Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Văd aici oameni educați, culți, citiți, la fel și multe doamne și domnișoare. Mai văd și multe conflicte care se desfășoară folosind un limbaj înjositor. Care este sursa răului pe forum: orgoliile, invidia, gelozia? Sunt prea crud aici ca să am un răspuns. Nu s-ar putea o reforma a forumului încât certurile insalubre să fie înlocuite cu dialoguri elegante pigmentate doar cu ironii fine? :habarnam 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Natura-DivinăNatura umană - toxică:) 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Care este sursa răului pe forum: orgoliile, invidia, gelozia? Prostia omenească. 6 Link spre comentariu
cvrtester Reputație: 175 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Localhost Oras:Localhost Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Coios, stii cum sunt suporterii aia infocati? De le place sa se bata, sa injure, samd (Nu zic ca e ceva rau, fiecare fata ce vrea pl lui), asa si aici le place sa se certe, sa se injure sau poate nu le place, au mult timp liber, oricum restul membrilor se amuza, cel putin eu :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Prostia omenească.Iti dau dreptate, esti un exponent al prostiei! 1 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Ai citit postarea 5 .Îți expui decent un punct de vedere fără te referi la nimeni și ești luat în colimator și jignit de câte unul care nu are ce face.Și (te) mai întrebi care este sursa conflictelor.Băgarea în seamă aiurea a unora.În cazul de față a lui Lisandru. 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Coios, stii cum sunt suporterii aia infocati? De le place sa se bata, sa injure, samd (Nu zic ca e ceva rau, fiecare fata ce vrea pl lui), asa si aici le place sa se certe, sa se injure sau poate nu le place, au mult timp liber, oricum restul membrilor se amuza, cel putin eu :laugh2 :laugh2Si eu ma amuz pe aici, dar uneori este deranjant ce vad 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Si eu ma amuz pe aici, dar uneori este deranjant ce vad eu zic ca oamenii decenti ar trebui sa-si faca un forum al lor..nici o sansa ca acesta sa fie reformat. 3 7 Link spre comentariu
cvrtester Reputație: 175 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Localhost Oras:Localhost Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Si eu ma amuz pe aici, dar uneori este deranjant ce vad E in regula, e ca in viata, daca vezi ceva nu trebuie sa te demoralizezi, mergi mai departe 1 Link spre comentariu
pipulica Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Ce am vazut eu: picon vs restul, mai ales miskinconsiuliul pieli pulii vs mikiputzacurve **spam editat**e sau abia majore vs curve batrane aproape de pensionarepesti vs pestilisandru vs dracu stie in momentul asta 1 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 21, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Tre' să existe o sursă neapărat? E in virtutea inerției totul... 9 24 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Tre' să existe o sursă neapărat? E in virtutea inerției totul...Totul are o Sursă :) Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 21, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Totul are o Sursă :)Pff...Iluzia are o sursă? Inseamna că deja suntem bolnavi toți...😅 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Pff...Iluzia are o sursă? Inseamna că deja suntem bolnavi toți...:))) Am zis ca Vreau parterul plus etajul unu :))) Btw... Patu de jos, patu de sus, Sau vrei să împărțim unu? :))) 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 eu zic ca oamenii decenti ar trebui sa-si faca un forum al lor..nici o sansa ca acesta sa fie reformat.Îți dai seama ce s-ar întâmpla dacă fiecare ne-am face câte un forum al nostru...și am vizita și zecile de forumuri ale colegilor...am fi prizonierii acestei lumi virtuale nebune. 2 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Tre' să existe o sursă neapărat? E in virtutea inerției totul...Absolut! Nu exista nimic fara o cauza.Si o miscare in virtutea inertiei are un inceput. :) 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Văd aici oameni educați, culți, citiți, la fel și multe doamne și domnișoare. Mai văd și multe conflicte care se desfășoară folosind un limbaj înjositor. Care este sursa răului pe forum: orgoliile, invidia, gelozia? Sunt prea crud aici ca să am un răspuns. Nu s-ar putea o reforma a forumului încât certurile insalubre să fie înlocuite cu dialoguri elegante pigmentate doar cu ironii fine? :habarnamCaracterul Link spre comentariu
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 ai asteptari prea mari de la un forum de curve, proxeneti (recte tigani borati) si mai ales labagii care nu ar putea posta in absenta T9 pe telefon. 1 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Contradicția e motorul evoluției, al dezvoltării. Polemici sunt la orice nivel. Fără ele cum s-ar decela adevărul, sau dreptatea? Dar polemicele degenerează atunci cînd dotarea intelectuală precară îl împinge pe unul dintre competitori să recurgă la atacuri la persoană, ca argument decisiv, valabil. Din clipa acea polemica se transformă în mahalageală.Situația asta se produce aici, pe forum, zi de zi și ceas de ceas. Și așa va fi mereu, cît timp spațiul acesta este bîntuit de hoardele pipiliconice. De aceea și insist a-l susține pe pipilică ca (cacofonie semnificativă!) moderator. S-ar legitima o stare de fapt, o tendință fatală. Ar fi limpede și pentru cei care, încă, își mai fac iluzii, propunînd periodic îndemnuri de genul pupat toți peața endependenți... Una dintre multele legi ale lui Murphy, din păcate n-am reținut cui îi este atribuită exact, zice așa:Calitatea unei discuții este invers proporțională cu pătratul numărului de participanți.E genială.Urmăriți numai ce se întîmplă în discuțiile cu mai mulți participanți. Nu numai aici.. ci peste tot: la tv, la radio, la mitinguri, la ședințe... la cîrciumă/baruri/restaurante... etc... etc. 2 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 21, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Absolut! Nu exista nimic fara o cauza.Si o miscare in virtutea inertiei are un inceput. :)Are un echilibru...dar nu un inceput! E simplu, dacă este cum am zis, o boală care datorită forței generată de multimea mare de minti umane formeaza pur si simplu o halucinație foarte performantă, aproape ca o mașinărie...care da, o poți numi iluzie! Dar aceasta nu e neaparat sa aiba un inceput...poate parea ca o umbră care se face vizibilă cand bat razele de soare sau la lumina lunii. In concluzie, exterminati binele si va dispărea răul pentru totdeauna!... 😈😅 11 28 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 sa stiti ca ..din pacate nu este o caracteristica stricta a acestui forum. cu ani in urma ..imi facusem cont pe garbo ,pe kudika,pe 9am ..si acolo la fel era..nu puteai sa dai un sfat cuiva care deschisese un subiect de discutie in care cerea o parere, ca si sarea o gashca de 3-4-5 insi care apostrofau acele persoane care nu le impartasea parerea. imi amintesc ca era o tipa insarcinata ,fara tatal copilului in viata ei si care cerea sfat ..ce sa faca..si eu i-am zis sa faca ce ii spune sufletul..dar bine ar fi sa lase acel copil sa vina pe lume chiar daca nu-i va fi usor.era o tanti doctora stomatoloaga cu un caracter gen rozica..si cand m-a luat in niste serii..de jigniri..ca sunt o dobitoaca..ca ea e cineva..ca-i zice lumea "sarumana" ..ca ce ..sa se dea nastere la plozi aiurea ..ca ...tra la la. ................................. am avut un soc prima data. deci am ramas shokata..cum isi permitea respectiva sa ma jigneasca doar pt ca nu aveam aceeasi parere...si au mai sarit 2-3 matracuci pe mine ..care erau de acord cu ea...dar le-am dat si eu niste replici - sa ma tina minte. insa aici..alte probleme sunt cauza a ceea ce se intampla..si anume, cel mai bine o reflecta un proverb " INTERESUL POARTA FESUL" 5 5 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Văd aici oameni educați, culți, citiți, la fel și multe doamne și domnișoare. Mai văd și multe conflicte care se desfășoară folosind un limbaj înjositor. Care este sursa răului pe forum: orgoliile, invidia, gelozia? Sunt prea crud aici ca să am un răspuns. Nu s-ar putea o reforma a forumului încât certurile insalubre să fie înlocuite cu dialoguri elegante pigmentate doar cu ironii fine? :habarnamÎntr o lume "pestriță" totdeauna o sa fie si-si. Ori pe un astfel de forum e clar ca nu poate exista tact la foarte multi.:) Ideea e sa treci peste sau sa te amuzi. Eu deja sar cu privirea peste unele postari-ha ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Într o lume "pestriță" totdeauna o sa fie si-si. Ori pe un astfel de forum e clar ca nu poate exista tact la foarte multi. :)Ideea e sa treci peste sau sa te amuzi. Eu deja sar cu privirea peste unele postari-ha !tu ca esti vechi...dar tu iti dai seama ca cei noi au un shock? 2 6 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 tu ca esti vechi...dar tu iti dai seama ca cei noi au un shock?Nu s așa vechi. Numai ca eu pana sa ma înscriu am citit pe aici si intr-adevar ma gândeam daca sa ma înscriu sau nu, când am vz unele pe aici :)))))) Deocamdată nu m am contrat cu nimeni, dar daca vreunui se leagă aiurea de mine, cred ca ii pin emoticoane cu rasul si merg mai departe. Ha !:) Link spre comentariu
best_star Reputație: 360 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Văd aici oameni educați, culți, citiți, la fel și multe doamne și domnișoare. Mai văd și multe conflicte care se desfășoară folosind un limbaj înjositor. Care este sursa răului pe forum: orgoliile, invidia, gelozia? Sunt prea crud aici ca să am un răspuns. Nu s-ar putea o reforma a forumului încât certurile insalubre să fie înlocuite cu dialoguri elegante pigmentate doar cu ironii fine? :habarnamMentalitati, caractere, temperamente diferite au dat nastere mereu la certuri, polemici, razboaie. Cam astea sunt principalele cauze. Ar mai fi de adaugat si orgoliile nemasurate sau interesele meschine. Subiectul abordat de tine e foarte complex si-n acelasi timp foarte complicat, deoarece conflictele umane au fost, sunt si vor exista mereu. Este imposibil de eradicat acest fenomen trist care predomina in societatea actuala. Mi s-ar parea mai potrivit si mai corect, ca titlul acestui topic sa sune in felul urmator "care este sursa conflictelor umanitatii" ? la modul general, nu doar aici pe forum. Pe subiectul propus de tine sau de mine, s-ar putea discuta la infinit, dar ma opresc aici. Am facut un mic rezumat, din care sa reiasa esenta !!! :) 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum