viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2018 Las-o frate ca este noua si dureaza un pic pana se obisnuieste.Eu zic ca merita putina intelegere :hihatAi impresia ca sunt rau intentionat? In niciun caz. Vreau doar sa o ajut sa constientizeze realitatea. Spre deosebire de unii amorezi care o lauda neconditionat si nejustificat.Eu o „iubesc” ca sarea in bucate, nu ca mierea sau ca zaharul. :D 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2018 Ai impresia ca sunt rau intentionat? In niciun caz. Vreau doar sa o ajut sa constientizeze realitatea. Spre deosebire de unii amorezi care o lauda neconditionat si nejustificat.Eu o „iubesc” ca sarea in bucate, nu ca mierea sau ca zaharul. :DSuntem prieteni de trei ani? Stiu ce spui si-mi pare bine ca esti precum sarea in mancare 5 7 Link spre comentariu
copoiu23 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2018 Partajează Postat Februarie 8, 2018 Treci si tu pe 150/250 ca asa as veni la tine Link spre comentariu
koskos Reputație: 74 Postat Februarie 9, 2018 Oras:bucresti Oras:bucresti Partajează Postat Februarie 9, 2018 Si-a facut rodajul in Londra ... ce noua .. vrea 250 ora sa munceasca .. ! Anais nu ai invatat nimic de la prietenele tale mai experimentate ? 🤔🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Bună ziua , am revenit cu mai multe poze din locatie! :drool :drool :drool Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Tipa sigur are proxenet daca nu are colega atunci cine ii face pozele? Asta e un detaliu important Link spre comentariu
koskos Reputație: 74 Postat Februarie 9, 2018 Oras:bucresti Oras:bucresti Partajează Postat Februarie 9, 2018 Este iubi nu peste ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Ce mie una ce mi-e alta e tot una urasc de moarte proxenetii eu dau bani in speranta ca in primul rand se bucura ele (fetele) nu paraziti nenorociți de bani nemunciți fetele muncesc ofera un seviciu javrele de pesti in schimb produc doar teroare si traiesc pe spatele altuia ca niste lepre ordinare eu pe astia ii urasc de moarte i-as impusca cu zambetul pe buze pe javrele de pesti! Link spre comentariu
aloneforyou Reputație: 9 Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Buna in bacau vi ? 1 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4733 Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Buna in bacau vi ?Pe toate le intrebi daca vin in Bacau? Link spre comentariu
koskos Reputație: 74 Postat Februarie 9, 2018 Oras:bucresti Oras:bucresti Partajează Postat Februarie 9, 2018 Daca nu mai ai ce sa futi in bacau vino la buc....🤗🤗 Link spre comentariu
clarahot23 Reputație: 199 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Scuze ca intervin,Atanasia este colega de apartament cu mine. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Mi-as dori sa fie asa cand am vizitat-o eu era doar ea în apartament și din acest motiv am intrat la bănuieli daca nu are colega atunci cel care ii face pozele e o javra de proxenet Link spre comentariu
lewsyllv Reputație: 42 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Mi-as dori sa fie asa cand am vizitat-o eu era doar ea în apartament și din acest motiv am intrat la bănuieli daca nu are colega atunci cel care ii face pozele e o javra de proxenetpoate sa fie o prietena, eventual din bransa, daca are proxenet, faptul ca stim asta aici si nu o mai vizitam, nu rezolva problema, da proxentii sunt javre dar problema e fetele au nevoie de un fel de protectie, unii clienti sunt la fel de javre, dupa parerea mea ar trebuie legalizat, in alte tari sa legalizat si nu a cazut pucioasa din cer peste ei. Link spre comentariu
clarahot23 Reputație: 199 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Avem si viata noastra personala....nu putem sta numai in acel apartament. Probabil era plecata sau in camera mea,noi ne respectam si discretia este maxima Link spre comentariu
andrei8369 Reputație: 59 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Rebranduirea Simonei Nerva Traian! Păcat de potențialul ei! Văd că a păstrat aceleași obiceiuri!https://nimfomane.com/forum/topic/105346-simona-nerva-traian-0749641248-0727031055-0720238648/ Link spre comentariu
andrei8369 Reputație: 59 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Păcat și de amabilitatea cu care te tratează colega sa Clara, deși nu cu ea aveam intâlnire și pe care regret că nu am mai apucat s-o testez! Link spre comentariu
andrei8369 Reputație: 59 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Am vizitat duminca aceasta caprioara, locatie cunoscuta pe Nerva.M-a asteptat intr-un body si tocuri.Fata are parul brunet si ochii verzi foarte frumosi, combinatiia fiind fatala.Fundul e micut, bine conturat cred ca are cam 163-165 de cm, piele alba, fina si piesa de rezistenta, evident saniicare pe langa faptul ca sunt mari au si o consistenta foarte placuta la palpare, fiind grei si destul de tari.Am ales optiunea de ora cu o singura finalizare si am debutat cu un fk timid, se pare ca nu suntem f compatibili pt acest serviciu :), apoi ea limbi pe sfarcuri, eu cunni, pozitii lascive din partea ei, se tolanise ca o pisica pe mine.Oralul lent cu rotocoale si figuri de stil, dar nu foarte ritmic.M-a intrebat la un moment dat daca vreau sa puna prezervativul.am amanat momentul,sexul normal s-a desfasurat in picioare, pe la spate in fata oglinzii si pe la min 45 am terminat in prezervativ din pacate. note:aspect: 9, bruneta cu ochi verzi si sani ca in reviste, naturali si marioral 8, daca face si cim, 9normal 9GFE 8, fk timid, si o mica senzatie de fast forwardigiena 10 Puncte forte: sanii, ochii verzi, lascivitatea.Recomand celor care cauta figuri interesante, celor care au fetishuri cu sanii si tuturor celor care cauta fete tinere noi.achitat 250, pt circa 45 de minute, one shot.fata cica are experienta si pe la noi si prin alte parti.Interesant ca ai recenzat pozitiv si printre primii aceeași fata de două ori spunând că e nouă pentru tine! Te-a îmbârligat să faci asta promitându-ți o reducere, ai uitat c-o mai testasei o dată, ori esti fishul lor?? Care din variantele astea e cea corecta? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 poate sa fie o prietena, eventual din bransa, daca are proxenet, faptul ca stim asta aici si nu o mai vizitam, nu rezolva problema, da proxentii sunt javre dar problema e fetele au nevoie de un fel de protectie, unii clienti sunt la fel de javre, dupa parerea mea ar trebuie legalizat, in alte tari sa legalizat si nu a cazut pucioasa din cer peste ei. ai dreptate eu sper ca se localizează până în 2050 cand oi avea eu 56 de ani Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Legalizeaza * scriu de pe telefon scz Link spre comentariu
benbenben Reputație: -5 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Honestly.. This forum is full of shit. 1 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Februarie 10, 2018 Honestly.. This forum is full of shit.Bai “Benladene†ne lasi? Dupa ce ca voi strainii veniti aici sa ne futeti femeile...ce mai vrei? Aplauze?Oricum pentru voi toate romancele sunt piese. Nu ai vazut tu asa femei de cand esti.😂 7 Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Interesant ca ai recenzat pozitiv si printre primii aceeași fata de două ori spunând că e nouă pentru tine! Te-a îmbârligat să faci asta promitându-ți o reducere, ai uitat c-o mai testasei o dată, ori esti fishul lor?? Care din variantele astea e cea corecta? Varianta in care fetele sunt total diferite.Poti merge sa te convingi, ca inteleg ca ai fost la Simona ai scris chiar prima recenzie, deci o stii.Daca ai fi citit un pic mai atent recenziile mele si te-ai fi uitat si la poze ai fi descoperit niste diferente majore.Am scris despre Anastasia(anaisex) ca e bruneta cu ochi verzi.Simona la care ai fost si tu avea ochii verzi? Simona este inalta, 1,90m pe tocuri, Anastasia 10 cm macar mai putin, Simona curul mare, Anastasia curul mic. Acestea fiind spuse iti doresc un colegial sa-mi sugi pula! Link spre comentariu
andrei8369 Reputație: 59 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Varianta in care fetele sunt total diferite.Poti merge sa te convingi, ca inteleg ca ai fost la Simona ai scris chiar prima recenzie, deci o stii.Daca ai fi citit un pic mai atent recenziile mele si te-ai fi uitat si la poze ai fi descoperit niste diferente majore.Am scris despre Anastasia(anaisex) ca e bruneta cu ochi verzi.Simona la care ai fost si tu avea ochii verzi? Simona este inalta, 1,90m pe tocuri, Anastasia 10 cm macar mai putin, Simona curul mare, Anastasia curul mic. Acestea fiind spuse iti doresc un colegial sa-mi sugi pula!Imi cer scuze daca am greșit eu si am încurcat 'borcanele'!Dacă si-a schimbat Clara colega cu siguranță voi mai merge acolo! Deși actuala Atanasia, din poze, arată identic cu Simona. Aceleași sfârcuri, în câteva poze aceiași pantofi si pană și recenziile celor două(Atanasia vs Simona) in legătură cu fitzele si modul sictirit in care își tratează clienții sunt identice! Dacă merg acolo degeba și dau tot de aceeași Simona, nu mai plec până nu își cheamă peștișorul(eventual pe tine). Și ai cuvântul meu c-o să-l fut pe ăla pt 'deranj' și la propriu acolo și la figurat după! Am suficientă experiență cu pești din ăștia pe care nu-i mai încap conservele! Aaa... tot colegial si politicos iți transmit si eu: să ți-o sugă pământul!😉 Poze Atanasia: Poze Simona: Link spre comentariu
andrei8369 Reputație: 59 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 ÃŽncă 2 poze ale Simonei pe care am omis sa le încarc cu cele de mai sus: Seara tare tuturor! 💪 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum