Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat August 14, 2018 Partajează Postat August 14, 2018 Bai frate, de 2 zile tot incerc sa o prind. Ori nu raspunde, ori intra mesageria. Greu de ucis, o fi neam cu Bruce Willis. Link spre comentariu
Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 A mai fost cineva la papusica asta in ultima vreme? Am reusit sa vorbesc cu ea prin mesaje,pt ca nu raspunde la telefon, dar nu am reusit sa fac o programare. Chiar asa ocupata sa fie? 🤔🤔🤔 Link spre comentariu
17honda17 Reputație: 155 Postat August 24, 2018 Partajează Postat August 24, 2018 Si eu am incercat din greu sa o prind la tel dar la fel ca si multi altii nu reusesc dupa recenziile pe care le are cred ca merita sa mai incerc 😉 1 Link spre comentariu
ghiurghiusan Reputație: 308 Postat August 29, 2018 Partajează Postat August 29, 2018 Mai revii Amelya sau ne-ai parasit de tot? Link spre comentariu
Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2018 Partajează Postat Septembrie 14, 2018 Dupa lungi insistente, ieri reusesc sa fac o programare prin mesaj pe azi la ora 4 la cucoana.De cand imi doresc sa ajung la ea...eram chiar emotionat de intalnire 😉De dimineata ii confirm programarea prin mesaj si ii cer adresa. Nimic...Pe la ora 1 ii scriu din nou si o rog sa confirme ca ramane cum am stabilit. Confirma si imi da adresa si ramane sa o sun cu 10 min inainte. Fiind vineri si ora 3 jumatate, marea metropola Arad e complet blocata. Fac raliuri prin oras ca nu cumva sa intarzii. La fara 10, asa cum ne am inteles, o sun...nimic.La 4 fix, sun...nimic...4:10, 4:20...nimic... asa ca plec acasa cu un gust amar de la tzeapa primita. Chiar atat de greu e sa anunti ca anulezi???? Se poate intampla sa se decaleze programarile, dar anunta dracului si nu pune oamenii pe drumuri. Chiar nu ma asteptam, avand in vedere recenziile de pana acum. Link spre comentariu
spider Reputație: 98 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Septembrie 21, 2018 HelloScapand de consoarta pt vreo 2ore,m-am gandit ca pot profita putin de ocazie si sa ma relaxez putin.Cred ca am incercat toate numerele de pe publi, fara nici un rezultat. Intrun final incerc sa vad pe forum si dau peste domnita, sun la numaru afisat, imi raspunde o voce draguta stabilim sa fiu la diplomat in 10 min. Sunat din nou cand am ajuns, invitat sus, apartament dragut, curat. Fetita frumoasa tare, micuta, bronzata, pare tigancusa, nu stiu sigur si nici nu ma intere, corp frumos zice ca a mai slabit putin da arata foarte bine, sani nu imensi da frumosi, ne intelegem la un total cu CIM. Trecut in formitor, pat mare saltea cam aiurea, mai mare ca patu, luat micutu la supt NP, se vede ca a lucrat pe dincolo, am puso pe spate sa ii pap piersicuta frumoasa fara mirosuri, trecut la o caprita, pus guma finalizat asa prima tura, o tigara, trecut inapoi la actiune, ea deasupra, dupa o perioada in aceeasi pozitie o baga singura in fundulet, cand am simtit asta nu cred ca a mai durat 5 min si am gatat in balon, si asa sa dus dracu Cim-uNote:Locatie-9 curatAspect pt mine un 9(putea fi un pic mai inaltuta)Oral NP:10 se stie fataNP:9 ma rontaia catelu de picioareAP:10 din partea meaGFE:8 se face placutaHalat: 450 ron bine meritati 2 Link spre comentariu
spider Reputație: 98 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Septembrie 21, 2018 Am uitat sa zic ca am stat 1 ora si vreun sfert, nu ma grabit de loc, pt mine ii de revenit Link spre comentariu
tulda Reputație: 3736 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 23, 2018 Halat: 450 ron bine meritati :slap2 Pe bune , 450 de Lei :hmmm 1 Link spre comentariu
dandavid Reputație: 438 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 23, 2018 :slap2 Pe bune , 450 de Lei :hmmm Încet, încet, devenim cel mai scump județ din România, sau altfel spus, cei mai fraieri din România, dar ne merităm soarta! Dacă noi nu le-am vizita, ele ar fi nevoite să-și coreleze prețurile și serviciile la cererea pieței! 4 1 Link spre comentariu
adunca650 Reputație: 38 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Octombrie 1, 2018 HelloScapand de consoarta pt vreo 2ore,m-am gandit ca pot profita putin de ocazie si sa ma relaxez putin.Cred ca am incercat toate numerele de pe publi, fara nici un rezultat. Intrun final incerc sa vad pe forum si dau peste domnita, sun la numaru afisat, imi raspunde o voce draguta stabilim sa fiu la diplomat in 10 min. Sunat din nou cand am ajuns, invitat sus, apartament dragut, curat. Fetita frumoasa tare, micuta, bronzata, pare tigancusa, nu stiu sigur si nici nu ma intere, corp frumos zice ca a mai slabit putin da arata foarte bine, sani nu imensi da frumosi, ne intelegem la un total cu CIM. Trecut in formitor, pat mare saltea cam aiurea, mai mare ca patu, luat micutu la supt NP, se vede ca a lucrat pe dincolo, am puso pe spate sa ii pap piersicuta frumoasa fara mirosuri, trecut la o caprita, pus guma finalizat asa prima tura, o tigara, trecut inapoi la actiune, ea deasupra, dupa o perioada in aceeasi pozitie o baga singura in fundulet, cand am simtit asta nu cred ca a mai durat 5 min si am gatat in balon, si asa sa dus dracu Cim-uNote:Locatie-9 curatAspect pt mine un 9(putea fi un pic mai inaltuta)Oral NP:10 se stie fataNP:9 ma rontaia catelu de picioareAP:10 din partea meaGFE:8 se face placutaHalat: 450 ron bine meritati Eu sunt un client fidel,o cunosc de mult timp,dar fata nu este de etnie sigur,doar ca frecventeaza mai mult solarul... Link spre comentariu
ghiurghiusan Reputație: 308 Postat Octombrie 1, 2018 Partajează Postat Octombrie 1, 2018 Sunat, confirmat, programat în 30 min, prezent la fata locului zona pergola după care sunat nu răspunde, așteptat 10 minute nu răspunde, așteptat 20 minute nu răspunde...ce sa zic trageti singuri concluziile ! 2 Link spre comentariu
Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Sunat, confirmat, programat în 30 min, prezent la fata locului zona pergola după care sunat nu răspunde, așteptat 10 minute nu răspunde, așteptat 20 minute nu răspunde...ce sa zic trageti singuri concluziile !Asa am patit si eu.... Link spre comentariu
curvar mare Reputație: 3 Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 sant acolo vre-o 3 la etajul 1 cum urci pe scari dar foarte neserioase atitudine zero,este una la vreo 43 ani si mai are 2 fatuci,nu e de ramas. Link spre comentariu
amelyaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Buna cred k ai incurcat adresa ....sati spun eu nu fac programari primu venit primu servit . Nu am de unde sa stiu daca clientul vine sau nu sunt multi care zic ca vin si nu vin ... Link spre comentariu
amelyaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Buna vreau sa comentez si eu la fel ca voi ... Fiecare avem dreptul sa spunem pareri . In legatura cu catelul este talie mica , nu deranjeaza.poate va intrebati cum e curatenia avand in vedere k am un catel nici nu se vede a fii un animalut in casa . Un catel de talie mica nu e periculos cum au alte fete amstaf etc...Cand nu raspund la telefon sunt ocupata . Nu e logic sa fiu cu clientul si sa raspund la alti . Link spre comentariu
amelyaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 sant acolo vre-o 3 la etajul 1 cum urci pe scari dar foarte neserioase atitudine zero,este una la vreo 43 ani si mai are 2 fatuci,nu e de ramas.. ............ Dragule nu stiu unde ai fost si unde ai sunat dar la mine in bloc sunt doar eu si pensionari ... Eu nu trag tepe dar daca sunt ocupata nu e logic sa raspund si la alti .... Link spre comentariu
curvar mare Reputație: 3 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 scuze de intrebare dar nu esti tu cea de langa spartan la etajul 1? Link spre comentariu
amelyaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Mai revii Amelya sau ne-ai parasit de tot?........... Hey nu vam parasit doar k am fost si eu in concediu perioada cand ai sunt tu . Am spus si repet cand sunt ocupata nu raspund la telefon .nici tie nu tiar placea sa fi la mine si sa raspund la alti ... Te pup . Link spre comentariu
curvar mare Reputație: 3 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 astept un rasuns daca se poate...esti tu cea de langa spartan sau nu? Link spre comentariu
amelyaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 scuze de intrebare dar nu esti tu cea de langa spartan la etajul 1? ........... Eu dau ca si reper pergola pt k este mai mare ca voi sa va faceti o idee . Dar eu stau langa diplomat cafee. Si stau la etajul 3... Link spre comentariu
amelyaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 astept un rasuns daca se poate...esti tu cea de langa spartan sau nu?. ............ Nu am nici o legatura cu locatia de langa sprtan .... Link spre comentariu
amelyaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Sunat, confirmat, programat în 30 min, prezent la fata locului zona pergola după care sunat nu răspunde, așteptat 10 minute nu răspunde, așteptat 20 minute nu răspunde...ce sa zic trageti singuri concluziile !. eu daca programz si raspund .... Sigur ai incurcat locatia.... Link spre comentariu
Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Buna cred k ai incurcat adresa ....sati spun eu nu fac programari primu venit primu servit . Nu am de unde sa stiu daca clientul vine sau nu sunt multi care zic ca vin si nu vin ...Amelya, te cam contrazici. Spui ca nu faci programari primul venit primul servit, dar eu am avut programare la tine si nu ai mai raspuns. Am stat vreo jumatate de ora si am tot sunat. Mie mi se pare ca e primul venit, primul servit. Oricum,esti foarte frumoasa si ai recenzii bune, sper sa reusesc sa te vizitez. Esti foarte greu de prins la telefon, e normal sa nu raspunzi cand ai clienti, dar cand am reusit sa fac o programare si am ajuns la pergola, nu ai mai raspuns. Link spre comentariu
Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Oricum,ne bucuram ca ti-ai facut cont aici, poate comunicarea va fi mai buna. Bine ai venit! Link spre comentariu
amelyaaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Amelya, te cam contrazici. Spui ca nu faci programari primul venit primul servit, dar eu am avut programare la tine si nu ai mai raspuns. Am stat vreo jumatate de ora si am tot sunat. Mie mi se pare ca e primul venit, primul servit. Oricum,esti foarte frumoasa si ai recenzii bune, sper sa reusesc sa te vizitez. Esti foarte greu de prins la telefon, e normal sa nu raspunzi cand ai clienti, dar cand am reusit sa fac o programare si am ajuns la pergola, nu ai mai raspuns....,............. Hey e posibil sa fii venit alcineva mai repede ...multumesc pt compliment . Nu raspund cand sunt ocupata este aiurea fata de client ...dar poti lasa un mesaj sau sa revi cu un telefon ... Te astept cu drag Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum