Sari la conținut

Labari onanisti batrani(la propriu)

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

.

Vizitator ana paraschiv
Postat

Ave..cam 1.50 ..pt un barbat e scund..ca mai era in autobuz peun scaun un batran..de peste 70 de ani..dar cred ca avea 1,85-1,90

Ai scanat repede locul! 

• Like 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cat timp ti-a luat sa-ti dai seama ca e inteligent? Hai, pe bune?

Un nebun frumos si inteligent, iti zic eu...viața in Cannes e libertate la cel mai înalt nivel si-n stadiul cel mai pur, dar există respect pentru că nu mai există constrângeri si obiceiuri toxice. Acolo, oamenii stiu că toți avem defecte...însă nu se mai simt asa impresionați si atentia le e distrasa de valoarea momentelor pe care si le crează in viață si experimentarea a ceea ce e frumos. M-a uimit cat de relaxați sunt, se simte-n aer dimineața si seara...si ai impresia că intră în tine un aer de voioșie si te molipsesti irecuperabil, uiți că ai cunoscut si altceva in viața ta.
  • Like 11
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Ai scanat repede locul! 

da ..

Vizitator
Postat

Un nebun frumos si inteligent, iti zic eu...viața in Cannes e libertate la cel mai înalt nivel si-n stadiul cel mai pur, dar există respect pentru că nu mai există constrângeri si obiceiuri toxice. Acolo, oamenii stiu că toți avem defecte...însă nu se mai simt asa impresionați si atentia le e distrasa de valoarea momentelor pe care si le crează in viață si experimentarea a ceea ce e frumos. M-a uimit cat de relaxați sunt, se simte-n aer dimineața si seara...si ai impresia că intră în tine un aer de voioșie si te molipsesti irecuperabil, uiți că ai cunoscut si altceva in viața ta.

alt nivel de civilizatie..alte pretentii

• Oras:Romania
Postat

Un nebun frumos si inteligent, iti zic eu...viața in Cannes e libertate la cel mai înalt nivel si-n stadiul cel mai pur, dar există respect pentru că nu mai există constrângeri si obiceiuri toxice. Acolo, oamenii stiu că toți avem defecte...însă nu se mai simt asa impresionați si atentia le e distrasa valoarea momentelor pe care si le crează in viață si experimentarea a ceea ce e frumos. M-a uimit cat de relaxați sunt, se simte-n aer dimineața si seara...si ai impresia că intră în tine un aer de voioșie si te molipsesti irecuperabil, uiți că ai cunoscut si altceva in viața ta.

Ete pula, vorbește lumea :rax2

In altă ordine de idei.... tarife, servicii, locație? Sunt interesat :flowers2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ete pula, vorbește lumea :rax2

In altă ordine de idei.... tarife, servicii, locație? Sunt interesat :flowers2

Îți dau un pont asa...hm. ☺
  • Like 11
  • Minus 2
Vizitator notsecure
Postat

astia batrani simt o curva de la o posta...

Postat

Îți dau un pont asa...hm. ☺

Mai bine dă-mi pizdă, că ponturi dau doar spărgătorii de case

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

alt nivel de civilizatie..alte pretentii

Da, pentru că asta căutam si eram cu perceptia dată la maxim sau esti smecher dacă îți acorzi si ceva timp in afara activității tale, pentru a gusta....ideea. Uneori trecem pe lângă lucruri frumoase din viața noastră si nu apreciem la momentul respectiv, nu suntem atenți si practic nu stim că e aceea deschidere in noi a trăirii care face totul mai intens si dă o valoare inestimabilă unei clipe. Ti-am mai spus eu in discutii private cand am prins timp sa vorbesc... ðŸ˜

• Like 12
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

👀Cum adică sa-ți dau, pe a cui o vrei de aici de pe forum?

• Like 12
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce interesanți sunteți amândoi... 😈

• Like 12
  • Minus 2
Vizitator
Postat

o gluma nesarata...sunt curva pe internet..dar pe strada sunt un om obisnuit ca restul lumii...si patanie de genul am avut si cand nu eram in domeniu....pe viata raman - unii labari la stadiul de labari..si ajung labari batrani sa se faca de cacao in transportul in comun...ca daca era o cioara in locul meu..il facea de kkt asa batran cum era...i-ar fi dat cu huuuooo..si ar fi zis "" ia uitati-va lume buna..pe mosu asta il cauta moartea pe acasa si el umbla cu pula sculata si se freaca de fete tinere...huuuuooo labagistule""...dar eu fata educata am tacut ..m.am dat intr-o parte..si cand am coborat ..m-am dus in mare viteza unde aveam treaba

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator
Postat

Azi dimineata am avut ceva treaba pe la niste birouri ; si pt ca trebuia sa ma plimb dintr-o parte in alta distanta de 3 statii de ratb,si cum autobuzul venea..(m-am gandit sa nu comand taxi pt 3 statii ca m-ar fi injurat taximetristul)..sar in autobuz..si raman aproape de prima usa ,ca urma sa merg putin.

...un mos in spatele meu.(.intre  a 2a si a 3a statie ..care era mai lunga) se tot impingea desi nu era nimeni in spatele lui sa-l impinga..mi s-a parut ca o face intentionat si m-am intors catre el..el zice" ma scuzati"..eu raman intoarsa cu spatele la geamul catre sofer ..asa fel incat piciorul meu drept venea perpendicular cu pozitia in care statea mosul..eu inhaimurata..in jeansi..un pulover lung pana la genunchi,haina groasa lunga...e ..mosul se impingea in continuare cu tupeu ..dar se impingea cu pula ca si cand ar fi vrut special sa se frece de mine..si o facea cu mai mare disperare cand autobuzul aproape ca ajunsese in statia unde urma sa cobor.  EU FAC DIFERENTA INTRE GESTICA DE A NU SE TINE PE PICIOARE CINEVA SI GESTUL CU INTENTIE. ceea ce era paradoxal era varsta..ca nimeni nu s-ar fi gandit ca un mos de genu ..ar mai putea avea pofte sexuale..si el pe asta se si bazeaza probabil cand face asta..ca daca-i zice vreuna in fata..probabil ca el ii poate replica...""pai nu vezi cucoana ca sunt batran....ce tot insinuezi?""

cu greu m-am abtinut sa nu-i trag un cot in ochi mai ales ca eram cu mult mai inalta decat el...

si am ajuns la concluzia ca unii labari onanisti ..sunt onanisti si la batranete..pana mor...

...si cand te-ai trezit erai plina de sudori.

• Like 2
Vizitator
Postat

...si cand te-ai trezit erai plina de sudori.

te-ai trezit tu sa comentezi a prost..sa te bagi in seama ca tampaxu in pizda insangerata..dar cred ca ai nimerit in cealalta gaura ca puti

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cat timp ti-a luat sa-ti dai seama ca e inteligent? Hai, pe bune? 

cred ca destul de putin ... imediat dupa ce a terminat de demonstrat, cu voce tare, "Teorema Bolzano–Weierstrass" in ritm de manele :laugh2 . Parerea mea  :hihat

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

io-i ziceam instant - ce faci,ba,te freci de mine?nesimtitule!!! :))))

Imi amintesc de nevasta-mea,la ea la service venea in mos,care-i tot zicea "chestii" :)))I-am zis,ia tine-l de vorba intr-o zi si ma chemi,sa vezi de nu-l sperii de-l ia mama dracu' :)))

Da' ma stie nebun :))

Ca I-am zis ca-l iau pe mos - ba,te fut in cur,firial dreacu de bosorog,dezbraca-te! :))))

Postat

io-i ziceam instant - ce faci,ba,te freci de mine?nesimtitule!!! :))))

Imi amintesc de nevasta-mea,la ea la service venea in mos,care-i tot zicea "chestii" :)))I-am zis,ia tine-l de vorba intr-o zi si ma chemi,sa vezi de nu-l sperii de-l ia mama dracu' :)))

Da' ma stie nebun :))

Ca I-am zis ca-l iau pe mos - ba,te fut in cur,firial dreacu de bosorog,dezbraca-te! :))))

ai grija ca poate citeste mosu' ... si isi da seama cine esti  :refoz sau poate nevasta  :slap2

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator ana paraschiv
Postat

Orice femeie care a mers cu transportul in comun a trecut prin ce povestește Adina. Intrebati-va soțiile, iubitele, fiicele daca nu ma credeți. Dincolo de caterinca și de comentariile spuse șoptit, de genul "cine te-a pus sa te imbraci asa" este un lucru neplăcut.Mi-a povestit o prietena ca in Japonia sunt vagoane de metrou special pentru femei. Ghici de ce? In Franta a fost un scandal imens legat tot de subiectul asta! Pana la urma si asta intra la categoria fetish. Fiecare cu pasarelele lui sau cu stolul lui de pasarele.

• Like 2
Vizitator
Postat

Orice femeie care a mers cu transportul in comun a trecut prin ce povestește Adina. Intrebati-va soțiile, iubitele, fiicele daca nu ma credeți. Dincolo de caterinca și de comentariile spuse șoptit, de genul "cine te-a pus sa te imbraci asa" este un lucru neplăcut.Mi-a povestit o prietena ca in Japonia sunt vagoane de metrou special pentru femei. Ghici de ce? In Franta a fost un scandal imens legat tot de subiectul asta! Pana la urma si asta intra la categoria fetish. Fiecare cu pasarelele lui sau cu stolul lui de pasarele.

este un fetish...asa e ...

• Like 3
  • Minus 5

Vizitator
Postat

ai grija ca poate citeste mosu' ... si isi da seama cine esti  :refoz sau poate nevasta  :slap2

nui nimik,aveam de gand sa scot doo caciuli sa pun papwla :))))

sal sparg labot :))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...