezi pe dra, ai niste sfaturi mai bune la ora asta? :)

Vrei sa pleci acasa bolnav? Sa duci sifilis, HPV si hepatita la prietena/nevasta?

Tre sa fii BEAT MORT ca sa ai curaj sa o futi... Serios zic, recenziile nu mint.

Link spre comentariu
Vizitator carladristor
Reputație: 0

Nu am vazut nici o recenzie care sa sugereze ca ar fi bolnava

Pai asta îi era scopul lui sa faca ceva ca eu sa decad in fata oamenilor , dar se pare ca recenziile mele spun totul clar . Nu avea rost sa imi bat capul cu ei . Le multumesc moderatorilor pentru ca a fost banat .
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Asadar o noua zi frumoasa . Dam start programarilor dragilor . Va astept cu drag pe Burebista sa petrecem clipe de minunate impreuna .

Disponibila pana tarziu ❤

Cu drag a voastra Carla

Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Asadar o noua zi frumoasa . Dam start programarilor dragilor . Va astept cu drag pe Burebista sa petrecem clipe de minunate impreuna .

Cu drag a voastra Carla

Link spre comentariu

Vizitator carladristor

Cu drag a voastra Carla

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...